Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Unix kaže...
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Koja je razlika izmedju odex i deodex romova i koji su bolji?

Hitno je..

Jel zna neko?

Odex romovi imaju uz systemske apk-ove i još jedan .odex file. Time se dobiva na brzini (mjeri se u stotinkama), al deodex ROM-ovi se lakše customiziraju jer je sve ugrađeno u apk (tj .odex je uključen unutar classes.dex filea koji se nalazi u .apk-u) .

Zapravo je svejedno jer se zip alignom postiže ista brzina (to ROM automatski obavi na prvom bootu, ne brini ništa) pa bih ti preporučio deodex. Većina (97%) ROM-ova su deodexani zbog lakše customizacije.

Ovo sam pitanje par puta postavljao u raznim temama i nisam dobio na HR ovako jasno. Pa dtoga Unix HVALA i ovim putem. 

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

SwiftKey 4 "Flow" izašla iz bete.

Izvor: svijetandroida.com

Updatao je odmah jutros ali swype i nije baš funkcionalan, a osobno mi to i ne leži pa možda zaro.  Sama tipkovnica mi je odlična. 

15 godina
win4crazzy kaže...

dali zna netko neki emulator za NDS ali da ne steka, htio bi igrati pokemone a svaki koji sam do sad instalirao mi ne radi lijepo, steka kao da igram na nokiji 2700 classic a ne na SGS2

još uvijek nema DS emulatora koji radi kako treba.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
win4crazzy kaže...

dali zna netko neki emulator za NDS ali da ne steka, htio bi igrati pokemone a svaki koji sam do sad instalirao mi ne radi lijepo, steka kao da igram na nokiji 2700 classic a ne na SGS2

još uvijek nema DS emulatora koji radi kako treba.

bitno da kostaju 5 dolara na marketu, sva sreca da sam ih probao prije nego sto sam ih kupio

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
robijan kaže...
sudy_freak kaže...

Updatao je odmah jutros ali swype i nije baš funkcionalan, a osobno mi to i ne leži pa možda zaro.  Sama tipkovnica mi je odlična. 

Upravo instalirao gore navedenu tipkovnicu i u samom početku izaberem jezik i kad trebam odabrati drugu stavku tj tu swiftkey tipkovnicu, piše mi opcije su prekinule sa radom, i tako uvijek kad probam namjestiti početne postavke, a bez toga nemogu ući i koristiti swiftkey, jer zna netko kako to riješiti?

14 godina
Android borbeni komplet

Jel radi vama Google Now? Kada uđem u Google app na trenutak mi se pojavi onaj šareni header, ali nakon 3 sekunde opet regularni Google Search...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni radi.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako ti radi? Pa zar je Google Now dostupan kod nas? Ja kad idem dodat widget od Google Now, kaže "Google Now is not available in your country"? 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
sudy_freak kaže...

Prej**ena aplikacija, puno havla za prijedlog, kupio jučer i sat vremena sam u krevetu slušao muziku i tipkao bezveze sa swype-om lol :D

WordPress ❤
17 godina
odjavljen
dreammaker kaže...
sudy_freak kaže...

Jesu li č,ć,š,ž,đ zasebna slova ili ih se može namjestiti kao pop up?

Jučer je instalirao i maknuo zbog toga jer č,ć,š... nisu na "hold". Danas idem instalirati ponovno i dati joj još jednu šansu kad ono č,ć,š postavljeni na "hold". {#} Zadnji update je bio 20.02., izgleda da su to jučer sredili. {#} Sad zaslužuje *****.

EDIT: restartao sam mobi i sad je opet se po starom, WTF?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:51 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
dreammaker kaže...
sudy_freak kaže...

Jesu li č,ć,š,ž,đ zasebna slova ili ih se može namjestiti kao pop up?

Jučer je instalirao i maknuo zbog toga jer č,ć,š... nisu na "hold". Danas idem instalirati ponovno i dati joj još jednu šansu kad ono č,ć,š postavljeni na "hold". {#} Zadnji update je bio 20.02., izgleda da su to jučer sredili. {#} Sad zaslužuje *****.

EDIT: restartao sam mobi i sad je opet se po starom, WTF?

Ja je iz tog razloga i ne želim kupiti što ćčžđš nisu na hold, a i tipka enter me nervira sa tim smajlima jer ih nemogu isključiti. Zbog toga sam tražio neku drugu tipkovnicu i našao MultiLing, i mogu vam reći da je odlična, a pored toga je još i besplatna. Druga solucija mi je Adaptxt koju isto imam, ali MultiLing mi je nekako bolje sjela {#}

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Skinuo sam novi swiftikey i mogu reći da mi se jako sviđa, prediction je dobar samo nekad mi ispravi riječ a ja zelim da tako ostane. Mozda se to moze napraviti u postavkama, jos cu potraziti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

i ja sam ga skinuo i cini mi se super samo sto nemogu nac da iskljucim prijedlog rijeci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

SwitftKey je poznat po dobrom prijedlogu riječi, ja bih samo htio napraviti da ne autocorrect-a riječi, ali i ovako je odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kpavl kaže...

SwitftKey je poznat po dobrom prijedlogu riječi, ja bih samo htio napraviti da ne autocorrect-a riječi, ali i ovako je odlično.

pa mozes to bez problema poigraj se malo s postavkama

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
Jel se u MultiLingu mogu iskljuciti čćšđž ? Tj ako on ispravlja rjec da ne koristi ta slova
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
kpavl kaže...

Ako bi me mogao uputiti, bio bih ti zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 18:33 (kpavl).
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...
Jel se u MultiLingu mogu iskljuciti čćšđž ? Tj ako on ispravlja rjec da ne koristi ta slova...

Možeš mu isključiti čćžšđ tako da prije nego šta počneš tipkati stisneš longpress na tipku "?123" i onda dođeš do pojma "A(sa kvačicom)-A" i onda te pita da li želiš isključiti slova koja imaju na sebi "accent". Ako želiš ponovo pisati takva slova samo opet ideš istim putem kako si ih i isključio. A drugi način je da tipkovnicu "naučiš" da ne piše ta slova. Znači ako imaš neku riječ koja sadrži slova čćžšđ ti ih napišeš czsd i onda klikneš dva puta na predviđenu riječ da je tipkovnica zapamti i sljedeći put kad je budeš pisao onda će ti nju odabrati.

Isto tako preporučujem ti da skineš plugin za hrv jezik i autotext ako češ ga koristiti.

Šta god više koristiš tipkovnicu to ona bolje uči predviđanje riječi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 18:43 (TiMi79).
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...
domac5 kaže...
kpavl kaže...

Ako bi me mogao uputiti, bio bih ti zahvalan.

pod napredno i stavi razmaknica će >odaberi šta

12 godina
neaktivan

complete the current word mi je stavljeno, stavio sam always insert space. Hvala.

14 godina
neaktivan
kpavl kaže...

complete the current word mi je stavljeno, stavio sam always insert space. Hvala.

PA zar ti nije na HR prebacio,jer jučer s updateom je i u postavkama sve na HR

15 godina
Android borbeni komplet

evo i ja instalirao swift flow i prejak mi je swype.. vidi se da pamti kad ispravis neku rijec... smeta mi stvarno sto su stavili ove nase znakove, nek im netko posalje email ili nesto da to srede

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je sve je na hr, ali stavite engleski+hrvatski jezik, qwertz tipkovnica i odete onda na englesku tipkovnicu kada pišete poruke i to je to. Hrvatski znakovi su na "hold", a kada nešto pišete ispravlja i hrvatski i engleski.

Kako stojite s baterijom i SwitfKey 4? Jeste li primjetili da se više troši uz nju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:54 (kpavl).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Čak sam i kupio swiftkey jer je na sniženje pa nek se nađe, možda u budučnosti nadodaju da se može bolje podesiti. Isprobavao sam je i prije i podesio sam je da mi se čćžšđ pišu na longpress, i odlično predviđa riječi, ali mi jednostavno ne šmeka zbog nekih ostalih stvari na koje sam navika sa multiling tipkovnicom, koja se može puno više podesiti i dobro predviđa riječi i ispravlja ih. Trenutno mi je to no1 tipkovnica.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A nitko ne koristi smartkeyboard pro? Meni je ona nekak najbolje sjela i koristim ju od kad imam android mobitel.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Osa kaže...

A nitko ne koristi smartkeyboard pro? Meni je ona nekak najbolje sjela i koristim ju od kad imam android mobitel.

Ja ju koristim, isto kao i ti, gotovo od prvih dana s androidom, ali nekako mi je sada ova stock iz 4.2 bolja. Dugo nisu update-ali Smart keyboard.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Stock 4.2 je i meni odlicna.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Osa kaže...

Ja koristim, to je prvo što instaliram na mobitel uz ES File Explorer {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Ja ju koristim, isto kao i ti, gotovo od prvih dana s androidom, ali nekako mi je sada ova stock iz 4.2 bolja. Dugo nisu update-ali Smart keyboard.

Unix kaže...
Ja koristim, to je prvo što instaliram na mobitel uz ES File Explorer {#}

Znači ipak ima i takvih :D Imate koji dobar skin za nju?

15 godina
Android borbeni komplet

ma joj najbolja je 

TouchPal Keyboard
Trosi punoo manje rama nego swiftkey, manje mb zauzima,brza je i isto ima swype koji isto pamti sve sto se pise. najbolja {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 21:17 (maxy0).
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice