- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
možete li mi molim vas reći koja je realna cijena da prodam svoj LG G3 32GB, mobitel sam kupio 1.8.2014. tako da je garancija istekla,otključan je na sve mreže, u međuvremenu sam izgubio kutiju (ako se to gleda prilikom kupnje), također imam original lg quick circle masku i sandisk micro sd 128gb, original slušalice samo korštene jednom za radio. Mobitel radi savršeno bez da išta trza te je posljednjih godinu dana korišten isključivo samo za slušanje muzike (sim karticu sam premjestio u iphone jer mi ios više odgovara za dnevno korištenje). Vide se tragovi korištenja i izvana nije baš očuvan, malo je napukla plastika, ekran je bez crtica ali još jednom softver radi kao prvog dana. Za koliko bi ga mogao staviti na njuskalo? Hvala
Ja sam svoj kupio za 1600 kn, original oprema, bez ogrebotine, star 7 mjeseci, znači još 17 mj garancije i tip mi dao još dvije maskice i kaljeno staklo..
stavio mobitel an flumics 6.0 i imo sam dosta problema,srecom imo sam backup pa sam samo restoro 5.0
vidio sam da je izaso ota update na 6.1,sad sve radi perfektno,perfomasne i battery life dosta bolji
Gdje mi je najbolje bateriju kupit i jel ima neka bolja od originalne? d855, international uređaj
Bok, može neki link za orginal display + frame za g3 D855, a da je povoljnije nego kod nas gdje traže 900kn. Da nije onaj kineski po 40$ što nema gorilla glass.
lp
Pozdrav ljudi! Trebam pomoc! Ovako, kupio sam u vipu novi lg g3 u 12. mjescu prosle godine. Na njemu je tada bio vec Lollipop s vezijom v21a. Mob je tad super radio, baterija je bila dobra i u stanju mirovanja preko noci uzimalo bi samo bi 1-2 % baterije. Zatim sam nadogadio na Marshmallow misleci da ce trajanje baterija (SOT) jos vise poboljsati u odnosu na Lollipop, no ona je bila jos dosta slabija nego na Lollipopu. Rootao mob i probao s par romova (cm13 i fulmics) i nisu mi se svidjeli, niti po trajanju trajanju baterije (SOT), a niti po nekim opcijama i imaju podosta bugova. Vratio sam se sad natrag na Loliipop i na verziju v21a jer tada mi je baterija bila najbolja. No, problem je sad otkad sam se vratio na Lollipop u mirovanju preko noci, umjesto tih 1-2% baterije, trosi do 8% sto je jako dosta. Zna li netko u cemu bi mogao biti problem? Znaci bilo kakav savjet ili neka pretpostavka? Koristim stalno uvijek iste aplikacije koje vecina nas koristi (facebook, whatsapp itd.), nema niti jedne sumnjive aplikacije. Pogasio sam sve zivo sto se dalo, lokaciju, sinkronizaciju racuna i Lg software itd. Cak sam skenirao mob sa par antivirusnih program, ali nema nicega.
Pozdrav ljudi! Trebam pomoc! Ovako, kupio sam u vipu novi lg g3 u 12. mjescu prosle godine. Na njemu je tada bio vec Lollipop s vezijom v21a. Mob je tad super radio, baterija je bila dobra i u stanju mirovanja preko noci uzimalo bi samo bi 1-2 % baterije. Zatim sam nadogadio na Marshmallow misleci da ce trajanje baterija (SOT) jos vise poboljsati u odnosu na Lollipop, no ona je bila jos dosta slabija nego na Lollipopu. Rootao mob i probao s par romova (cm13 i fulmics) i nisu mi se svidjeli, niti po trajanju trajanju baterije (SOT), a niti po nekim opcijama i imaju podosta bugova. Vratio sam se sad natrag na Loliipop i na verziju v21a jer tada mi je baterija bila najbolja. No, problem je sad otkad sam se vratio na Lollipop u mirovanju preko noci, umjesto tih 1-2% baterije, trosi do 8% sto je jako dosta. Zna li netko u cemu bi mogao biti problem? Znaci bilo kakav savjet ili neka pretpostavka? Koristim stalno uvijek iste aplikacije koje vecina nas koristi (facebook, whatsapp itd.), nema niti jedne sumnjive aplikacije. Pogasio sam sve zivo sto se dalo, lokaciju, sinkronizaciju racuna i Lg software itd. Cak sam skenirao mob sa par antivirusnih program, ali nema nicega.
Otišla ti je baterija od vremena...meni je u godinu dana potpuno otišla da se je mob znao resetirati...jedina opcija je da ti je ostao kernel od drugog Roma ako je bat ok....
da, vjerovatno ti je baterija oslabila
meni je na auto 50% osvjetljenje i ako cackam po njemu dosta isuri odmah, istina bog tako je bilo i u pocetko samo malo manje:D
meni je uvijek tokom noci na punjacu, jer sam citao da novije baterije kad se napune imaju zastitu da prekinu dovod el energije, to je valjda i zastita od pregrijavanja i da se sprijeci samozapaljenje
al mislim da je i to uzelo danak kao i samo koristenje
ili probaj negdi sam cita to mozda i ovdje:D ugl odes u aplikacije pa zaustavis pozadinski rad, tako da se aplikacija pokrene tek kad kliknes na nju. tipa normalno neces recimo whatsapp ugasiti al instagram,karte i takve gluposti mozes, mozda i pomogne
Pozdrav.
Zanimalo bi me samo ima li tko iskustva sa Nillkin Quick Circle caseom za g3. Trenutno imam neki quick circle za 2-3 funte ali su se nakon godinu dana rubovi odljepili pa sam planirao dati nekih 7-8 funti za Nillkin quick circle.
Danas mi se dogodilo nešto čudno... Noćas mi se baterija ispraznila na 0%. Stavio sam ga navečer tako ugašenog na punjač i ujutro kada sam ga upalio kao da se vratio na tvorničke postavke(zvuk tipkovnice, ne piše postotak baterije itd..) te sam izgubio knock on/off funkciju. Kako da ponovno vratim knock on/off, u mobitelu nemrem nigdje naći? I zašto se to dogodilo? Mob inaće radi bez greške, sve 5!
EDIT: Riješen KNOCK problem. Ušao u hidden menu i tamo izmjenio postavke. Zašto se to sve zmrdalo stvarno ne znam..
Mene u zadnje vrijeme izludjiva otkljucavanje i ludiranja u dzepu, otvaranja imenika, nasumicni pozivi, prebacivanje mp3 pjesama tokom slusanja itd. nakon updatea na 6.0 mobitel je totalno poludio sto se tice nosenja po dzepovima.
Sto se tice kupovine nove baterije po meni ju je najbolje i najjeftinije kupiti u sluzbenom LG servisu "MR Servis", originalna baterija od 3000mAh kosta samo 150kn. Dok drugi prodaju nekakve kineze od 2200mAh za 150kn ili originalnu ali za 300kn. Srecom sam se sjetio javiti u MR Servis i s njima sam sve brzo dogovorio, jer mi je dosadasnja baterija nakon godinu dana koristenja doslovno mrtva, uhvati jedva 1,5h SOT-a.
mene nakon prelaska na 6.0 zivcira onaj google voice, tj imam u autu aux kabel, spojim ga na radio, odlozim, cim se pomakne malo kabel (ne vidim drugog razloga?) odmah mi se ukljuci taj voice, muzika se pauzira (koji put i stopira skroz) i onda nakon 5 sekundi kaze kao da nije prepoznao ono sta sam mu rekao...pa seljacino nisam ti nista rekao, ocu slusati muziku, a ne tebe kako jedes govna...
pokusao iskljuciti na sve nacine (u aplikacijama, u play-u kad je doslo azuriranje, uninistallao) i opet je stalno aktivno i ne uvijek, ali recimo u 30-40% slucajeva prvih par minuta slusanja muzike mi to radi...
ideje?
jel ko stavio verziju 30N
Pozdrav,
Ne mogu skinuti firmware za LG G3 sa ni jedne stranice: http://lg-phone-firmware.com;http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/download.php i još sa nekih strana gdje sam prije uredno skidao preko IMEI broja. Imam dva kompa, Win 8,1 i Win7. Bez adblock-plus ili block site programa.
Kad upišem IMEI, otvori se stranica, ali je prazna. I tako stoji i ne krene skidanje. Probao sa Firefoxom i Internet Explorerom.
Dali imate slične probleme?
Pozdrav,
Ne mogu skinuti firmware za LG G3 sa ni jedne stranice: http://lg-phone-firmware.com;http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/download.php i još sa nekih strana gdje sam prije uredno skidao preko IMEI broja. Imam dva kompa, Win 8,1 i Win7. Bez adblock-plus ili block site programa.
Kad upišem IMEI, otvori se stranica, ali je prazna. I tako stoji i ne krene skidanje. Probao sa Firefoxom i Internet Explorerom.
Dali imate slične probleme?
Otvorim normalno link, ali kad upišem imei ili klik na brzi download, otvori se
ovaj link a stranica je prazna. Deinstalirao i ponovo instalirao firefox. Do nedavno je sve bilo dobro.
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW4DYI8332GOAME9EB45Q8B/D85530B_00_1217.kdz
Znam ,ne radi.
Ne vidim u čemu je problem s linkom koji sam ti proslijedio post prije, radi OK, i imaju zadnja ažuriranja .kdz.
Pozdrav,
mobitel se bio na servisu - dobio je novu maticnu,bateriju i jos neke dijelove,i sad radi kak spada ali problem je sljedeci:
mob je imao na sebi marshmallow a sada nakon servisa na sebi ima lollipop i ne moze se uopce azurirat,kaze da se koristi najnovija verzija softwera za trenutnu verziju OS-a
a pitanje je , da li su ovi na servisu mozda napravili da nejde upgrade ili se ipak mora cekat da dode sam od sebe? pa ako netko zna ista o tome,thx
edit: evo cini se da se zna u cemu je problem, mora se update napraviti sa LG support tool-a na kompu - pa cemo to danas isprobat pa vidjet da li ce onda sve biti ok...
Pozdrav. Imam G3 na MM (Fulmics) i sve je normalno funkcioniralo do danas kad mi se mobitel samo poceo rebootati i tako radi neprestano (bootloop). Zanima me ima li itko slicna iskustva i do cega bi to moglo biti? Mobitel je star 8 mj., kupljen novi u 1. mj ove godine.
P.S. Napravio sam wipe dalvik cache za slucaj da je neka od aplikacija izazivala rebootanje, ali bezuspjesno.
Pozdrav. Imam G3 na MM (Fulmics) i sve je normalno funkcioniralo do danas kad mi se mobitel samo poceo rebootati i tako radi neprestano (bootloop). Zanima me ima li itko slicna iskustva i do cega bi to moglo biti? Mobitel je star 8 mj., kupljen novi u 1. mj ove godine.
P.S. Napravio sam wipe dalvik cache za slucaj da je neka od aplikacija izazivala rebootanje, ali bezuspjesno.
Flashaj samo ponova tu verziju mm, bez wipe data i sistema.

Flashaj samo ponova tu verziju mm, bez wipe data i sistema.
OK. Posto sam prvo flashao cijeli Fulmics pa onda update, ocu onda samo update ponovo flashati?
Pretpostavljam da si flashao sa base verzije 6.0 na OTA 6.1 verziju? Nisi isao flashati 6.5 na 6.1? Jer je to druga baza i nece ti raditi.

Pretpostavljam da si flashao sa base verzije 6.0 na OTA 6.1 verziju? Nisi isao flashati 6.5 na 6.1? Jer je to druga baza i nece ti raditi.
Ja mislim da sam imao 5.0 pa sam flashao update 5.1-5.2. Nikako mi ne izbaciva OTA pa s vremena na vrijeme provjerim na XDA stranici. Probao sam flashat update 5.1 ponovo ali ne radi. Napravit cu wipe data i system i flashat cu ponovo 5.0.
Skini 6.0 i imas ota 6.1 update. Ta verzija mu radi super, 6.5 ne, jako grije mobitel i trosi bateriju.

Skini 6.0 i imas ota 6.1 update. Ta verzija mu radi super, 6.5 ne, jako grije mobitel i trosi bateriju.
A kako da prebacim na mobitel kad se ne moze upaliti?
Ako mozes, a trebao bi, bootaj u TWRP, i u njemu imas mount opciju, tamo odaberes storage i spojis kabelom na pc.

Ako mozes, a trebao bi, bootaj u TWRP, i u njemu imas mount opciju, tamo odaberes storage i spojis kabelom na pc.
OK. Hvala. :)
Odradim sve i instaliram i upali se, dobijem prijedlog da restore napravim od par dana prije i kliknem DA. Ostavim ga da radi svoje i vratim se nakon 10 min, a on opet se opet reboota neprestano. Pretpostavljam da neka od aplikacija onda izaziva taj bootloop.
Nesmijes restorati stare podatke, barem ne sve, jer ti nece biti kompaktibilno s 5 na 6 verzije sto imas backup, zato ti je taj bootloop.

Ima li netko neoriginalni punjač za g3 koji može preporučiti? Ispada da mi je problem do kabla, a ne do baterije...