Kolega na ovoj temi o G3 ima više ljudi nego nas sami koji imaju G3...isti ti je primjer i za Iphone. Više ljudi koji nemaju Iphone pričaju o njemu nego ovi koji ga imaju.
Za razliku od ostalih ja sam 2-3 puta komentirao temu o M8, a ovdje ljudi koji nemaju G3 kao cigana na furdi...
Ispada da kad kažeš o G3 da radi odlično,savršeno ili kako već - hrpa ljudi s ostalih tema doleti ovdje i počne kontru nabacivat - ti su u totalnom k....!!
Jedan forumaš je na M8 rekao da je kamera M8 najbolja...i šta bi ja sad trebao tamo neke kontre nabacivat da s..., laže itd..., pa nemam pametnijeg posla.
''Ja fanatik, a imam Iphone 5s''.
Kupio si Nova Launcher za 5s ?
Koliko sam ja shvatio iz tvojih postova, pisao si da imaš G3.
I šta da ima 100 usporedbi, kad nisu sve realne.
Imaš miljun recenzenata, koji za svaki uređaj kažu da radi glatko.
Naravno, kad osobno koristiš nešto, onda se uvjeriš u suprotno.
Kao što sam rekao, sam sebe šamaraš svojim izjavama i pokazuješ da nemaš više od 12godina.
Za ovo boldano gore imam samo jedno.
Razlika između mene i tebe i još nekolice ljudi, je ta što sam ja koristio oba dva uređaja (između ostalih), dok ti nisi.
I kao takav, ja mogu objektivno govorit o prednostima i manama.
Dok ti poput nekih (bila ova ili ona tema), napuhano nabacuješ kojekakve nebuloze, a sve jer si pročitao 3 recenzije i jer si fanatično opterečen svojim telefonom.
I ti si napravi čokolino ko ovaj poviše i u krpe sa svojim ''najboljim'' telefonom koji radi savršeno.
Btw, neda mi se više razglabat s malom djecom oko ovoga.
Kome sam pomogao, dobro sam pomogao.
Kako bi rekli Bosanci - nisi ti prijatelju vidio dosta dugo p.... pa si isfrustriran!!!
Ulovili se za mene kao pijan plot...
Iskustvo korisnika je subjektivan dojam tako da mi tvoje korištenje ova dva mobitela znači kao i prošlo prolječe.
Ako uspoređujemo M8 s G3.,jedino što ima je fluidnije sučelje (subjektivan dojam), zvučnik i materija izrade(kome je to uopće bitno), ovo sve drugo je na strani G3 - od ekrana, dizajna,kamere,UI (modernije),rama,procesora,izmjenjiva baterija,video snimnaja...Sami prodajni rezultati M8 pokazauju da ga kupci nisu prihvatili kao i M7.
Da ne duljim - neka si svatko kupi što hoče.