Vraćanje na tvotničke postavke

poruka: 3
|
čitano: 2.923
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Vraćanje na tvotničke postavke

Imam Htc desire i neke aplikacije mi uopće ne žele raditi niti se instalirati...

Želio bih vratiti uređaj na tvorničke  postavke, ali se bojim da ce se nesto loše dogoditi...
Na mobitel je stavljen novi softver  i mislim ad je mobitel rootan...

Ne znam smijem li vratiti na tvorničke postavke zbog toga i ako smijem  na što moram paziti pri vraćanju...  Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vraćanje na tvotničke postavke
Marić kaže...

Imam Htc desire i neke aplikacije mi uopće ne žele raditi niti se instalirati...

Želio bih vratiti uređaj na tvorničke  postavke, ali se bojim da ce se nesto loše dogoditi...

Ne znam smijem li vratiti na tvorničke postavke zbog toga i ako smijem  na što moram paziti pri vraćanju...  Hvala!

Napravi backup kontakata, gmail-a, aplikacija koje si instalao i na kraju ako si rootan gubiš root. Ako nisi siguran da je rootan skini Root checker pa provjeri da znaš, ali i nebitno jer gubiš root .

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan
Re: Vraćanje na tvotničke postavke
Fero kaže...
Marić kaže...

Napravi backup kontakata, gmail-a, aplikacija koje si instalao i na kraju ako si rootan gubiš root. Ako nisi siguran da je rootan skini Root checker pa provjeri da znaš, ali i nebitno jer gubiš root .

Znači bolje da ne radim vraćanje na tvorničke postavke...
sada mi facebook meseenger ne želi instalirati i izbaci mi nepoznati kod aplikacije tijekom instalacije 24...

Ima li itko neko rijesenje za ovo ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice