Problem s različitim memorijama

poruka: 7
|
čitano: 1.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Znaci u kompu sam imao 2 gb kingston ddr3 i nabavio sam jos 2 gb gskill ddr3. E sad, kad je bio samo kingston komp je radio super, tako 1 godinu. Gskill sam kupio prije neki mjesec dana i od onda mi se stalno pc zamrzava. Znaci upalim mozillu i nije bitno dal klikcem ili samo citam nesto na tranici, svakih 5-10 minuta se mora jednom zamrznuti. Odmrzne se tek nakon sto doslovno 100 puta kliknem po mozilli (ekran se onako zabijeli i dode mi onaj kruzic na misu plavi koji se vrti).Sad sam ujutro izvadio gskill i ostavio samo kingston kako je bilo i prije. Komp se normalno pali, al das upisem password da udem u windows, desktop se uzasno sporo ucitava, treba mu nekih 5 min da se sredi do kraja (ma ustvari trebalo mu je tolko i kad je i gskill bio unutra, al mi se sad cini sporije)

Edit edit edit: pri pisanju ovog posta zamrznulo mi se opet na kratko!! Znaci valjda nije ram u pitanju?  Znaci sad imam samo 2 gb kingston.

Molim vas pomoc jer mi se ne zamrzava samo mozilla negi i xfire, skype, sami folderi u windowsu, a ponekad zna i cijeli desktop.

Opet edit: zastekalo je i prilikom slanja posta

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:28 (minikdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako već sumnjaš na memoriju onda probaj izvadit staru i stavit samo novu možda je u staroj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Problem s različitim memorijama

Testiraj RAM memtestom86.

Po mom mišljenju, nije problem u ram-u nego u windowsima.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Testiraj RAM memtestom86.

Po mom mišljenju, nije problem u ram-u nego u windowsima.

testirao sam par dana nakon sto sam nabavio gskill i test je prosao. i ja sumnjam na windowse jer mi je sve pocelo zezat od kako sam stavio 64 bitne, cak su mi i fps-i u igrama malo pali. ako opet stavim 32 bita, jel cu moci onda nekako koristit sva 4 gb? jer znam da se moze samo 3 gb koristit, al ako ima neki trik ili nesto? il  da jednostavno reinstaliram opet na 64 bitne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:56 (minikdo).
16 godina
odjavljen

Testiraj RAM još jednom. Ako instaliraš 32bit, nećeš moći koristiti svih 4gb. Moguće je koristiti 3.2gb+ sa patchem ali taj patch ponekad radi očajno. Testiraj RAM i reinstaliraj windowse.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran

ok samo imam onda jendo pitanje kod reinstralla. sad trenutno imam org crysis 2, pa dal ce mi vrjedit taj key koji sad koristim? imam zapravo jos nekoliko igara pa me zanima da nebude onda na novom windowsu key cone in use. budem mogao igrat i dalje mp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

ok samo imam onda jendo pitanje kod reinstralla. sad trenutno imam org crysis 2, pa dal ce mi vrjedit taj key koji sad koristim? imam zapravo jos nekoliko igara pa me zanima da nebude onda na novom windowsu key cone in use. budem mogao igrat i dalje mp?

Vrijedit ce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice