Made in Germany - ako se neko sjeća možda

poruka: 4
|
čitano: 1.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bio sam negdje na našem forumu, sad ne znam kojem, naišo na tipa ono, Military Class (al doslovno) RAM-e prije dosta godina...

To mislim da tek kad su DDR2 moduli izašli...

Netko je bio na napiso da postoji neka Njemacka firma koja proizdovi RAM-e kakve možete samo sanjat kaj se tiče overclockanja i hladenja...

Znam da se radilo o ciframa da ti pamet stane...

Sjećam se onak kroz maglu da je netko stavio link na njihovu stranicu i da su se jako hvalili na stranici sa svojim perfomansama...Ono tipa, ma koji Corsair, ma koji Kingmax....Naši RAM-i si najbolji....

E sad, jel možda znam netko o ćem ja blebečem jer bi htio znat dal još postoji taj firma ???

Hvala

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ovi moji Muskin RAM-ovi su Made in USA, nisam siguran da li su svi Muskin tamo napravljeni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Made in Germany - ako se neko sjeća možda

Ma da, Mushkin i Partiot su Made in USA, al to je memorija u rangu Corsaira, Geila i svih drugih...

Ovo je bila baš ono klasa za sebe memorija, ono Uber Hardcore Gamer memorija...Doživotnu garanciju bi dobio na memoriju i velim, bila je brutalno overclockabilna, opće neke kaj nije imalo

nikakve veze s ovim "običnim" memorijama

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70 + 2XScythe Ultra Kaze, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice