USB Problem

poruka: 6
|
čitano: 1.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB Problem

Ovako, kompjutor mi neće učitat usb,  a piše da je usb kompatibilan s windows xp

išao sam na add hardware (dodaj hardver) i ne radi- kaže da nije kompatibilan

pomoć!!!

model

sony USM4GJ

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 20:34 (Cheezl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
USB Problem

Koji ti je service pack instaliran? Sp1, 2 ili 3?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: USB Problem

- da, to je mana kompijutera jer ne učitavaju USB. (??)

- jer: USB je tip priključka, na suprotnom kraju je obično printer, miš, flash disk, scanner... -to bi kompijuter možda i prepoznao, ali ostaje u hipotetskom razmišljanju....

Ponekad treba driver, ponekad nije ispravan uređaj/utičnica, ili je stvarno nekompatibilno. Ponekad je dovoljno uključiti na drugi USB port... probaj. Ali pomaže kad se u pitanju daju i neki osnovni podatci, ovako je sve nagađanje.

nagađanje:

naveo si ''...USB kompatibilan s windows xp'', dakle zaključak da imaš XP, koji SP? za USB-2.0 minnimum SP1. kod starijih kompijutera USB priključak nema dovoljnu snagu (napon 0.5V) za rad nekih uređaja, može biti razlika Front/back priključak. itd. itd...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
USB Problem

Imam sp3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB Problem

pa zar nije u pravilima foruma naglašeno da se ne daju ovako općeniti nazivi za teme...Neodlučan

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 21:05 (crazy_luđak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Problem

jel se dogodilo nekome da kad stisne onu ikonicu za safely remove hardver ne pokazu svi uredjaji koji su spojeni na komp preko usb-a? a u my computeru se vide i mogu s njima sve raditi. npr. ukljucim printer i mobitel i kad stisnem onu ikonicu dole prikaze mi samo printer, mobitela kao da nema, a u my computeru postoji. ne pomaze i ako ga ukljucim u drugi usb, a i ako u prvi ukljucim nesto drugo, recimo usb stick, normalno ga pokazuje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice