LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.030.689
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zna li neko da li ce fixati kameru u low light uslovima na KK?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Evo došli mi sinoć ovi protectori.

Izgledaju sasvim pristojno. 6 komada + 2 krpice za čišćenje ekrana prije postavljanja.

Nisam ih još stavljao pošto je ona Spigenova na njemu. Al na prvu djeluju sasvim OK.

Slike u privitku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

KitKat za LG G2 stiže sredinom užujka :)

@ win32 - Što se tiče SP-a uz case, vjerojatno je to neki model koji ide samo uz case, al da je loš nije, sad neznam da li je isti ko taj od 10$.

Javi mi se na mail ukoliko ne ide na PM, pa se vidimo za te XG-ove.

Da ti pravo kažem, ovaj Spigen mu nije puno dao na dimenzijama, al leži u ruci tako dobro da ti nemogu opisat, a mob u njemu savršeno stoji :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2021 1:14 (LogicusMPS).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav pokusao sam rootat ali mi izade da nema uredaja za rotanje  sto radim krivo ?

probao sam 3 puta 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 9:22 (Legolasij).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G2 tema

Po meni je ovo takva sramota, da za uredaj ovog kalibra update predstavljen u 10. mj prije prosle godine stize tek za 3 tjedna. Cak je i HTC koji nije preporznat po brzim updatima dobio krajem 1.mj.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
Legolasij kaže...

pozdrav pokusao sam rootat ali mi izade da nema uredaja za rotanje   sto radim krivo ?

probao sam 3 puta

Usb debugging + driveri

ja
11 godina
neaktivan
win32 kaže...
@ LogicusMPS

Ma pitam te za SP posto Spigen SP kosta skoro 10$ pa je malo cudno da se dobije original Spigen SP uz case za 25 $.

Narucivati cu jos onih Xtreme Guard protectora pa mozemo zajedno i podjelimo trosarinu (naruciti cu si one nove za suhu instalaciju, a i jos vrijedi popust od 90% pa me nista ne kosta).

Sto se tice case-a, znas da sam ti rekao kako ce biti fejk (ili je to onaj PM koji sam slao 10-ak puta i koji ti nije dosao!? Uzas!).

Nekako sam skeptican sto se tice naziva "slim" kod Spigena?

Poveca li dosta masu uredaju?

Da, ovo je i meni malo čudno pa sam htio pitati ovdje. Logicus je naručio preko ebay-a ovdje(ebay) za 25$ i dobio je i screen protector zajedno u pakovanju a na Spigenovoj officijalnoj stranici ovdje(Spigen) piše da je 25$ samo oklop a da se SP dodatno plaća 9.79$.

Ja još nisam odlučio odakle naručiti, s jedne strane sigurnije je sa Spigen stranice no onda moram dodatno platiti za SP, dok na ebay-u za tu istu cijenu dobijem i SP ali mi tu nešto "smrdi" da tako kažem...

Ili da naručim sa Spigen sajta samo oklop a da uzmem neke druge SP...hmmm...odluke odluke....

15 godina

Poanta je da, kad dobiješ Spigen armor, dobiješ listić s verifikacijskim kodom čijim unosom na Spigenovu web-stranicu provjeriš da li je cover original ili ne. Moj jest original.

Taj jedan SP koji sam dobio, pisalo je na naljepnici Spigen i još nešto. Neznam točno sad što jer sam bacio foliju. Ali neznam jel to taj isti SP koji se prodaje zasebno za 10$ ili neki koji ide samo uz Cover.

U svakom slučaju ne bih nikad 10$ davao za SP. Pa na amazonu ima 6x SUPERSHIELDZ HD koji su po recenzijama jedni od najboljih protectora za cca 2.5$. Inače dođu 15$. I to 6 komada. Evo tu tema na kojoj su na 1. mjestu.

Od čeg je taj od 10$ napravljen, mislim nije mi jasno, 10$. Radije bi dodao još malo para u tom slučaju i uzeo nešto tipa ovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 0:32 (LogicusMPS).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo ja sam narucio ovaj balisticov razmisljao sam si dali spigena ili njega i nakraju sam ipak njega a mozda poslje i spigena narucim 

http://www.ebay.com/itm/Black-Ballistic-SG-Series-Rugged-Protective-Cover-Case-for-AT-T-Sprint-LG-G2-/321323608179?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad0612873

i cekam da  dode nikin cover kao QW

Pero
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Legolasij kaže...

pozdrav pokusao sam rootat ali mi izade da nema uredaja za rotanje   sto radim krivo ?

probao sam 3 puta

Usb debugging + driveri

napravio sam 3 puta i opet iznova drivere instalirao 

ali neide 

Pero
12 godina
LG G2 tema

Jel mozes obuhvatiti samo vazniji dio da se vidi poruka ? Ja uopce ne vidim detaljno sliku.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo upravo radio sad sam pokrenuo da vidim dali je dobro spiojeno jucer je pisalo mnogo toga kad sam upisao adb devices sad pise samo ovo 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 10:01 (Legolasij).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

evo uspjelo probao jos jednom i instalirava se :) 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo slika dali moram jos nesto napraviti ? 

Pero
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 10:14 (Legolasij).
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
LG G2 kaže...

Postovanje dragi forumasi, Pohvalio bi se novim uredjajem od pre neki dan :) Telefon je prava zver,samo me jedna stvar iritira,a to je snimanje video moda u low light uslovima. Iscitao sam 15 stranica,i vidim od forumasa da za taj problem ima resenje na xda,pa bi molio ljude drage volje koji imaju malo viska slobodnog vremena da naprave tutorijal kako se ubacuje taj fix,pocev od bekapa,do zavrsne faze.

Nadam se da bi to mnogo kako meni,tako i ostalim forumasima koristilo,a i tema bi ozivela jednim vrlo korisnim tutroijalom. Unapred zahvalan

Pogledaj na prvoj stranici ove teme moja 2 tutoriala kako rootati G2 i kako instalirati Recovery.

Jednom kad si to napravio, ulaskom u recovery imaš opciju backup (ovisno koji si recovery stavio, različito piše, al u stilu backup and restore). Po želji odabereš čega ćeš backup napraviti, najbolje svega i kopiraš to negdje na komp i spremiš za "nedaj Bože slučaja".

U slučaju da imaš USB OTG kabal, možeš i na memory stick direktno staviti backup i kasnije ga preko TWRP (recoverya) direktno učitati dok si u samom recoveryu (nije neka nuklearna fizika, samo trebaš odabrati "mount usb otg" u postavkama jednom kad ga uštekaš u mobitel).

Skini ovaj file ovdje (njega je najlakše instalirati), to je mod za kameru (osobno ga koristim). Nemoj ga raspakirat nego takav zip prebaci na uređaj negdje, uđi u recovery i odaberi "flash zip file". Nađi taj zip i stisni flash i to je to više manje. Možeš napraviti wipe cachea i dalvik cachea kao i fix premisija (nije nužno ali nije za odmet) i imaš modan firmware kamere. To bi bilo više manje to ugrubo. Ostali svi termini koje ne razumiješ su početnički i imaš ih u mojoj temi "[FAQ] Android root, custom rom...." tu na forumu objašnjene.

Tema je malo zastarjela, ali termini se nisu mijenjali ;)

Originalna tema od xdabbebovog moda je na xda i ukoliko imaš volje, moš se čovjeku zahvalit na "thanks button" ili platit pivce za ovakav posao ;)

pozdrav gdje ti nades u recoveryu taj  FLAS ZIP FILE ? kad udem u recovery imam 8 opcija u koju udes da napravis to ? 

Pero
13 godina
neaktivan
Legolasij kaže...
EchoOne kaže...
LG G2 kaže...

Postovanje dragi forumasi, Pohvalio bi se novim uredjajem od pre neki dan :) Telefon je prava zver,samo me jedna stvar iritira,a to je snimanje video moda u low light uslovima. Iscitao sam 15 stranica,i vidim od forumasa da za taj problem ima resenje na xda,pa bi molio ljude drage volje koji imaju malo viska slobodnog vremena da naprave tutorijal kako se ubacuje taj fix,pocev od bekapa,do zavrsne faze.

Nadam se da bi to mnogo kako meni,tako i ostalim forumasima koristilo,a i tema bi ozivela jednim vrlo korisnim tutroijalom. Unapred zahvalan

Pogledaj na prvoj stranici ove teme moja 2 tutoriala kako rootati G2 i kako instalirati Recovery.

Jednom kad si to napravio, ulaskom u recovery imaš opciju backup (ovisno koji si recovery stavio, različito piše, al u stilu backup and restore). Po želji odabereš čega ćeš backup napraviti, najbolje svega i kopiraš to negdje na komp i spremiš za "nedaj Bože slučaja".

U slučaju da imaš USB OTG kabal, možeš i na memory stick direktno staviti backup i kasnije ga preko TWRP (recoverya) direktno učitati dok si u samom recoveryu (nije neka nuklearna fizika, samo trebaš odabrati "mount usb otg" u postavkama jednom kad ga uštekaš u mobitel).

Skini ovaj file ovdje (njega je najlakše instalirati), to je mod za kameru (osobno ga koristim). Nemoj ga raspakirat nego takav zip prebaci na uređaj negdje, uđi u recovery i odaberi "flash zip file". Nađi taj zip i stisni flash i to je to više manje. Možeš napraviti wipe cachea i dalvik cachea kao i fix premisija (nije nužno ali nije za odmet) i imaš modan firmware kamere. To bi bilo više manje to ugrubo. Ostali svi termini koje ne razumiješ su početnički i imaš ih u mojoj temi "[FAQ] Android root, custom rom...." tu na forumu objašnjene.

Originalna tema od xdabbebovog moda je na xda i ukoliko imaš volje, moš se čovjeku zahvalit na "thanks button" ili platit pivce za ovakav posao ;)

pozdrav gdje ti nades u recoveryu taj  FLAS ZIP FILE ? kad udem u recovery imam 8 opcija u koju udes da napravis to ? 

nasao instalirao upravo testiram :) 

Pero
13 godina
neaktivan
Legolasij kaže...
Legolasij kaže...
EchoOne kaže...
LG G2 kaže...

nasao instalirao upravo testiram :) 

da me ubijes ja nevidim razlike ali ok napravljeno je valjda je bolje :) 

Pero
16 godina
LG G2 tema

Ni ja razlike ne vidim, po pitanju kamere..

Al zato sam stavil Mahdi rom 4.4.2 i razlika je drasticna po pitanju fotica...

Nego, jel ko uspio pokrenut asphalt 8 na G2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ukljucite snimanje u low light uslovima,pa ce te videti odma razliku. 

0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Ima li kod nas 32gb modela za kupit?

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Ima li kod nas 32gb modela za kupit?

Ne.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

za tu kameru kaze ovo 

1. - If you have ISO 1600 as an option under normal photo settings you have the mod.

a ja to nemam dali ima netko ko je napravio taj upgrade ? 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Ma ja danas narucujem Incipio BRIG, za sada mi se cini kao najbolji (inace bi uzeo Diztronic, ali je rasprodan) i jos neke sitnice za Xperiu Z.

Incipio Feather SHINE mi izgleda predobro, ali nema zastitu za donji dio pa otpada (steta, case je inace meni osobno prelijep).

Nisam jos na "ti" sto se tice SP, nemam volje stvaljati jos ove XG dok mi ne dode ok case, ali ako nece biti ok onda uzimam provjereni ZAGG koji unatoc visokoj cijeni apsolutno vrijedi svake lipe.

Na iPhone-u sam imao ZAGG SP i tada sam igrao neku igru pa sam bio lud i igrao sam je vani na kisi, snijegu, po najvecem suncu (tako je to kada si dosta vremena vani s psom! lol) i ZAGG se ni nakon cca godinu i pol (ili koliko sam ga vec koristio) nije na niti jednom mjestu odlijepio, a kamoli ostetio te dok sam prodavao uredaj bio je u stanju "novo"...display na sebi nije imao jednu tockicu, a stvarno je stvasta prosao samnom.

Problem kod full body ZAGG-a i svih ostalih full body su bocne stranice, jednostavno se odlijepe nakon nekog vremena pa ljudi popljuju npr. ZAGG radi toga, ali te bocne naljepnice su jako male povrsinom i da je taj protector ne znam kako kvalitetan, kad-tad ga zakacis negdje i naravno da pozuti na tome mjestu i kasnije ga odlijepis.

Sa samim SP je stvar totalno drugacija, velika je povrsina u pitanju i meni osobno se niti jedan ZAGG nikada, ali nikada nije odlijepio ili ostetio te vrijedi svake lipe...a ja sam full body platio 270 kn no kasnije sam koristio sam SP i ne zalim ni lipe, jako dobro potrosen novac jer stvarno stiti uredaj i ultralako se stavlja (ni traga mjehuricima zraka i sl.).

Ne znam sta bi uopce bilo jos ok osim ZAGG-a i XG? Imao sam neke SP za Samsung Galaxy, 50 kn sam ih platio na Tresnjevci i bili su super, ali nemam pojma kako se zovu ti SP (dobio sam dva komada u pakiranju, a bili su toliko ok da sam koristio jedan oko godinu dana i nigdje se nije ostetio dok sam drugi dao uz mob kada sam ga prodavao).

Treba mi neki premium SP, a ne neke gluposti....ovako skup uredaj zasluzuje i posteni SP (makar uz Gorilla Glass tesko da se nesto moze dogoditi no tko zna).

Nasao sam jos ovo:

Ghost Armor (imaju i screen only -> clear)

...i ovo:

Top 10 Best Screen Protectors for the LG G2

http://www.androidheadlines.com/2013/09/top-10-best-screen-protectors-lg-g2.html

Martin Fields SP (navodno jako dobri, a i cijena im je "dobra" {#}):

http://www.martinfields.com/HR/MFOP-LGG2

Ako netko zna jos nesto ok, neka posta ovdje.

Na ovome SP mi se svida ovaj dio (pitanje je koliko ima istine u tome):

"Anti-Bubble/Anti-Fingerprint "

Ako netkood vas planira nesto narucivati, neka sibne PM pa podjelimo postarinu (koja je najcesce veca od samog SP).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 15:09 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Koja je zadnja verzija stock softvera od VIP-a ?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

@win32- Od kuda "ispukneš" sve te maske i SPove?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 16:31 (Deawood).
12 godina
mkexx kaže...

Koja je zadnja verzija stock softvera od VIP-a ?

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei

umjesto imei ukucas svoj imei...

i dolje

<sw_url>
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW015885432109876543213/D80210E_00.kdz
</sw_url>

izmedju   <sw_url> i  </sw_url> imas link za download ->  D80210E_00.kdz = E verzija. 

ja
13 godina
LG G2 tema

Hvala..
Kada krenem tako izbaci mi kao i kada idem preko mobitela...

<sw_url>

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW744785432109876543213/D80210C_00.kdz

</sw_url>

Znaci kod VIP-a je zastarjela 10C verzija softvera....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

za ljude koji imaju screen protectore dali im pokriva potpuno cjeli zaslon protector ili je malo manji kao kod mene ja sam svoj kupio u tele 2 za 20 kn samo za zastitu ? 

Pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Vidim kod lokalnog dilera u istri ima verzija 32gb sa jednom godinom garancije za 3400

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 19:19 (pajopu).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice