Znaci u kompu sam imao 2 gb kingston ddr3 i nabavio sam jos 2 gb gskill ddr3. E sad, kad je bio samo kingston komp je radio super, tako 1 godinu. Gskill sam kupio prije neki mjesec dana i od onda mi se stalno pc zamrzava. Znaci upalim mozillu i nije bitno dal klikcem ili samo citam nesto na tranici, svakih 5-10 minuta se mora jednom zamrznuti. Odmrzne se tek nakon sto doslovno 100 puta kliknem po mozilli (ekran se onako zabijeli i dode mi onaj kruzic na misu plavi koji se vrti).Sad sam ujutro izvadio gskill i ostavio samo kingston kako je bilo i prije. Komp se normalno pali, al das upisem password da udem u windows, desktop se uzasno sporo ucitava, treba mu nekih 5 min da se sredi do kraja (ma ustvari trebalo mu je tolko i kad je i gskill bio unutra, al mi se sad cini sporije)
Edit edit edit: pri pisanju ovog posta zamrznulo mi se opet na kratko!! Znaci valjda nije ram u pitanju? Znaci sad imam samo 2 gb kingston.
Molim vas pomoc jer mi se ne zamrzava samo mozilla negi i xfire, skype, sami folderi u windowsu, a ponekad zna i cijeli desktop.
Opet edit: zastekalo je i prilikom slanja posta