Problem s USB stickom

poruka: 8
|
čitano: 2.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem s USB stickom

Znači ovako ide priča.

Danas mi je stigla nova konfiguracija, i htio sam prebaciti par fileova sa starog kompjutera na novi.

Imam Verbatimov USB od 8gb, a fileovi koje oću prebaciti su svaki po 5.5gb.

Na kompjuteru mi uredno pokazuje da imam 7.34gb slobodnog mjesta na USB-u, ali kad oću prebaciti jedan od ta 2 filea kaže mi da nemam dovoljno mjesta na USB-u.

Probao sam formatirati USB, ali opet isto.

Svaka pomoć dobro došla. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s USB stickom

u kojem su formatu ti fajlovi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s USB stickom

Formatiraj stick u NTFS ili exFAT i problem riješen :)

KaeR
14 godina
Problem s USB stickom

@igor - Fileovi su u .iso formatu, ako na to misliš.

@KaeR - Formatiran je USB, u NTFS formatu je.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 17:52 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s USB stickom

aha pa i mislio sam ovako otvori te iso fajlove s programom daemontools/magic disk i jednostavno prebacis jer nemožeš prebacit u iso formatu vece fajlove ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Problem s USB stickom

Onda mi nije jasno, ako je stick u NTFS-u morao bi moći prekopirati velike datoteke na njega... Probaj još exFAT, nemam ideje u čemu bi bio problem.

KaeR
15 godina
neaktivan
Problem s USB stickom

Naišao sam na par novih USB stickova koji uredno rade preko USB 3.0 porta ali ne i na USB-u 2.0.  Ako nemaš USB 3, nađi tko ima i probaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem s USB stickom

Hvala na pomoći.

Na kraju sam extractao sve iz tog .iso filea s pomoću Daemon Toolsa, pa prebacio i onda napravio opet iz toga .iso file s pomoću jednog programčića.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice