LG G5 - Rasprava
- poruka: 554
- |
- čitano: 178.741
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Krenuo sam napraviti update preko LG bridgea, software od LG-a za PC. Pronašao je novu verziju OS-a i nakon 1min rada, napiše da ne može napraviti update. Ne mogu ni doći do točke za download. Ima li netko sličnih problema?

Mozda glupo pitanje, ja sam u petak dobio mob, koliko se treba cekat na nadogradnju o kojoj pricate. ? Dali automatski dobijem obavijet o tome ili moram sma prckati ?
Dali ste vi staeiji korisnici primjetili neke od "bugova" na mobitelu, da je nes zbrejkalo il slicno?
apsolutno ništa..korstim ga od 8. mj. i nikad ništa da se zblesirao il restarto il neš..g5 savršeno radi
samo čekaj taj update da na vip mreži puste
jA SAM na bonbonu :)

Ajme uzas :( sad me sve strah sta ocekivati hahahs
Sljedeći nek ti opet bude LG

Ne znam što Lg izvodi, ali kvaliteta uređaja im je gora nego kod kineza. Jedino se za V seriju potrude i naplate suho zlato...
G2- stalno problemi sa žutilom na ekranu i zvučnicima (imao sam ih 10-15 komada, od čega ih je pola imalo taj problem)
G3- izrazito nekvalitetni displayevi, česti kvarovi različite prirode (imao ih nešto manje od G2 modela)
G4- notorni kvarovi matične
G5- imao dva i više nikad. Onaj nastavak ne sjeda kako spada na mob nikako. Od modela do modela ovisi koliko dobro/loše sjeda. Općenito fail od uređaja naspram svih. Meni se osobno nije ništa pokvarilo, ali nisam izdržao s nijednim predugo
Zna li netko dali se ovo led svjetlo za obavijesti moze promjeniti boju ?
Kakva ti je baterija sada na Nougatu? Isto traje ili ima promjena?
Hvala. Uh izvini, tek sad procita da ti je na servisu.

Ekipo pozdrav.
Naime nabavio sam si vecu sd karticu (128GB). I kad na nju prebacim podatke sa stare sd kartice uređaj ih ne zeli otvoriti. Zna li netko u cemu je problem?
Na kojoj si mreži? Ja sam na VIP-u i nije mi još došao update.
ni meni..a frendici koja je na vipu njoj je došao još prije 2 tjedna..bio sam i u sancti i tam na g5 je update instaliran..fora izgleda :D
ni meni..a frendici koja je na vipu njoj je došao još prije 2 tjedna..bio sam i u sancti i tam na g5 je update instaliran..fora izgleda :D
Svašta. Tko zna kako puštaju taj update, nije mi baš najjasnije.
Ja i brat smo također na vipu i nama isto jos nije stigao update.
Pokusali smo i rucno preko PC-a update napraviti. Ali program (skinut sa sluzbene LG web stranice) javlja da koristimo najnoviji software.
Ocito imaju neku foru sa pustanjem tog update-a
Pokusali smo i rucno preko PC-a update napraviti. Ali program (skinut sa sluzbene LG web stranice) javlja da koristimo najnoviji software.
Probao sam prije nekoliko tjedana i preko softwarea i rekao je da ne moze downloadati najnoviju verziju. Vjerojatno operater ograniči preuzimanje, ako ga on ne pusti.
Probao sam prije nekoliko tjedana i preko softwarea i rekao je da ne moze downloadati najnoviju verziju. Vjerojatno operater ograniči preuzimanje, ako ga on ne pusti.
ma ja sam i to probao..nikako nije htjelo na novi software..meni nađe dva update..krene download i prekine ga..pokušao sam i foru bez vipove kartice i svejedno neće
ma ja sam i to probao..nikako nije htjelo na novi software..meni nađe dva update..krene download i prekine ga..pokušao sam i foru bez vipove kartice i svejedno neće
Isto tako sam probao i svejedno neće. Vjerojatno su lockali ili tako nešto.
Ekipo molim savjet:
21.12 odnosim uređaj na servis ne radi kako treba. Prazni se baterija cesto mi se javlja da nema sim kartice i neke crte i otisci drugih aplikacija koje su zatvorene.
27.12 sam preuzeo uređaj sa servisa. Na radno nalogu piše da je promjenjena ploća i da uređaj sad uredno radi. No uređaj se jako poceo grijat baterija se dalje brzo praznila a i dalje je problem sa onim crtama po ekranu.
28.12.ponovno sam u servisu i trazim objasnjenje zasto nije rješeno.Te uređaj ostavljam na servisu.
29.12 sam preuzeo uređaj sa servisa.Na radnom nalogu piše da su problemi uočeni te da je zamjenjen cijeli prednji komplet i baterija. I da je software ažuriran.
Dolazim kući i vidim da su sve aplikacije ostale gore niko ništa nije dirao oko softwarea. I vidim da je jedna mala crtica (od ogrebote) jos gore na plastici. Tak da cisto sumnjam da su mjenjali prednji komplet.Ekran je nov i nema crtica ni otisaka od drugih aplikacija. Ali se sad ponovno pocinje pojavljivati problem svakih 2-3 sada mi se javlja poruka da nema sim kartice u mobitelu.I ne pomaze mi samo reboot mobitela nego moram izvaditi van karticu i ponovno stavit da bi sve uredno proradilo.
Sad više stvarno ne znam šta da napravim očito na servisu ne dijagnosticiraju i ne provjeravaju ispravnost uređaja.
Više mi ih je stvarno puna kapa.Promjenili su na mobitelu sve što se dalo promjeniti i maticnu plocu i prednji komplet i bateriju nezz jel mogu jos nesto promjeniti?D ali imam neku osnovu za tražit novi uređaj?
Već mi je svega puna kapa.
Svaki savjet je dobrodošao.
Ja sam Nougat skinuo preko LG Bridgea nakon 20-tak pokusaja. Iz BiH sam.