Pronalaženje originalnog stock fw za galaxy 5

poruka: 4
|
čitano: 791
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pronalaženje originalnog stock fw za galaxy 5

Pozdrav forumaši,

naime, kad je gore spomenuti mobitel kupljen imao je android 2.1 (eclair) os, i ja sam ga uprgadeo na froyo (2.2) a zatim na gingerbread (2.3)...zbog određenih problema vratio sam se na froyo (trenutna firmware verzija 2.2, osnovna verzija I5500XWJP4) i pošto je zaključan na vip mrežu želio sam ga dekodirati. u radnji su mi rekli da računalo nije moglo pronaći kod i da nije dekodiran, moguće zato što je stavljen drugi firmware i rekli su mi da probam vratit izvorni, da će to riješit problem, međutim ja ne znam koji firmware treba ići na moj mobitel...

moje pitanje ustvari je sljedeće: gdje mogu saznati koji je bio official firmware na mom mobitelu i gdje ga mogu skinuti?

unaprijed hvala :)

All that is...or was...began with a dream...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pronalaženje originalnog stock fw za galaxy 5

Sam si sebi odgovorio - Android 2.1.

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

ali postoje za različite europske države, ameriku aziju itd a ja ne znam prepoznat koji je za koju..i di se može skinut to?

All that is...or was...began with a dream...
13 godina
neaktivan
pacijent007 kaže...
Izzy kaže...

ali postoje za različite europske države, ameriku aziju itd a ja ne znam prepoznat koji je za koju..i di se može skinut to?

registriraj se na samfirmware.com i tamo nađi za hr vip rom ako ti ponudi 2.1 i putem programa Odin v. 3.xx napravi instalaciju.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice