Kada igram igru, ponekad mi windows 7 obavještava da imam low memory. Imam 4gb rama pa zato pitam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada igram igru, ponekad mi windows 7 obavještava da imam low memory. Imam 4gb rama pa zato pitam
Zavisi do igre.
Ja imam isto 4GB pa me Far Cry 2 znao zahebavat, sve rame poždere i javlja low memory. Srećom igra je za mene totalni fail pa ju neigram, zabavljao sam se u editoru te igre.
Ali mislim da nesmi bit zbog toga..
Ali mislim da nesmi bit zbog toga..
Pa šta nepogledaš task manager, pogledaj koliko koji proces ždere memorije.
Usred igre izađeš i pogledaš u task manager, ako igra ždere oko 2.8GB ili više, onda je ona kriva.
Crysis nemože biti sigurno, on mi nikad nije uzimao preko 1.7GB.
Možda je do virtualne memorije na hardu? Ja je uvijek isključim jer mi netreba.
nesmije to bit,
neznam rijesenje , al znam da kod sestre na laptopu upalim po 4-5 igara i nikako nemogu doc do 3-4 gige rama..
neznam u cem je problem, zamijeni pozicije rama u utorima
Dogada se ponekad al samo kod nekih igara koje vole gutati memoriju.
Meni se događa samo kad igram X3 Terran Conflict i to odkad je izasao patch da igra
moze koristiti vise od 2GB rama. S niti jednom drugom igrom mi se ne dogada.
Inace to samo ignoriram jer eto igra stane zauzimati memorije kad vise nema,
samo se win7 nest uznemiri (panicari) bezveze.
to se nebi smjelo dogadat.....
Kolika ti je C:\ particija? Dali mozda imas dirano postavke za page file?
to se nebi smjelo dogadat.....
Ali se događa...
Moguce je da je korisnik dirao postavke za Page file ili da mu je doticno fragmentiran. Ajde..brate..oglasi se i kazi sta si to dirao :)
nisam nista dira. sve što sam radio je defregmentira disk pomocu auslogics i ccleaner i to je to i čistia registri od gavicka
probaj s ovom opcijom :
pokreni my computer-properties-advanced sysrem settings-pod perfomance odaberi ''settings'', kad uđeš u ''settings'' odaberi advanced, pa ''change'' i za sve lokalne diske stavi ''system manage size'' i restartaj računalo pa ponovo probaj u igru da vidiš dali će radit šta bolje
obrisi sve nepotrebne programe i igre pa probaj nebi ti se to smjelo pojavljivat
probaj s ovom opcijom :
pokreni my computer-properties-advanced sysrem settings-pod perfomance odaberi ''settings'', kad uđeš u ''settings'' odaberi advanced, pa ''change'' i za sve lokalne diske stavi ''system manage size'' i restartaj računalo pa ponovo probaj u igru da vidiš dali će radit šta bolje
evo napravio sam to