Jel mi moze netko preporuciti DDR3 memoriju, 6gb za 750-800kn, s time da mora ici sa Phenom II x4 955be procesorom, odnosno Gigabyte 880GA-UD3H maticnom.
Po mogucnosti Corsair.
Hvala unaprijed.
Jel mi moze netko preporuciti DDR3 memoriju, 6gb za 750-800kn, s time da mora ici sa Phenom II x4 955be procesorom, odnosno Gigabyte 880GA-UD3H maticnom.
Po mogucnosti Corsair.
Hvala unaprijed.
Kako/zašto 6 gb 6gb su ti tripple chanel keksi a amd koristi dual chanell tako da ti je bolje uzeti 4/8gb.
Sta nije ta memorija za Intelove procesore?
Inace sam si planirao uzeti ovu:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=8858
Ali ne znam jel mi se isplati dati 800kn za 4gb memorije, iako je Dominator.
oni su ti 500kn..a meni su oni i dominatori favoriti..ako oces sutedit 300kn uzmi kingston, neces se pokajati..
e i jos jedno pitanje:
jel mi bolje uzeti kit 2x2gb ili 1x4gb?
bolje ti je 2x2gb jer onda mozes ubacit jos ak ti bude trebalo..a ako imas 4x1gb mozes ubacit, al moras njih vadit..
e i jos jedno pitanje:
Ako mislis jos nadograđivat onda 1*4GB jer lako piknes jos 1*4GB i imas 8GB u dual chanelu, a ako ne mislis onda definitivno 2*2GB zbog dual chanela
a kako da mi znamo koji ti imas procesor?
oni su ti 500kn..a meni su oni i dominatori favoriti..ako oces sutedit 300kn uzmi kingston, neces se pokajati..
Ako bih recimo uzeo ovu memoriju, dal bi mi se više isplatila od 2X2x2GB Kingston HyperX?
a kako da mi znamo koji ti imas procesor?
AMD PHENOM 2X61090T, piše mi ispod poruke.
jel mi može netko odgovorit na pitanje, ima li neke velike razlike u performansama onih gore memorija i koju bi mi bilo pametnije izabrati?
Najbolje uzmi onu Kingston sto ti je hacker preporucio... Ovu 3x2 nikako za tvoj procesor... Mislim mozes, ali ne isplati ti se...
Znaci najbolje Kingston.
e i jos jedno pitanje:
Ako mislis jos nadograđivat onda 1*4GB jer lako piknes jos 1*4GB i imas 8GB u dual chanelu, a ako ne mislis onda definitivno 2*2GB zbog dual chanela
Koliko sam skužio on misli na 1*4, a ne 4*1, tj. četri keksa po 1gb.
U tom slučaju mu je bolje ići na 2*2.