Linux - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 20.193
|
čitano: 3.694.938
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Linux - pitanja i odgovori

Pa pukneš snap i Snap Store na Mint, jedna sudo komanda...

isto i na Zorinu...

koristim Operu za browsanje, i imam sinkanje lozinki za stranice koje koristim, a instalacija s njihove stranice ne kupi nadogradnje, nego baš moram preko Snapa...

Ju je je? Je ju je!
9 godina

Hehe, ja sam to (update Opere) na Manjaru riješio na najbolji način - instalacijom Vivaldija, browser originalnih developera Opere, sa izvrsnom podrškom za Linux.

tx za savjet, na Ubuntuu imam baš tak kak si rekao, Opera je dovoljena po pravilima firme, ali Snap je spor plus proprietery pa ga izbjegavam gdje god mogu  

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:04 (EricCartman).
16 godina

privatno nisam distro hoper, fedoru koristim vise iz navike jer sam duze radio s rhel-om i centosom... a ove sve distre su bile na razlicitim poslovima ili projektima :D 

ovak znam da ima toliko distroa da niti ne znam od kud krenuti, a niti imam vremena za to, pogotovo kad mi netko tu na forumu moze reci neko svoje iskustvo... 
Ja sam se odlucio za Zorin OS, ima taj windows like dizajn pa da joj to nebude sok i bauk pa da me zove za sve, a to kaj moji rade po kompu, doslovno im treba samo browser, tak da se ne bojim za terminal, kakav je store, jel flatpak app ili whatever vec postoji... 

Jedino kaj moram provjeriti kak bude radilo je HP printer/scanner, to je notorius shit i na windowsima sloziti, tak da ako nije full out of the box da radi, vec si vidim vikend zabeziciran samo za to...  

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice