Digitalna kamera Toshiba Camileo S20 Camcoder

poruka: 9
|
čitano: 4.145
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da li je moguće instairati softwer za digitalnu kameru Toshiba Camileo S20 Camcoder na OpenSuse 11.3 i586 ili PCLOS 2010?

0 0 hvala 0
17 godina

Koja je funkcija tog softwera?

Ima li ta kamera usb priključak?

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima USB priključak, mogućnost direktnog prikljčenja na Youtube zatim može da radi kao fotoaparat. Nekih dvanaest programa postoji počev od uređenja slika, video materijala, editor teksta ... Osim toga, aparat raspolaže sa brojnim priključcima za koje iskreno da kažem i neznam za šta sve služe. Podaci se mogu naći na adres:   http://www.adriatiko.com/Digitalne-i-Web-kamere-c47-list.htm

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 22:20 (pribon).

0 0 hvala 0
17 godina

Kameru spojiš usb kablom, preuzmeš video i fotografije na lokalni disk, video obradiš sa kdenlive (montaža, efekti, sječenje, export u desetak formata i profila, uključujući i onaj za youtube, slike obradiš sa gimp i organizuješ sa digiKam. Softwer koji dobiješ na cd-u je za windows i ograničene uporabe.

Ja sam do sada na opensuse 11.x  / kde 4.x  spajao nekoliko različitih uređaja (mobiteli, fotoaparati, kamere) sa kojih sam preuzimao fotografije i video zapise.

kdenlive @opensuse 11.3 kdenlive @opensuse 11.3
render & export za Youtube render & export za Youtube
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 14:58 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Digitalna kamera Toshiba Camileo S20 Camcoder

Odlično! Samo bih te zamolio da li ima tutorijal u vezi rada sa kdenlive. Nisam nikada baratao s tim a sa fotografijama mislim da neću imati problema. Imam softwer za Pinacl ali se nisam snašao u njemu, odnosno nisam , tada, imao ni kameru.

17 godina

http://www.kdenlive.org/tutorial :) 

ili na yt počneš odavde

Samo da napomenem, da se kdenlive zna rušiti, pa neka ti bude navika često kliknuti ctrl+s dok radiš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 15:58 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Digitalna kamera Toshiba Camileo S20 Camcoder

Zahvaljujem. Nadam se da će mi ovo puno pomoći u daljem radu s kamerom.

17 godina

Nema problema, uživaj  :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 22:32 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Snimao sam sahranu u nekih pet dijelova ( materijal je veličine oko 4.5 GB). Interesuje me kako sad to povezati u jednu cjelinu. Osim toga,htio bih  na početku filma dodati mali tekst o datumu i mjestu održavanja sahrane. Instaliro sam   ArcSoft Softvare i Movie Edit Pro. Pokušavao sam i nisam se snašao kako bih povezao cjelokupan video materijal u jednu cjelinu. Zahvaljujem na pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice