Napiši koji ROM koristiš, an e samo oznaku da je 2.3.7 jer ih ima 15-tak.
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 599.061
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim SwitfDroid v2.0 ASiS
Pričekaj da kolega bataya odgovori pošto ja nisam nikad koristio terminal emulator.
Na ASIS radi galerija, ne znam zašto tebi predstavlja problem.
Ovih dana sam izmenjao gomilu romova, svakom neki k...c fali i na kraju sam se vratio na stari dobri SDSL 1.1 sa skriptom jer je mama za sve! Probao sam i njega u varijanti sa .35 kernelom, ali sa njim stalno nešto brljavi.
Slicna situacija, jbt... za 5 dana sam flesovo telefon 20x. Sad sam se vratio na tejasov cm7 build 1 i u skorije vreme necu da menjam rom.
Ne moze da se flashuje system preko terminal emulatora.
Kakvo je stanje sa silikonskim oblogama u HR? Kako se krecu cene i kakav je izbor? Koliko bi me kostalo slanje za Beograd, jel uopste izvodljivo? Ovde nestasica, moze da se pronadje samo pink i bela.
Ovih dana sam izmenjao gomilu romova, svakom neki k...c fali i na kraju sam se vratio na stari dobri SDSL 1.1 sa skriptom jer je mama za sve! Probao sam i njega u varijanti sa .35 kernelom, ali sa njim stalno nešto brljavi.
Slicna situacija, jbt... za 5 dana sam flesovo telefon 20x. Sad sam se vratio na tejasov cm7 build 1 i u skorije vreme necu da menjam rom.
Kakvo je stanje sa silikonskim oblogama u HR? Kako se krecu cene i kakav je izbor? Koliko bi me kostalo slanje za Beograd, jel uopste izvodljivo? Ovde nestasica, moze da se pronadje samo pink i bela.
ebay.com
Pričekaj da kolega bataya odgovori pošto ja nisam nikad koristio terminal emulator.
Na ASIS radi galerija, ne znam zašto tebi predstavlja problem.
Znas li za igre u cemu je problem??
ebay.com
paypal jos uvek ne radi iz Srbije.
@bataya - Ne moras u HR da narucujes,ja sam pre 2-3 meseca kupio u Nisu ovakvu http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/337656225/TPU_Gel_Silicone_Case_for_LG_GT540.jpg , trebalo bi da ih ima jos,ali pogledaj i na sajtu kupujemprodajem,msm da tamo mozes da nadjes.
@bataya - Ne moras u HR da narucujes,ja sam pre 2-3 meseca kupio u Nisu ovakvu http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/337656225/TPU_Gel_Silicone_Case_for_LG_GT540.jpg , trebalo bi da ih ima jos,ali pogledaj i na sajtu kupujemprodajem,msm da tamo mozes da nadjes.
Nema vise na kupujemprodajem, ae pusti mi na pm ime prodavnice u nisu i web adresu.
Pošto je tema vezana za Android ROM-ove , da pitam, kad bi imali priliku, da li bi uzeli LG Optimus 2x ili SE XPERIA NEO V, nemam para na bacanje, ali ako ce SE da se "umori" kroz godinu dana, tj. zaostane sa single core.. da li skupljati za LG koji je 250€, tj skuplji 50€ od SE ?
Znam da LG ne stoji dobro sa softwareom, kako sa hardverom.. Da li je SE dovoljno dobar ili ipak "svako svoga konja hvali" ?
bump
help please, nista od glasanja..
7 | LG Optimus 2x |
---|---|
2 | SE XPERIA NEO V |
Da li je neko stavljao iOS od mm-a, ako jest na sta lici, moze li se koristiti?
Dao sam glas za LG,ali pogledaj i galaxy s plus,za te pare,dobar telefon :)
Nemojte off-topičariti. Tema se tiče samo LG GT540, za odabir mobitela imaš pripadajuću temu: Pomoć pri odabiru mobitela
Pitanje: da li itko ima problema sa SDSL 2.0 ako ga uopće tko koristi? Naime koristim ga otkako je izašao sa V6 skriptom, ali imam problema sa njim. Par puta mi se zblesavio dok sam koristio GPS valjda se status bar FC, fkt ne znam šta bi još moglo biti. Sve se planiram vratiti na backupirani SDSL 1.1, ali nikako da odem u recovery i odaberem restore, lijen sam -.-" Jel imao tko još ikakvih problema sa SDSL 2.0 ili je do mog moba?
V-MIUI v2 - kernel 2.6.32 - recovery, a ovdje imate MiLocker - ogroman izbor lockscreenova
- Install MiLocker if you want to use Lockscreen themes- To get theme working: go to /data/system/ - create new folder name: theme- When apply any themes, remember to untick: boot animation and lockscreen (you can set lockscreen later using MiLocker)
LeWa OS v2.0 18.05.2012 - recovery
GPS još nisam isprobao tako da neznam, al meni se ponekad zna mob smrznut, čak i restartat, te imam problem s paljenjem wifi-a (piše neki error), onda upalim prvo bluetooth, pa zatim wifi, onda proradi...
Dupli post.
V6 supercharger kod mene ne radi
Kod wifia je uvijek neki errotr
Mobitel mi se dosta zagrijava pa baterija ne izdrži dugo
Inače je sve super!!
Baterija traje nekih 36 sati, koristim 3G i puno se dopisujem preko fejsa. Inače ga svako večer stavim na punjenje.
meni se javlja problemcic al ne znam koliko dugo vec, rekao bi dan-dva
na sdsl 1.1 sa karnelom .35 kad me netko zove mob samo jednom zazvoni, i to je to, ostatak zvanja kao da je zvuk na off
Momci instalirao sam iOS rom od miroslava_mm(najnoviji) i stvarno radi vrhunski,bez bagova,restartovanja,kocenja... Galerija,WiFi,BT,Kamera bukvalno sve radi bez problema,stvarno sam se odusevio... Na onom Quadrant Advanced testu je prvi telefon po brzini(ne znam kako i bez skripte :P)... Za sada sam odusevljen stvarno... :D Ko hoce neka proba :D
Ima li neka stranica sa SS tog rom-a ?
Ima li neka stranica sa SS tog rom-a ?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=318623&st=1120#entry13195747
Samo klikni na "Спойлер (+/-)" da ti pokaže SS-ove.
ako na ios mislish na joy os to je miroslav zadnje izbacio, slazem se da je bez i jedne greske... meni je pravio problem home switch, ali sa root izbrisao onaj sa e, i sad radi kao zmaj.. brzina zavidna, memorija oko 80free jedino sto mi smeta je samo jedna strana moguca sa widgetima. do sada sam koristio lewa do ove od 12-15 maja naa kojima nije radio contacts i tad sam instalirao ovo i miran, preporuka
najbrzi, jel otisao mob?
ak je, dali ima itko lg-a na prodaju?
najbrzi, jel otisao mob?
ak je, dali ima itko lg-a na prodaju?
Nije još, doći će čovjek sutra (isti kojem sam prodao Nokiu 5800XM). Ako ne uzme (pošto sam uvjeren da će tražiti da spustim cijenu na što neću pristati) budem ti javio. Onaj iz VU je odustao od kupnje, kupio neki drugi mob u međuvremenu.
meni se javlja problemcic al ne znam koliko dugo vec, rekao bi dan-dva
na sdsl 1.1 sa karnelom .35 kad me netko zove mob samo jednom zazvoni, i to je to, ostatak zvanja kao da je zvuk na off
ajo ima netko ideju sto bi moglo biti
vratio sam se na stock sdsl 1.1 i opet isti k... koji god ton odaberem samo jednom zazvoni i to je to
aaaaaaaaaaaaaa
Sada i zvanicno,vise ne koristim gt540,prodao sam ga nakon 3 meseca,sada koristim galaxy mini,hvala svima za svaku pomoc oko romova i svega ostalog sto mi je bilo potrebno,nadam se da sam i ja bio nekom od pomoci,posebno se zahvaljujem Najbrzem,koji je najvise bio zasluzan sto je moj LG imao 2.3.7 romove,a kasnije i ICS :) Pozdrav svima.
s konja na magarca :)
veci ekran s losom rezolucijom KATASTROFA