pozz
konf je dole napisana pa me zanima dali se isplati uzimat jos rama na mojih 4gb corsair xms2 operacijski sustav je 7 x64
pozz
konf je dole napisana pa me zanima dali se isplati uzimat jos rama na mojih 4gb corsair xms2 operacijski sustav je 7 x64
Imaš 64 bitni Windows?
Ako ne radiš ništa toliko ekstremno na kompu, tada ti je 4GB sasvim dovoljno, a ako se baviš obradom slika ili videa onda je to dobar ulog u budućnost
Mislim da trenutno ne
pozz
Ne bas. Ja imam 8GB i ne vidim neke velike razlike usporedivsi sa 4GB. Jedino sto sam primjetio je to da mogu vise HI DEF filmova otvoriti zasebno u svakom prozoru preko MPC-a. Totalno nebitno ali eto... Sve ostalo sto ja radim radi jednako dobro sa 4i8GB memorije.
Imao sam i ja 8GB (i 6GB, ali ploča ima neke probleme kada kombiniram memoriju) i uspio sam čak iskoristiti svih 8GB (išao sam povećati sliku na oko 250 megapiksela (jednu nulu više sam dodao) i memorija se popela na 97-98%
ma nemislim nista obradjivat vec samo fax(matlab,autocad) i naravno igre :d
ma nemislim nista obradjivat vec samo fax(matlab,autocad) i naravno igre :d
4 GB će ti biti sasvim dovoljna dok ne dođe vrijeme za kompletnu smjenu konfiguracije.