Iphone 4 pomoc pri jailbreaku, unlocku, upgradeu.. zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.786
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
iPhone 4 pomoc pri jailbreaku, unlocku, upgradeu..

kolegica mi nabavila ganc novi iphone 4 koji je lockan na at&t (preko njuškala ga nabavila) i dala ga meni da mu sve napravim. na njemu je ios 4.1 i baseband 2.10.04 .Želi da joj instaliram app sa offline kartama (zahtjeva ios 4.3). tako da cu morat stavit noviji ios. za sad sam samo spremio shsh blobs sa iFaith-om jer tinyumbrella nije pronašla shsh. ona je dobila turbosim (čitao sam po netu da troši malo više bateriju pa bi htio software unlock). od vas želim da mi pomognete da ga jailbreakam, da stavim novi ios i da ga unlockam da radi na sve mreže. Naravno, obavezno želim untethered jb jer bi ona poludila da ga mora palit pomoću kompjutera. i ne znam da li će ga trebat aktivirat ili ne nakon jailbreaka. Vi o tome znate sigurno vise od mene jer ja ovo nisam radio godinu dana i sve sam zaboravio. Ako bude sve šljakalo, dobit ce te i nagradu (ne novcanu jer nisam pri parama, a i da jesam, mob bi odnio u servis)

Ediit: ovo nisam napisao u glavnoj temi jer je krcata i tamo se ne bi snašao zbog tone postova. Što se tice navigacije, za to cu se sam snac, vazno je samo da vidim cydiu

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 12:45 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 4 pomoc pri jailbreaku, unlocku, upgradeu..

da li je ikako moguce backupirati i baseband pa da se u slučaju slučajnog upgradea basebanda, on može downgradeat??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovo je za jailbreak ios-a 4.1 ( http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.1-iphone-4-3gs-ipod-touch-4g-ipad-with-greenpois0n-how-to-guide/ ) ..Sad na koju bi verziju digao na 4.3 ili najnoviju??..

0 0 hvala 0
13 godina

sad je vec kasno. to sam radio sa jednim prijateljem telefonski tj on mi je govorio upute kako da sve to napravim. on je sebi izmodao mobitel i svojoj sestri pa sam mislio da se kuzi u to. dosli smo do upgradea sa itunesom i on mi kaze da itunes samo upgradea ios na najnoviji, a on ne dira baseband (da baseband samo oznacava priblizno kad je mobitel proizveden sto je i djelomicna istina, kaze da jailbreak u nekim slucajevima mora upgradeat baseband kako bi napravio jailbreak). Govorio mi je kako apple vise ne sign-astarije verzije ios-a nego samo najnoviju pa se shsh ne moze spremit sa tinyumbrellom pa sam spremio sa iFaith-om. jailbreakao sam ga sa redsn0w-om i nakon njega više nije pitalo za aktivaciju ->barem nešto uspješno. nakon što sam (smo) gadno zaribao, frend mi kaže da pokušam vratiti stari ios, možda se vrati i stari baseband. Na to misam pristao jer na netu nigdje nema kako downgradeati taj baseband pa sam 99% siguran da shsh metoda nebi upalila. Iako nisam pri parama, posao sa w100 mi se čini ok iako cijena 250 kn nije mala, ali je puno manja nego što na internetu na stranicama za takav permanent unlock stoji. tamo je paprenih 150$. prije bi poslao mail appleu i preklinjao ih za unlock nego dao 150$ za permanent unlock ne nekim sumnjivim stranicama. w100 mi je vec otkljucao xperiu x10 lockanu na austrijsku mrezu drei tako da ni ovog puta nebi trebalo bit problema. Skuplje je zato jer ce ovaj puta unlock ga koštat i neće profitirat 250 kn nego puno manje, ali ce opet profitirat. Mogao sam proc đabe tako da sam napravio custom ipsw sa redsn0wom koja ne upgradea baseband, ali moja brzopletost me dovela do troška. Šta ću, takav je život. svi griješe, pa i ja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice