Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.658.816
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

Jel mi moze netko preporucit aplikaciju koja ce mi manageat neki od cloud racuna(one drive, g drive, dropbox, mediafire, bilo koji..) ali da radi kao i verzija za PC klijent, dakle da napravi folder na SD kartici koji ce syncat i kojem cu moc pristupat iz drugih aplikacija.

Svaka sluzbena apk mi omogucava da samo iz te njihove mogu gledat fileove, a ne opcenito da stvara datoteke kao sto sam vec naveo.

Edit: nasao sam. SugarSync. Moze se odabrat bilo koji folder na desktopu sa kombinacijom offline files u mob aplikaciji gdje se onda i folder stvori na zeljenom mjestu na androidu gdje se sve to onda lijepo synca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 0:16 (passat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Android borbeni komplet

E pozz ekipa. Ovako, imam p8 lite koji je kupljen na lollipopu. Interesira me vaše mišljenje koji radi bolje lollipop ili marshmallow? Znači da li da upgradeam ili da ostavim ovako kako je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Marshmallow je počišćeni Lollipop, ali nemoguće je predviditi kako će raditi na tvom uređaju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li netko iskustva od vas po pitanju vraćanja datoteka s mobitela koje su obrisane pri resetiranju mobitela? Mislim vraćanjem na tvorničke postavke ili tako nešto.
Nema slika, pjesama, svega što je bitno. Ni nekih kontakata nema.
S kojim bi programom to bilo dobro vratiti?

Ili možda čak aplikacijom nekom?

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Ima li netko iskustva od vas po pitanju vraćanja datoteka s mobitela koje su obrisane pri resetiranju mobitela? Mislim vraćanjem na tvorničke postavke ili tako nešto.
Nema slika, pjesama, svega što je bitno. Ni nekih kontakata nema.
S kojim bi programom to bilo dobro vratiti?

Ili možda čak aplikacijom nekom?

Da. Ja sam uspio s Wondershare Dr.Fone for Android

Vratio sam oko 50-70% podataka. Ne diraj mobitel (ili čim manje) do kad ne pokreneš taj program.

Svaki zapis, svaka slika, svaka poruka, ti može uništiti i do nekoliko slika.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Da, toga sam svjestan, iako thx na info. Dobro za znati tko ne zna.

Uglavnom, da sada ne guglam puno, app je koja se skine s trgovine ili moram preko neta skinut na PC pa spojit mob pa odraditi posao ili?
13 godina
turbojc kaže...
Da, toga sam svjestan, iako thx na info. Dobro za znati tko ne zna.
Uglavnom, da sada ne guglam puno, app je koja se skine s trgovine ili moram preko neta skinut na PC pa spojit mob pa odraditi posao ili?

Program za PC.

Mislim da je skup. Ja sa ga slučajno našao for free!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sve jasno. Prvom prilikom probam! Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Trazim aplikaciju da sakrije ili eliminira navigation bar. Dali neko zna nekakvu da radi bez roota?

0 0 hvala 0
17 godina
4L4N kaže...

Trazim aplikaciju da sakrije ili eliminira navigation bar. Dali neko zna nekakvu da radi bez roota?

I mene zanima

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima gmd immersive mode al ne sljaka kako treba

0 0 hvala 0
14 godina
4L4N kaže...

Ne znam dali bi funkcioniralo (jer nisam probao, rootan sam), ali možda nekim privremenim rootom (ako imaš tu mogućnost, nakon reboota se gubi root) editirati build.prop fajl i maknut nav bar 

9 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Probajte https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=hr

Power toggles ima shortcut za immersive mode, i koliko se sjećam, radio je ok.

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Probajte https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=hr

Power toggles ima shortcut za immersive mode, i koliko se sjećam, radio je ok.

Upravo skidam. Ja bi naj rade da se moze izbrisat kompletno a nemogu nemam root...  Neda mi se bl otkljucat.

9 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Obično nije obavezan bootloader unlock za root, tak da...

Kruha i igala...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Obično nije obavezan bootloader unlock za root, tak da...

na zalost za xperia z5premium ne postoji jos root na zaklucanom bl

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li kakav program da mogu birati samo wcdma internet primijer ili 4g samo,neki toggle ili slicno? Nudi mi wcdma(preferirano)/gsm... I spaja se pretezito na gsm.. -.-

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sa razlogom izabire GSM... LTE/HSDPA mu nije dovoljno stabilan i zato pada na sporiju, ali stabilniju vezu. Ako ručno zaključaš na neki band (npr. LTE), konstantno ćeš gubiti vezu i imat ćeš problema sa potrošnjom baterije (jer radio će cijelo vrijeme biti prisiljen da radi na max snazi).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Sa razlogom izabire GSM... LTE/HSDPA mu nije dovoljno stabilan i zato pada na sporiju, ali stabilniju vezu. Ako ručno zaključaš na neki band (npr. LTE), konstantno ćeš gubiti vezu i imat ćeš problema sa potrošnjom baterije (jer radio će cijelo vrijeme biti prisiljen da radi na max snazi).

Jasno mi je to al nalazim se na podruciju di nema jakog signala pa sam na prijasnjem phonu stavljao wcdma only i bilo mi je ok. Sad mi se vecinom spaja na Gsm i ne mogu nista. Nezz kako bi pojacao signal... Skupe su antene i pojacivaci.

16 godina
Trebam preporuku za neku aplikaciju kojom mogu ograničiti klincu vrijeme (i neke druge stvari) upotrebe mobitela/tableta, a poželjno bi bilo da fa mogu uređivati/kontrolirati sa svog mobitela.

1 0 hvala 0
12 godina
tintin kaže...
Trebam preporuku za neku aplikaciju kojom mogu ograničiti klincu vrijeme (i neke druge stvari) upotrebe mobitela/tableta, a poželjno bi bilo da fa mogu uređivati/kontrolirati sa svog mobitela.

Dinner Time

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Lopta, reket, bicikl, role... sry, morao sam :)

No hard feelings?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
10 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Jel instalirao ko update za google keyboard? Sad hr tipkovnica izgleda ko na tipkovnicama za komp, čđžšć se nalaze na desnoj strani. Pa ak neko zna kak maknut to? A da koristim eng, nikak se priviknut na zamjenu y i z

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Jel instalirao ko update za google keyboard? Sad hr tipkovnica izgleda ko na tipkovnicama za komp, čđžšć se nalaze na desnoj strani. Pa ak neko zna kak maknut to? A da koristim eng, nikak se priviknut na zamjenu y i z

Moguće je da si nešto u postavkama zeznuo jer kad mi se to dogodilo pred 3 mjeseca na LG-u napravio sam Clear Data & Cache i ponovno postavio i nije bilo toga više.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
10 godina
odjavljen

Također LG. Pobrisao sam pizdarije sa Smart Cleaningom, mijenjal input styles za hr tipkovnicu, ali i dalje naši znakovi na desnoj strani. A prije sat-dva mi se updateala aplikacija. Očito je do toga. 

16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Također LG. Pobrisao sam pizdarije sa Smart Cleaningom, mijenjal input styles za hr tipkovnicu, ali i dalje naši znakovi na desnoj strani. A prije sat-dva mi se updateala aplikacija. Očito je do toga. 

Izgleda da je rješenje problema downgrade na stariju verziju Google Keyboarda. Ja to ne mislim raditi, neka bude kako bude jer se i meni maloprije updatala Google Keyboard app i imam isto. 

P.S.: Inače koristim 2 layouta - English US i Croatian jer mi ovaj drugi dobro dođe kad tipkam mailove supportevima preko mobitela (autocorrect i prijedlozi nekih riječi)

10 godina
odjavljen
Ma tak sam i napravil, skinul stariju verziju. E sad jos jedno pitanje, jel moguce kak u google storeu ili negdje namjestit da ne trazi uopce update za google keyboard? Jer cu sigurno koji put slucajno stisnut update i onda opet na isto dolazim
16 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
Ma tak sam i napravil, skinul stariju verziju. E sad jos jedno pitanje, jel moguce kak u google storeu ili negdje namjestit da ne trazi uopce update za google keyboard? Jer cu sigurno koji put slucajno stisnut update i onda opet na isto dolazim

Prije je bila opcija zasvaki app da se ne updatea automatski, sad to treba disableati na nivou Play Store-a (Settings -> Auto update i staviti na no automatic update) pa se onda ručno updatea sve što se zna da valja i da se neće skršati.

10 godina
odjavljen
Tak mi je i namjestemo, al sam mislil ako ima posebno za svaki app. Al ocito ne. Zahvaljujem :)
14 godina
kbenzema kaže...

ja sam uspio maknuti. stavio sam na system default language (koji mi je english) i zatim sam stavio nazad na croatian keyboard i sad je kao i prije..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice