Pozdrav!
E ovako imam seminarski rad na faxu iz jedngo premdeta što sam davno odlušao. O memorijama.
Uglavnom evo da prenesem zadatak pa da onda pitam:
"[I]pronađi i nacrtaj, te ukomponiraj u powerpoint materijale o organizaciji memorijskih sklopova, bipolarnih, Mos, CMOS, statičkih, dinamičkih itd. trebao bi slike crtat original, odnosno sheme, tablice i slično[/I]
znači to je općenito o ram, rom, sdram,ddr...? no šta ja moram CRTAT i kakve tablice? ne bi htio da eventualno krivo shvatim i napravim krivo :) bolje pitat neko skitat.
hvala ljudi!
Seminarski rad o memorijama
- poruka: 11
- |
- čitano: 10.340
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj sa wikipediom
hmm... da se nebi tu trebalo pisati o samom radu memorije, a ne o cjelovitim modulima za PCjeve?
ono, memorijske matrice, razlika/prednosti kondenzatora u DRAMu i bistabila u SRAMu, ili nešto općenito o strukturi poluvodiča možda?
Imaš ti jaaako puno tema za pisati, nebi bio u tvojoj koži .
Internet i knjige u ruke i deri... sretno...
Ako si na faxu odi lijepo na konzultacije pa pitaj profesora
Ja sam dobio isti taj seminar!
Jesi sa ETFOS-a?
Jeis uspio rjesit seminar?
Evo jednog jako korisnog linka, pronaći češ tu više/manje sve što ti treba. Jako je lijepo objašnjeno i popračeno slikama.
http://www.informatika.buzdo.com/kazalo.htm
Ono što je tebi potrebno nalazi se pod točkom 3.5
Hvala ti,puno si mi pomogao!
Ja sam dobio isti taj seminar!
Jesi sa ETFOS-a?
Jeis uspio rjesit seminar?
Da, valjda bi ti trebao malo općenitije pričati o PV elementima, logičkim sklopovima, astabilima, bistabilima..., što već, idem u srednju pa neznam, a sklopovi mi nisu jača strana ( ocjena 3 :s)
Ma nisam ni ja,sad bas pokusavam sklepat nesto pa cu vidit sta ce rec!
Da li netko ima bilo sta materijala u vezi teme raspodijeljena dijeljena memorija?
Nemam pojma sto treba pisati a ni traziti po netu,a ko netko moze pomoci...