Ovako, kompjutor mi neće učitat usb, a piše da je usb kompatibilan s windows xp
išao sam na add hardware (dodaj hardver) i ne radi- kaže da nije kompatibilan
pomoć!!!
model
sony USM4GJ
Ovako, kompjutor mi neće učitat usb, a piše da je usb kompatibilan s windows xp
išao sam na add hardware (dodaj hardver) i ne radi- kaže da nije kompatibilan
pomoć!!!
model
sony USM4GJ
Koji ti je service pack instaliran? Sp1, 2 ili 3?
- da, to je mana kompijutera jer ne učitavaju USB. (??)
- jer: USB je tip priključka, na suprotnom kraju je obično printer, miš, flash disk, scanner... -to bi kompijuter možda i prepoznao, ali ostaje u hipotetskom razmišljanju....
Ponekad treba driver, ponekad nije ispravan uređaj/utičnica, ili je stvarno nekompatibilno. Ponekad je dovoljno uključiti na drugi USB port... probaj. Ali pomaže kad se u pitanju daju i neki osnovni podatci, ovako je sve nagađanje.
nagađanje:
naveo si ''...USB kompatibilan s windows xp'', dakle zaključak da imaš XP, koji SP? za USB-2.0 minnimum SP1. kod starijih kompijutera USB priključak nema dovoljnu snagu (napon 0.5V) za rad nekih uređaja, može biti razlika Front/back priključak. itd. itd...
Imam sp3
pa zar nije u pravilima foruma naglašeno da se ne daju ovako općeniti nazivi za teme...
jel se dogodilo nekome da kad stisne onu ikonicu za safely remove hardver ne pokazu svi uredjaji koji su spojeni na komp preko usb-a? a u my computeru se vide i mogu s njima sve raditi. npr. ukljucim printer i mobitel i kad stisnem onu ikonicu dole prikaze mi samo printer, mobitela kao da nema, a u my computeru postoji. ne pomaze i ako ga ukljucim u drugi usb, a i ako u prvi ukljucim nesto drugo, recimo usb stick, normalno ga pokazuje.