iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.491
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
iPhone Jailbreak

Sada je izašao i iOS 6.0.1. Nisam ga još stavio ali ću sutra ako stignem

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Forumasi, ako netko zna postoji li ovakav tweak; dakle nakon ulaska u SMS aplikaciju, i pisanja poruke nekom kontaktu, zelim da mi se nakon izlaska i ponovnog ulaska u aplikaciju prikaze pocetak, tj. lista svih poruka, a ne tamo gdje sam stao zadnji put. Isto tako primjerice, kada ulazim u postavke i izadjem, da mi se prikaze glavni prozor nakon ponovnog ulaska, a ne prozor na kojem sam stao kad sam recimo ukljucio WiFi i sl. I da, naravno ne da moram brisati aplikacije iz AppSwitchera, jer onda nema smisla.
ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Mislim da tako nešto ne postoji....

Jučer sam stavio iOS 6.0.1 na i4s i mogu samo reći da se trajanje baterije drastično poboljšalo {#}

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
DmL kaže...
Forumasi, ako netko zna postoji li ovakav tweak; dakle nakon ulaska u SMS aplikaciju, i pisanja poruke nekom kontaktu, zelim da mi se nakon izlaska i ponovnog ulaska u aplikaciju prikaze pocetak, tj. lista svih poruka, a ne tamo gdje sam stao zadnji put. Isto tako primjerice, kada ulazim u postavke i izadjem, da mi se prikaze glavni prozor nakon ponovnog ulaska, a ne prozor na kojem sam stao kad sam recimo ukljucio WiFi i sl. I da, naravno ne da moram brisati aplikacije iz AppSwitchera, jer onda nema smisla.

Trebao bi kojim tweakom onemogucit Messages aplikacijama da ne podrzavaju multitasking, i rijesio si problem :)
"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo uspio sam nabaviti polovan iPhone 4, ali sada me zanima detalji....

1. da li ga mogu otkljucati na sve mreze, radi trenutno na vip ?

2. kako saznati jel' iPhone jailbraekan ?

3. Sta ako je bivsi vlasnik stavio iOS 6 na njega ? dali to sta smeta ?

evo, ovo su osnovni podaci od njega koje vidim...
Verzija 6.0.1 (10A523)

Modem Firmware 04.12.02

Jel' to u redu sve ? Jel' bolje da je na tim funkcijama ili na pocetnim kako je dosao iz trgovine ??

Ne kuzim se u te stvari, pa mi je hitna pomoc, jer cura bi stavila Tele2 karticu unutra. 

Pritisnite HVALA, da i moja zvjezdica bude puna. =)

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

ako kupim jailbreakan mobitel na ios 5 i ako ga updeatam preko itunesa na ios 6 oce li se jailbreak ponistiti i oce li raditi normalno?

lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
Karlovac_047 kaže...

Verzija 6.0.1 (10A523)

Modem Firmware 04.12.02

Jel' to u redu sve ? Jel' bolje da je na tim funkcijama ili na pocetnim kako je dosao iz trgovine ??

Ne kuzim se u te stvari, pa mi je hitna pomoc, jer cura bi stavila Tele2 karticu unutra. 

1. Ovisi, recimo ako je mob kupljen na pretplatu i ako je pretplata istekla onda možeš otići sa računom u VIP i zatražiti da ti oni besplatno tvornički otključaju. Ako je pak kupljen na bonove onda možeš također otići u VIP sa računom nakon što je prošla 1 godina od kupnje uređaja. Vjerojatno postoje još neke metode otključavanja sa GEVEY ali nisam siguran jer to baš ne pratim već duže vrijeme

2. jednostavno potražiš na mobitelu da li postoji aplikacija Cydia, ako postoji onda je jailbreakan iako sumnjam jer vidim da je ios 6.0.1 instaliran a za iphone 4 koliko znam postoji trenutno samo tethered jaibreak

3. ne smeta ako nisi ovisan o jaibreaku. Ja imam također ios 6.0.1 na i4s i lijepo radi a baterija mi sada duže traje

Scorp21
16 godina
lnova65 kaže...

ako kupim jailbreakan mobitel na ios 5 i ako ga updeatam preko itunesa na ios 6 oce li se jailbreak ponistiti i oce li raditi normalno?

sve se poništava na tvorničke postavke a ako ti je jaibreak potreban preporučam ti da ne stavljaš ios 6 dok ne izađe untethered jailbreak za njega

Scorp21
14 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...
Karlovac_047 kaže...

Verzija 6.0.1 (10A523)

Modem Firmware 04.12.02

1. Ovisi, recimo ako je mob kupljen na pretplatu i ako je pretplata istekla onda možeš otići sa računom u VIP i zatražiti da ti oni besplatno tvornički otključaju. Ako je pak kupljen na bonove onda možeš također otići u VIP sa računom nakon što je prošla 1 godina od kupnje uređaja. Vjerojatno postoje još neke metode otključavanja sa GEVEY ali nisam siguran jer to baš ne pratim već duže vrijeme

2. jednostavno potražiš na mobitelu da li postoji aplikacija Cydia, ako postoji onda je jailbreakan iako sumnjam jer vidim da je ios 6.0.1 instaliran a za iphone 4 koliko znam postoji trenutno samo tethered jaibreak

3. ne smeta ako nisi ovisan o jaibreaku. Ja imam također ios 6.0.1 na i4s i lijepo radi a baterija mi sada duže traje

A kupljen je na pretplatu, koliko vidim po racunu, a ako pretplata traje 2 godine, onda ce mu istjeci tek 17.12.2012 za mjesec dana...A onda neka ga cura koristi kao iPod {#}

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Pa sto se bunis :D za mjesec dana imas "slobodan" uredaj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Pa sto se bunis :D za mjesec dana imas "slobodan" uredaj :)

A treba docekati mjesec dana hehe {#}

16 godina
iPhone Jailbreak

Da znaš samo koliko je ljudi zbog nemogučnosti unlocka čekalo mjesece i mjesece da bi ga mogli koristiti kao mobitel a ne samo kao ipod tako da 1 mjesec po meni i nije puno za čekati pogotovo što će ti iphone biti zauvijek otključan

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Da znaš samo koliko je ljudi zbog nemogučnosti unlocka čekalo mjesece i mjesece da bi ga mogli koristiti kao mobitel a ne samo kao ipod tako da 1 mjesec po meni i nije puno za čekati pogotovo što će ti iphone biti zauvijek otključan

Ma sve to stoji, ali da sam se barem prije kupnje vise raspitao.{#}...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 1:51 (Karlovac_047).
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Imam iphone 4 i nadogradio sam ga na novu verziju
na njemu imam cyndiju ali ju nemogu otvorit
Trenutno mi sim kartica nije unutra i nemogu nista raditi snjim osim slusati muziku
Pa me zanima ako ga resetiram preko itunesa kako ccu ga onda moci jealbrejkati da ga mogu normalno koristiti
NEoN

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Ako iphone vratim na tvornicke postavke hocu li onda moci koristiti iphone normalno
I hoce li mi raditi normalno sim kartica ako gaa vratim na tvornicke bez da ga jailbrejkam
NEoN

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ljudi zasto ja nemogu napraviti update na 6.0.1 preko itunesa?? imam iphone4s i uvjek je htijelo napraviti update ,a sada javlja gresku {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matej4792 kaže...

ljudi zasto ja nemogu napraviti update na 6.0.1 preko itunesa?? imam iphone4s i uvjek je htijelo napraviti update ,a sada javlja gresku {#}

Koju? S kojeg iOSa? Jesi jailbreakao? Shvacas da iOS6 nema jailbreak?

16 godina
neaktivan
NEoN02 kaže...
Imam iphone 4 i nadogradio sam ga na novu verziju
na njemu imam cyndiju ali ju nemogu otvorit
Trenutno mi sim kartica nije unutra i nemogu nista raditi snjim osim slusati muziku
Pa me zanima ako ga resetiram preko itunesa kako ccu ga onda moci jealbrejkati da ga mogu normalno koristiti

Restoreaj na koji firmware vec zelis preko itunesa, radit ce sve, i moci ces jailbreakati

13 godina
neaktivan

error 3194 , ios je 6.0 i pokusavao sam prije spustat ios na 5.1.1 al nisam znao da treba shsh , sad je gore isto 6.0

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Stavi ga u DFU, makni sve host restrikcije, ne pali niti jednu aplikaciju na kompu osim itunesa, restoreaj na 6.0.1, po zelji stavi semi terhered jailbreak
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

sada na iphonu mi je 5.1.1 i htio bih staviti 4.2 i tako nesto oko 4 msm

ali neznam kako???

molim pomoc!

NEoN

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Imas li shsh blobove za tu verziju? (4.x) i zasto uopce stavit njega na 4ku, iOS5 na njemu funkcionira savrseno, a i veci a aplikacija ti je danas za iOS5 optimizirana, jailbreakat mozes samo tako, da ne govorim da je i vecina tweakova napravljeno za 5icu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

na 5ici mi neradi sim kartica

neznam kako da nju namjestim?

jer iphone sam kupio u njemackoj i imo sam njemacku karicu i sad hocu staviti hrvatsku?

i kada stavim hrvatsku neradi jel zna netko kako da to napravim

NEoN

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Stavi ga u DFU, makni sve host restrikcije, ne pali niti jednu aplikaciju na kompu osim itunesa, restoreaj na 6.0.1, po zelji stavi semi terhered jailbreak

nece ni update ni restore :P milslim da je greska  u hostu

13 godina
neaktivan
matej4792 kaže...
Mojpismonosa kaže...

nece ni update ni restore :P milslim da je greska  u hostu

evo samo da kazem da sam rijesio problem time sto sam naso video na youtube-u i ispravio host  :)

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Ja sam ti to i napisao ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NEoN02 kaže...

na 5ici mi neradi sim kartica

neznam kako da nju namjestim?

jer iphone sam kupio u njemackoj i imo sam njemacku karicu i sad hocu staviti hrvatsku?

i kada stavim hrvatsku neradi jel zna netko kako da to napravim

Koju "njemacku" (mrezu)? Postoji velika sansa da neces neko duze vrijeme moc otkljucat na nase mreze,osim ako, naravano, ne platis za to, pogledaj si na netu unlock kad saznas mrezu. Ili po isteku ugovora (ako mislis da je bez ugovora, nije, bio bi otkljucan, samo je na prepaid ugovor->racunom) nakon godinu dana uz predocenje racuna
12 godina
neaktivan

bok svima dali je moguce jailbrejakat 6.0.1 zanima me da ga otkljucam na sve mreze mobitel je 3gs do 5 ujutro sam ja pokusavo to prvi put u zivotu al nisam uspio :(

14 godina

stavio ios 6 i jailbreak napravio i stalno pise no service s kojom god karticom probao ...pokusao i ono network restore i sve ,al nece ...inace ostalo sve super radi   3gs

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:24 (JohnnyBlaze).
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

meni je sad 5.1.1 i ako stavim sim unutra pise mi no service i nemogu na internet 

kako da to napravim???

pls pomoc!

NEoN

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice