Sony miro

poruka: 32
|
čitano: 11.653
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony miro

evo uzea sam ovi mobitel u tele 2 i sada imam jedan problem kako napravit tj kako da vidim kontakte s sima ,stavio sam opcuju uvezi kontakte i on ih prebaci kada okrenem broj ili me broj zove meni piše a kada ja spremin broj ili udem u kontakte sve prazno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony miro

kad uđeš u kontakte stisni izbornik pa filter i trebalo bi biti dole "display contacts"

tamo odabereš koje kontakte da ti prikazuje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony miro

jel radi taj mob iz tele 2 s ostalim karticama? il je zakljucan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony miro

Jel mi može netko pismen reći kakve su karakteristike mobitela? Kako prikazuje animacije, internet, kvaliteta glazbe, gadgeti itd?

Hvala!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony miro

Danas sam kupio sony xperiu miro...i ov o vrijeme koje ga koristim ja sam pree zadovoljan...mob uopce ne steka..sve igrice rade...i brrz je...sve u svemu ja sam telefonom preee zadovoljan..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony miro
zanimatelj kaže...

Danas sam kupio sony xperiu miro...i ov o vrijeme koje ga koristim ja sam pree zadovoljan...mob uopce ne steka..sve igrice rade...i brrz je...sve u svemu ja sam telefonom preee zadovoljan..

Gdje si ga kupio i koliko si platio?

12 godina
neaktivan
Sony miro

kupio sam ju u tele 2 (ali radi i na t-moblie),platio sam ju 995kn

0 0 hvala 0
13 godina
Sony miro

Taj iz Tele2 webshopa je otkljucan/dekodiran na sve mreže provjereno...

Ni'ko od nas ne bi treb'o da šeta sam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony miro

čudno je kako da on sa svojih 800 mhz vrti andorid 4.0 i da sve fuidno ide...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

čudno je kako da on sa svojih 800 mhz vrti andorid 4.0 i da sve fuidno ide...

to se i meni na poslijetku cinilo malo ali mob uoce ne steka i sve ove zahtjevnije igre rade bez problema...ja mislim ako ce bit nadogradnje na jelly bean da bi radio isto savrseno...mogu ga se posramiti puno skuplji uređaji..

12 godina
neaktivan
Sony miro

Meni miro bas i ne radi skroz fluidno... u nekim igricama poput hill climb racing mi gas steka tj stisnem gas i sam se otpusti nakon nekog vremena (nekad aplikacija radi normalno nekad se tako gas otpusta sam) dok na ostalim mobitelima nije tako.. Druga stvar cuje se neko neobicno skljocanje u kameri dok autofokusira i kad prebacuje s kamere u galeriju, i treca stvar touch me malo zivcira jer ne hvata bas dobro (barem neni preko folije ne...) al za 1000 kn sta mogu ocekivat :)

MeResina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony miro
Ispricavam se sto upadam a nemam blagog pojma o mobitelu, ali za ovo skljocanje kamere, ja mislim da je normalno.
Ispo se dogadja meni na Lumiji 710, bratu na 800 i mom kolegi na 710. A mobiteli imaju mjesece razmaka od kad su kupljeni tako da nije do greske u seriji.
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony miro

meni nisata ne steka...i ja sam s mobom zadovoljan...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony miro

Danas najvaznije kod telefona izgleda postalo da igre ne stopaju...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

kad uđeš u kontakte stisni izbornik pa filter i trebalo bi biti dole "display contacts"

Evo znaci ja sam napravio sve kako si rekao.. ipak mi izbacuje "nema kontakata"

Prije toga sam isao na "Uvezi kontakte", i na kraju mi izbacuje da su uspjesno uvezeni

Jel zna netko sta krivo radim??

12 godina
neaktivan
B-52 kaže...
Zoran kaže...

Prije toga sam isao na "Uvezi kontakte", i na kraju mi izbacuje da su uspjesno uvezeni

takav sam i ja problem imao i odnio sam mob u tele 2 di sam ga i kupio i rekli su mi da je bilo nesto ugašeno u postavkama...pa ja sad nezz istrazivaj...{#}

12 godina
neaktivan
Sony miro

koji i best appovi za sony xperia miro i jer se moze slozit live wallpaper onakav plavi kao kod sony xperia s(kod nje se pomice a na miro ne)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
B-52 kaže...
Zoran kaže...

takav sam i ja problem imao i odnio sam mob u tele 2 di sam ga i kupio i rekli su mi da je bilo nesto ugašeno u postavkama...pa ja sad nezz istrazivaj...{#}

Ma rijesio sam..frend je malo prckao i slucajno smo skuzili da se na dnu izbacuje opcija "Svi kontakti" samo je trebalo scrollat jos malo prema dole da opcija postane vidljiva :)

12 godina
neaktivan
Sony miro

koje su najbolje aplikacije?

0 1 hvala 0
15 godina
Sony miro

Imam problem s čitanjem poruka:

dobijem novi sms, kliknem na ikonu za poruke i odma me odvodi na prozor za pisanje odgovora zadnjem sms-u kojem sam već odgovorio (ne najnovijem primljenom).

Tada moram klikati "back" da bi došao na ulazne popis primljenih poruka, i tek tada mogu pročitati novi sms.

Novi sama na androidu pa mi možda nešto promiće.... ili to mora biti tako?

tnx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony miro

Nije to greska, tako jednostavno je..Kad kliknes na ikonu sms, posto je nisi zatvorio, zapamtio je gdje si posljednji put bio, u kojem razgovoru, kome pisao sms..

Da bi odmah vidio primljenu poruku, spusti notiffication bar, i klikni na primljenu poruku..

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
MeResina123 kaže...

Meni miro bas i ne radi skroz fluidno... u nekim igricama poput hill climb racing mi gas steka tj stisnem gas i sam se otpusti nakon nekog vremena (nekad aplikacija radi normalno nekad se tako gas otpusta sam) dok na ostalim mobitelima nije tako.. Druga stvar cuje se neko neobicno skljocanje u kameri dok autofokusira i kad prebacuje s kamere u galeriju, i treca stvar touch me malo zivcira jer ne hvata bas dobro (barem neni preko folije ne...) al za 1000 kn sta mogu ocekivat :)

pozz., sto se tice ekrana bolje ne koristi foliju, ne prima naredbe dobro priko nje a i ovi novi mobiteli imaju ekrane koji se nedaju lako ogrebat osim ako padnu na hrapavo tlo.

16 godina
Sony miro

Recite mi kakav je taj mobitel? Radi li brzo, odnosno fluidno i ima li već instaliran ICS ili dolazi sa GB-om pa se može po želji izvršiti nadogradnja. I kako rade igre? Baš otac i ja gledamo novi mobitel za moju sestru i ovaj nam je zapeo za oko. Doduše njoj je najbitniji Facebook, pa joj ne znači toliko kako se nosi sa igrama, ali pitam da ipak znamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony miro

Kako da slozim da mi mob skida aplikacine na memorijdku karticu? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony miro

pozz

da vas pitam...dal neko zna, moze li se negdje podesit da mi svijetli ono svjetlo kod "back-home-menu" tipke?

mislim,kad je ekran upaljen...

ak moze,kako? 

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lucy4 kaže...

pozz

da vas pitam...dal neko zna, moze li se negdje podesit da mi svijetli ono svjetlo kod "back-home-menu" tipke?

mislim,kad je ekran upaljen...

ak moze,kako? 

thx

to ti nemoze svijetlit a jer ti znas kako  da stavim da mi mob skida aplikacije na memorijsku?

16 godina
neaktivan

trebas ic u settings/apps odaberes program kojji zelis prebacit na memorijsku, pa ti tamo pise "move to internal storage"

tako barem ja radim...

i nema svaki app opciju da ga prebacis na memorijsku...

12 godina
neaktivan
Sony miro

pa zar ga move to interal storage ne prebaci aplikacije na internu memoriju(od telefona)??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony miro

Dali netko od vas zna kako na njemu ući u galeriju tj. da mi se izlista sve datoteke (pjesme) na memorijskoj? Mučim se s time već mjesec dana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony miro

Ako mislis na ovo..udji u Walkman, gore imas tab moja glazba, i onda udji u moje pjesme..Ako nisi na to mislio, instaliraj si neki file explorer, i dodji do sd kartice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice