Xubuntu i Web 'n' walk

poruka: 6
|
čitano: 3.879
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xubuntu i Web 'n' walk

Već se dugo vremena prebacujem s Windowsa Xp i Viste na različite distribucije Linux-a. I ostao bih na Linux-u, konkretno na Xubuntu jer mi je on najbolji, da mogu instalirati Nokia PC Suite sa Web 'n' walk-om. Znaima me dali je to netko uspio složiti i ako je kako je to složio? Ili ako zna netko neki drugi način da se spojim preko mobitela na web preko web 'n' walk-a. Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 11:41 (ico1).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Xubuntu i Web 'n' walk
ico1 kaže...

Već se dugo vremena prebacujem s Windowsa Xp i Viste na različite distribucije Linux-a. I ostao bih na Linux-u, konkretno na Xubuntu jer mi je on najbolji, da mogu instalirati Nokia PC Suite sa Web 'n' walk-om. Znaima me dali je to netko uspio složiti i ako je kako je to složio? Ili ako zna netko neki drugi način da se spojim preko mobitela na web preko web 'n' walk-a. Hvala unaprijed.

Da, stavi Xubuntu na mobitel... Namigiva

drpetric
17 godina
neaktivan
Xubuntu i Web 'n' walk

Kako da to napravim?? Može li se možda preko Wine-a instalirat PC Suite i koliko je to stabilno??

Inače riječ je o mobitelu Nokia 6120 classic.

EDIT: Šta nitko to ne koristi ili nema još pravih majstora koji su to vijeli da mi odgovore??

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 18:44 (ico1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ico1 kaže...

Kako da to napravim?? Može li se možda preko Wine-a instalirat PC Suite i koliko je to stabilno??

Inače riječ je o mobitelu Nokia 6120 classic.

EDIT: Šta nitko to ne koristi ili nema još pravih majstora koji su to vijeli da mi odgovore??

Najbolju podršku za Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu i GoUbuntu distribucije ćeš dobiti na forumu Ubuntu-HR udruge. Čak mi se čini da je isto pitanje tamo već bilo postavljeno pa isprobaj search opciju Namigiva
17 godina
neaktivan
sale kaže...
 Najbolju podršku za Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu, Edubuntu i GoUbuntu distribucije ćeš dobiti na forumu Ubuntu-HR udruge. Čak mi se čini da je isto pitanje tamo već bilo postavljeno pa isprobaj search opciju Namigiva
 Našao sam to na tim stranicama, ali nisu uspjeli složit. I tamo su slagali za USB modem koji se direktno spoji a ne za mobitel koji se koristi kao modem.
Ima netko da je preko Wine-a instalirao PC Suite i da to radi?
17 godina
neaktivan
Xubuntu i Web 'n' walk

Ubaci LiveCD, najnovija verzija WINE-a i isprobaj. Ništa te ne košta, ako ne radi, ne moraš instalirati.

Kolega redovito ubacuje "ključeve" i novi firmware za satelitski receiver preko Windows aplikacije, ali iz linuxa preko WINE-a...

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice