Jel ima ovdje koga tko koristi 13.04 sa gnome 3.8 na radeon kartici?
Animacije su spore i isprekidane, našao sam i drugih koji imaju takve probleme na amd-u. Umanjivanje prozora kada se otvori overview je sporo, a najviše upada u oči sidebar sa workspaceima - tako je isprekidano i lagga da mi je mučno... Probao sam proprietary drivere, ali samo se je malko poboljšalo...
Kada sam koristio gnome 3.6 animacije su bile fluidne da ne mogu biti fluidnije...
Ovako, nisam koristio gnome, ali jesam Unity i KDE mislim da tu nema razlike, jer mi se i na Unity i KDE isto desavalo. Isti slucaj, animacija je do bola usporena, smrzavanje itd. Problem rijesen istalacijom fglrx drivera, radi sve ko curica.
Pratio sam ovaj tutorial, samo nisam radio po prvom nacinu vec sam instalirao iz PPA, u dnu teksta imas. I naravno ako radis na taj nacin onda moras maknuti ati watermark a i za to imas tut na netu.
E sad meni treba pomoc. Probah sinoc Kubuntu 13.04 i ostah zaprepasten koliko je ta distra napredovala. Instalacija je pala, ali ne mogu nikako instalirati ikone, jer su mi one koje dolaze po defaultu uvijek bile ruzne. Nitrux ikone sam skinuo, raspakovao ih u .kde/share/icons i u user/share/icons i ikonica nema kad ih zelim promjeniti kao da nista nisam uradio. Ako ima neko da zna rjesenje bio bih mu zahvalan.