Evo o čemu se radi.Matična ploča je Gigabite GA-EP31-DS3L na kojoj sam imao jedan keks 2GB memorije Kingmax.Sad sam dodao još jedan keks od 2GB.Ukupno su 4 utora 2 žuta i 2 crvena a memorije sam stavio u žute utore.Memorija je prepoznata i radi ali neznam gdje mogu vidjeti dali radi u dual channel modu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u biosu
ili skini cpu-z sa www.cpuid.com
Skinuo sam CPU-Z i pod channels piše dual.Hvala
Ovako, trenutno u laptopu imam jedan modul 4GB DDR3 memorije. Sad ako bih dodao jos jedan modul od 2GB, da li ce to sve raditi u dual channelu? Ista je brzina, iste latencije (1333MHz, CL9). Medjutim, nije ista kolicina.
I ako bi radilo, kakav bi to dual channel bio uopste?
Ovako, trenutno u laptopu imam jedan modul 4GB DDR3 memorije. Sad ako bih dodao jos jedan modul od 2GB, da li ce to sve raditi u dual channelu? Ista je brzina, iste latencije (1333MHz, CL9). Medjutim, nije ista kolicina.
Nece radit, tribas stavit modul od 4gb da bi radilo u dual chsnnelu
nista mi se neda
Dual channel je apsolutno nebitan spram 6GB RAM-a!
Imam jos neki laptop na kojem pise da u sebi ima DDR3 L memoriju. To je ona memorija koja radi na nizem naponu od standardnih DDR3. Hoce li biti problema ako ja u ovaj laptop stavim standardnu DDR3 memoriju i mogu li ovu DDR3 L upariti sa standardnom DDR3 u drugom laptopu?
Nece radit, tribas stavit modul od 4gb da bi radilo u dual chsnnelu
Radi u dual