kolegica mi nabavila ganc novi iphone 4 koji je lockan na at&t (preko njuškala ga nabavila) i dala ga meni da mu sve napravim. na njemu je ios 4.1 i baseband 2.10.04 .Želi da joj instaliram app sa offline kartama (zahtjeva ios 4.3). tako da cu morat stavit noviji ios. za sad sam samo spremio shsh blobs sa iFaith-om jer tinyumbrella nije pronašla shsh. ona je dobila turbosim (čitao sam po netu da troši malo više bateriju pa bi htio software unlock). od vas želim da mi pomognete da ga jailbreakam, da stavim novi ios i da ga unlockam da radi na sve mreže. Naravno, obavezno želim untethered jb jer bi ona poludila da ga mora palit pomoću kompjutera. i ne znam da li će ga trebat aktivirat ili ne nakon jailbreaka. Vi o tome znate sigurno vise od mene jer ja ovo nisam radio godinu dana i sve sam zaboravio. Ako bude sve šljakalo, dobit ce te i nagradu (ne novcanu jer nisam pri parama, a i da jesam, mob bi odnio u servis)
Ediit: ovo nisam napisao u glavnoj temi jer je krcata i tamo se ne bi snašao zbog tone postova. Što se tice navigacije, za to cu se sam snac, vazno je samo da vidim cydiu