Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.499
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Osa kaže...
mind_challenge kaže...

Ja ju koristim, isto kao i ti, gotovo od prvih dana s androidom, ali nekako mi je sada ova stock iz 4.2 bolja. Dugo nisu update-ali Smart keyboard.

Unix kaže...
Ja koristim, to je prvo što instaliram na mobitel uz ES File Explorer  {#}

Znači ipak ima i takvih :D Imate koji dobar skin za nju?

Koristim neki ICS skin koji sam našao na njihovim forumima, prije nego im se katastrofa dogodila. Mogu uploadat ako treba.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Koristim neki ICS skin koji sam našao na njihovim forumima, prije nego im se katastrofa dogodila. Mogu uploadat ako treba.

Može, ak nije problem. Ja imam samo one sa mobilisim-a (na ostalim forumima nailazim na iste skinove), a rjetko koji je dobar, svi su neki šareni. Tu ima nekih isto.

13 godina
neaktivan
Osa kaže...
mind_challenge kaže...

Ja ju koristim, isto kao i ti, gotovo od prvih dana s androidom, ali nekako mi je sada ova stock iz 4.2 bolja. Dugo nisu update-ali Smart keyboard.

Unix kaže...
Ja koristim, to je prvo što instaliram na mobitel uz ES File Explorer {#}

Znači ipak ima i takvih :D Imate koji dobar skin za nju?

Ja koristim onaj HTC skin koji dolazi uz nju. Prije sam koristio Black, a još prije toga Galaxy. Oboje dolaze uz tipkovnicu, dovoljni su mi :)

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Android borbeni komplet

jel ima koja dobra provjerena aplikacija koja sluzi za notification-se od facebooka, znaci kad mi dode poruka, obavijest, komentar da mi i dode notification... facebook sam izbriso jer je uzas i trosi previse rama 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TiMi79 kaže...

... i našao MultiLing, i mogu vam reći da je odlična, a pored toga je još i besplatna... 

Je, stvarno mi je najbolja, a besplatna. Korisitim ju već duže na svim svojim uređajima i najbolja mi je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:06 (Darko150).
15 godina

Treba mi app slična ovoj Flash Alerts https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5tZWdhd2F2ZS5mbGFzaGFsZXJ0cyJd

Ali da ima mogucnost odabira, npr: za Line ili Viber. Tako kad mi dodje poruka na Viber da blica flash.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
Darko150 kaže...
TiMi79 kaže...

... i našao MultiLing, i mogu vam reći da je odlična, a pored toga je još i besplatna... 

Je, stvarno mi je najbolja, a besplatna. Korisitim ju već duže na svim svojim uređajima i najbolja mi je.

Jedino mi ne ide u glavu kako je tako dobra tipkovnica stala u niti 1MB veličine, a ostale poznatije tipkovnice se kreću oko 5-6MB?

Da se razumimo ne želim umanjivati važnost ostalih tipkovnica ali to bi mi bio baš zanimljiv podatak...kako? {#}

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija
15 godina
Android borbeni komplet

eo preporuka za jednu odlicnu igru https://play.google.com/store/apps/details?id=com.entwicklerx.riverpiratesfree&hl=hr

vjerovatno ste igrali slicne igre(tower defense), znaci cilj je preziviti sto vise valova, tj ne smijete dopustiti da vam brod(ovi) prodje kroz mapu, nego ga morate unistiti prije nego sto izadje iz mape. Branite se s 5 tipova tornjeva koje mozete upgrejdati.. Ugl da ne duljim vise, skinite i probajte, vrijeme leti uz nju

ako imate kakvih slicnih igara molim vas da napiste ime pa da mogu probati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 0:47 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Meni je ovaj TD dobar, nije klasični td jer se možeš kretati: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hg.gunsandglory3

WordPress ❤
13 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji neka besplatna aplikacija s kojom bi se mobitel mogao locirat u slucaju krade ili slicnih situacija????

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:04 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
lookout security
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

ma joj najbolja je 

TouchPal Keyboard
Trosi punoo manje rama nego swiftkey, manje mb zauzima,brza je i isto ima swype koji isto pamti sve sto se pise. najbolja {#}

Thanks za ovaj touchpal..

Instalirao i extra je,preporuka {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Rucipe kaže...

Jel postoji neka besplatna aplikacija s kojom bi se mobitel mogao locirat u slucaju krade ili slicnih situacija????

Lookout je od besplatnih najbolji, preporucam Cerberus jer je dosta jeftin, a najbolji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cure i dečki ako nekoga zanima neka pogleda link za neke app sa xda foruma http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1231787.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Rucipe kaže...

Lookout je od besplatnih najbolji, preporucam Cerberus jer je dosta jeftin, a najbolji.

Ja ti isto preporučam Cerberus jer je odličan, a nije skup. Možeš sa službenih stranica skinuti flashable verziju koja se čak i prilikom totalnog flashanja roma neće izbrisati...tako barem navodi programer aplikacije.

13 godina
Android borbeni komplet

sta kazeste na ovu aplikaciju...samo morate imati operacijski  >4.1..locker screen i na njega mozete sve postavljat..

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nurik.roman.dashclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5udXJpay5yb21hbi5kYXNoY2xvY2siXQ..

warrior
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pacoo kaže...

sta kazeste na ovu aplikaciju...samo morate imati operacijski  >4.1..locker screen i na njega mozete sve postavljat..

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nurik.roman.dashclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5udXJpay5yb21hbi5kYXNoY2xvY2siXQ..

probao na cm10.1 i super je {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 23:30 (SIII Deny).
15 godina
x18x05x kaže...

Treba mi app slična ovoj Flash Alerts https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5tZWdhd2F2ZS5mbGFzaGFsZXJ0cyJd

Ali da ima mogucnost odabira, npr: za Line ili Viber. Tako kad mi dodje poruka na Viber da blica flash.

??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
Android borbeni komplet

Evo skin za Smart Keyboard Pro koju sam obećao uploadati

LINK

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Android borbeni komplet

koje launchere koristite? koji su najstabilniji i najbrzi i isplati li ih se uopce stavljati tj. trose li oni vise memorije i snage od defaultnih? osobno bi ga koristio na S3 mini...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Preporučam Action Launcher Pro.Meni je super,a i odličan mi je koncept covera umjesto foldera.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
odjavljen
@definho
Pa troše manje od tog hebenog touchwiz-a (tvog defaultnog).
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
15 godina
Android borbeni komplet

to me najvise i zanimalo, cuo sam za Apex, GO, Nova, koje vi koristite, a za ovaj Action nisam cuo pa ne znam isplati li se davati pare za to, mozda bolje uzeti Go EX, Apex Pro ili tako nesto?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Go launcher je besplatan, ja koristim novu i zadovoljan sam...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja koristim Apex (besplatnu verziju) i zadovoljan sam. Imao brdo raznih opcija. Isprobaš te launchere koje si naveo i vidiš koji tebi najviše odgovara.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 17:00 (Kordy).
15 godina
definho kaže...

to me najvise i zanimalo, cuo sam za Apex, GO, Nova, koje vi koristite, a za ovaj Action nisam cuo pa ne znam isplati li se davati pare za to, mozda bolje uzeti Go EX, Apex Pro ili tako nesto?

dvije rijeci za tebe: mobilism forum {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

toplo preporucujem ovaj launcher svima https://play.google.com/store/apps/details?id=com.isodroid.t3lfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pc29kcm9pZC50M2xmcmVlIl0.   brdo opcija, potpuno promjeni izgled svakog mobitela, i jednostavno ga je podesiti, a imate i mali video klip kako do ljepseg izgleda....... i to sve za FREEEE! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

koje launchere koristite? koji su najstabilniji i najbrzi i isplati li ih se uopce stavljati tj. trose li oni vise memorije i snage od defaultnih? osobno bi ga koristio na S3 mini...

Ako želiš uložiti malo truda da ti launcher izgleda totalno unikatno onda ti preporučujem sslauncher. Imaš i besplatnu verziju, ali viruj mi isplati se svake lipe. Fenomanalan launcher! Ja ga osobno koristim.

Evo ti LINK sa xda foruma o sslauncher-u kako se "igrati" sa njim, pa ako imaš vremena pročitaj i LINK od raznih skinova za njega {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:29 (TiMi79).
16 godina
Android borbeni komplet

Sve preporuke za Action Launcher Pro, isplati se svake lipe. Hvala kolegi iznad koji ga je spomenuo, oduševljen sam!

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ja trazim neki launcher koji tosi sto manje resursi i da radi na 2.3.7 androidu.
TD za glupost

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice