Jesam li pogresi pri kupni LCD-a LG

poruka: 15
|
čitano: 5.745
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jesam li pogresio pri kupni LCD-a LG

Dakle kupio sam u HGspotu:

TV LCD107cm, LG

Model 42LG5000, 16 SCARLET

Dijagonala:107cm

Rezolucija:1920x1080

Svejetlina: 500cd/m2

Vidljivi kut: H: 176  / V: 176

Kontrast : 5000:1

FullHD

zvuk:10w+10w

SRS Trusurround: XT

Tuner:DVB-T

Konektori: 1xVGa

5.999kn cini mi se da je garancija godinu dana. kupio ga prije mjesec i pol i imam ga priliku prodati..Znaci dali da ga prodajem i uzmem nesto bolje novije ili da ga ostavim, jedino kaj sam se dvoumio je bilo dali uzeti njega ili LDC FULLHD MPEG4 model:37L5500 ovaj  ima sve sto i 42LG5500jedino cijena ista samo manji ekran (ovaj manji 37 ima  mpeg4)

stoga sto da radim ljudi?? kupujem neki skuplji i bolji ili ostajem na ovome?

Peace love unity :))))
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 21:06 (mTamorf).

0 0 hvala 0
16 godina

Specifikaciju s papira mozes baciti u smece, gledaj u sliku. Ako si zadovoljan slikom ne mijenjaj.

Ako nisi odi pogledaj da li mozes dobiti nesto bolje za novce kojiama raspolazes.

Uzmi u obzir da ako hoces primjetno bolju sliku da ces morati izdvojiti i primjetno vise kuna.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dajte ljudi pomozite Mršti se

Peace love unity :))))

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jesam li pogresi pri kupni LCD-a LG

Pa lijpo ti čovjek gore kaže, ako si zadovoljna slikom ne mjenjaj, a ako možeš za približne pare uzet nešto što ti bolje paše onda mjenjaj, koga briga za brojke, ako tvoje oči kažu drugačije.

16 godina
neaktivan
mTamorf kaže...

Dajte ljudi pomozite Mršti se

Ni jedan monitor nije toliko skup koliko su skupe oči. Ja imam LG i zadovoljan sam, drugi nisu i tako ti to ide. Ne znam samo da li još uvijek daju trogodišnju garanciju na LG monitor s tim da u tom roku ne popravljaju nego daju novi.
16 godina
neaktivan

Daj ti meni reci kakva je slika na analognom signalu ako si iz Zg preko b-neta ?

I kakva je slika ako stavis dvb-t i zivis u zgradi da spojis na onu postojecu infrastrukturu uticnica u stanu od kada je zgrada .

Imam prilike uzet taj 42lg5000 za dobre novce ?

I  reci mi kolko ima scartova i hdmi kablova .

Najbitnija stvar me zanima .

Kada ga gledas iz nekog kuta zanima me da li se savila platika na njemu znaci gdje mu je logo po citavoj duzini da li ima kakvih nepravilnih linija da se plasitka deformirala znaci od donjeg ruba tv do pocetka ekrana od topline .

Hvala na odgovoru !

16 godina
neaktivan

Koje pare mozes dobiti za njega,ako su velike svakako idi na noviju tehnologiju i ujedno jeftiniju a bolju

16 godina
neaktivan

3500kn

16 godina
protjeran

Kad je ba LG bio ''brend'' LG je jedna marka koja ima relativno nisku cijenu a kvalitet je ravan NULI

Za takve stvarcice koje treba da traju imas Sony,Panasonic,Samsung,Philips itd...

Sto se mene tice prodaj ga i uzmi neku marku tv-a recimo Samsung oni su relativno mocni i vecinu djelova sami proizvode i sklapaju a uz to kvalitet im je na vrhu

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 0:29 (luxman).

0 1 hvala 0
17 godina

lcd si platio 6000 kuna prije mjesec i pol,a sad bi ga prodao za 3500 kuna

znaci u minusu si 2500 kuna

to kod mene nema logikeCool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisi skonta ja sam stavio post ispod lika koji ga ima sa pitanjima mada ne ogdovara lik koji ga ima vec druga ekipa .

Ja ga mogu dobit za 3500 kn .

Da li je to cemu ili neka neko drugi kupi ?

POZ!

17 godina

aha,skuzio sam :))))

hvala

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam lg42g5000 i prezadovoljan sam. bio je pokraj ostalih i lg-a i samsunga i sonya... i imao je najlijepše boje i mogao se gledat iz najvećeg kuta a cijena mu je bila najmanja (5.999). najviše me smetalo što se na ostalima prelamala svijetlost na okvirima kao da su grbavi, no to je samo moje mišljenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jesam li pogresio pri kupni LCD-a LG

A uopce nisi napisao da li Ti se taj TV svida ili ne. Moj prijatelj kupio LG 37 inca LCD i slika je odlicna. Ak Ti se svida slika i ak si zadovoljan onda ga ostavi. Da li si uopce vidio taj TV prije kupnje (da li si vidio sliku na njemu) ili si ga kupio preko internet ducana?

Olympus OM 3Ti, Zuiko 2.8/24, 1.4/50, Angenieux 70-210
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 20:44 (Zvonko200).
16 godina
neaktivan

za 3.500 je bestbuy

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 13:09 (sizif).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice