Greenify

poruka: 7
|
čitano: 1.559
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Greenify

Koristi tko ovo? Kak ste zadovoljni?

Instalirao i sad bi trebao dodati aplikacije koje će hibernirati, pa nemam pojma što da dodajem, a što ne?

Ako hiberniram Viber, Gmail i sl. dali ću i dalje dobivati notifikacije s tih servisa ili kako???

Razmišljam i donirati koju kunu da bi otključao ostale feature, ako se isplati naravno?

Svaka pomoć i iskustvo dobrodošli 

Telefon mi je rootan i na Lolipopu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 18:37 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Greenify
Ja sam je malo prije instalirao i čini mi se ok. Ne koristim ni Viber ni WhatsApp ni Facebook tako da sam si označio sve aplikacije. Sve što program radi je to da automatski gasi programe preko "Force stop".
17 godina
Marko :D kaže...
Ja sam je malo prije instalirao i čini mi se ok. Ne koristim ni Viber ni WhatsApp ni Facebook tako da sam si označio sve aplikacije. Sve što program radi je to da automatski gasi programe preko "Force stop".

Sad koliko sam ja čitao, on ne ubija app, nego ih hibernira na neki način... Aj isprobat ću pa ću vidjet koliko će mi uštedit baterije. S tim da mi treba IM na par aplikacija jer mi inače telefon nema smisla.

14 godina
neaktivan
Da, hibernira aplikacije na način da svaku aplikaciju ugasi preko "Force stop".

Nemam rootan mobitel pa vidim kada se to automatski radi.
17 godina
Greenify

Jedna stvar me zanima.

Ako napravim donaciju i otključam dodatne feature, hoće li aplikacija zapamtiti da sam napravio donaciju i hoću li nakon idućeg reseta recimo imati tu verziju s dodatnim featurima ili ću morati ponovno donaciju raditi nakon svake deinstalacije aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Greenify

Imas ju zauvijek ofc. Vezana je uz tvoj google account.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Greenify

Ja ne mogu instalirati !

Piše mi "Instaliranje aplikacije nije moguče, Nedovoljno dostupnog prostora za pohranu"

Iako mjesta za pohranu imam 3.8 gb

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 17:28 (kran).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice