Vodič za odabir kućišta izdvojena tema

poruka: 6.738
|
čitano: 1.682.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

pa bitno je kako okreneš, probaj ovako ispuh na leđima di uštekavaš kablove i gore ispod poklopca jedan, upuhuje prednji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir kućišta
Checola kaže...

pa bitno je kako okreneš, probaj ovako ispuh na leđima di uštekavaš kablove i gore ispod poklopca jedan, upuhuje prednji.

mislio sam da treba obrnuto stavit, nvm. Jedan vent već imam iza di su kablovi, još ću ovaj premjestit gore i to je to.

10 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Hello!

Moze samo kratka preporuka za kuciste?

Znaci uzeo bih kuciste, nista skupo do 800 kn, uslov da je sto tise , i naravno ono prostrano vent bla bla :) al tisina je glavna, volim to i sve komopnente tako i uzimam, cak i mis gledam uzeti vidio sam da ima silent click . dosta sam procitao ove teme al ne sve i ima stvarno preljepih i dobih nemogu se odluciti, pa bili mi mogli linkat par kucista da imam to na jednom mjestu koja bi mom kriteriju odgvarala!

Hvala! Pozdrav

EDIT:

Primjer 1 , Primjer 2         recimo ova dva se meni svidjaju dali to ulazi u vasu preporuku?

Hvala

Sve se vraca sve se placa
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 21:53 (generalBHF).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Fractal Define R4.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
generalBHF kaže...

Hello!

Moze samo kratka preporuka za kuciste?

Znaci uzeo bih kuciste, nista skupo do 800 kn, uslov da je sto tise , i naravno ono prostrano vent bla bla :) al tisina je glavna, volim to i sve komopnente tako i uzimam, cak i mis gledam uzeti vidio sam da ima silent click . dosta sam procitao ove teme al ne sve i ima stvarno preljepih i dobih nemogu se odluciti, pa bili mi mogli linkat par kucista da imam to na jednom mjestu koja bi mom kriteriju odgvarala!

Hvala! Pozdrav

EDIT:

Primjer 1 , Primjer 2         recimo ova dva se meni svidjaju dali to ulazi u vasu preporuku?

Hvala

NZXT čista plastika. Rađe uzmi Define R4 koji ti je trenutno na akciji po dućanima.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

I ja dajem svoj glas za Define R4. Kućište je stvarno dobro i kvalitetno napravljeno. Ja ga kupio ovaj vikend i svaki dan mu se divim :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Evo, premjestio jedan vent s prednje strane na vrh gdje je poklopac, odma su bolje temperature u full loadu ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vodič za odabir kućišta

Kupujem kučište, budžet 350kn max.

Zalman Z3+ mi je trenutni odabir. Ako netko ima nešto bolje, slobodno neka napiše.

Uvijet je prozorčić na boku.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

Zalman Z3+ mi je trenutni odabir. Ako netko ima nešto bolje, slobodno neka napiše.

Ili R1 model, dođeš na isto, odaberi koje ti se više sviđa.

ps. prozor na R1 je veći.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
15 godina
Valentin17 kaže...
nul-3 kaže...

Ili R1 model, dođeš na isto, odaberi koje ti se više sviđa.

ps. prozor na R1 je veći.

Skuplji je R1.

Iči ću sa Z3+

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
17 godina
odjavljen
Vodič za odabir kućišta

Zahvaljujem se unaprijed :D

16 Fractal Define R5
8 NZXT H440
4 Phanteks Enthoo Pro
1 Corsair 760t
Pro patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

Definitivno Fractal naspram NZXT plastike..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina

Ti govoriš kao da je cijeli od plastike zaboga, sva su odlicna kucista stvar je osobnog ukusa. Po meni ta anketa nema smisla. 

15 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

A slusaj kad vec dajes tolike novce pazis na svaki detalj, nemam nista mrze nego kad kupis kuciste i odise onom kineskom plastikom. Fractal daje vibru da moze sluzit kao oklopno vozilo ako na njega stavis tockove. Ne kazem da je NZXT lose kuciste, al vidio sam ga i odma sam dobio taj kineski feeling.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 18:57 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina

Kazem opet sve stvar ukusa, imas ljudi kojima su fractal kucista neugledna, dosadan dizajn itd...meni su super osobno i ako mu je bitan silent case definitivno neka ide na r5 i to model bez prozora, no kazem sva su odlicna, build izgleda odlicno u H440 sa clean looking dizajnom, phanteks opet ima ponajbolju podrsku za vodeno i odlican CM itd...

13 godina
Vodič za odabir kućišta

Imam pitanje. Dal u kučište Fractal Design Core 1100 na matičnu AsRock H81-HDS stane grafička R7 260x ili R7 265?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grozni_Zabac kaže...

Imam pitanje. Dal u kučište Fractal Design Core 1100 na matičnu AsRock H81-HDS stane grafička R7 260x ili R7 265?

Da, bez problema.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
15 godina

Cisto iz znatizelje... U budget racunala svi forumasi preporucuju ms phoenixs.. Dal ima netko slike iznutra, itd?

Zanima me bas, a nigdje na netu nema slika:)

17 godina
odjavljen
Vodič za odabir kućišta

Pozdrav.

Znači sveo sam odabir na Corsair 750D i 800D.

Jednostavno mi je teško naći nešto što mi se dopada i da je veliko među novijim kućištima. Htio bih nešto elegantno i da nije plastika. 

Od novijih kućišta mi je Fractal Define R5 zapeo za oko, ali htio bih nešto veće. Sam sebi sam dosadan više, ali pretpostavljam da razumijete :)

Našao sam na Njuškalu ovaj oglas:

http://www.njuskalo.hr/kucista/corsair-obsidian-800d-oglas-10724359

Kaj vi velite? Da nema tog oglasa vjerojatno bih odmah išao na 750D, ali sad imam dilemu. Naravno, računam da će čovjek spustiti cifru bar negdje u rang cijene 750D. 

EDIT: 800D ne podržava 280mm radijator(h110). Niš. Uzet ću onda 750D. Hvala svejedno!

Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 20:43 (Malarkey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Malarkey kaže...

Pozdrav.

Znači sveo sam odabir na Corsair 750D i 800D.

Jednostavno mi je teško naći nešto što mi se dopada i da je veliko među novijim kućištima. Htio bih nešto elegantno i da nije plastika. 

Od novijih kućišta mi je Fractal Define R5 zapeo za oko, ali htio bih nešto veće. Sam sebi sam dosadan više, ali pretpostavljam da razumijete :)

Našao sam na Njuškalu ovaj oglas:

http://www.njuskalo.hr/kucista/corsair-obsidian-800d-oglas-10724359

Kaj vi velite? Da nema tog oglasa vjerojatno bih odmah išao na 750D, ali sad imam dilemu. Naravno, računam da će čovjek spustiti cifru bar negdje u rang cijene 750D. 

EDIT: 800D ne podržava 280mm radijator(h110). Niš. Uzet ću onda 750D. Hvala svejedno!

Šta kažeš na Fractal XL R2, ako si zainteresiran javi se u inbox?!

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
12 godina
neaktivan
Vodič za odabir kućišta

trebao bih malu pomoć

zainteresiran sam za Cooler Master HAF XB Evo, ali zanima me da li ima još koje kučište u tom stilu da podržava ATX ploču

sve ostalo što sam našao bio je za mini ATX, vjerovatno mi nešto promiče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz ovako uzeo bih ovo kuciste ms dragon gaming pa me zanima vrijedi li sto i ima li sto bolje do 300 kn max znam da nije puno al eto vise ne mogu,

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
neaktivan
NHF, ali do 300 kn se nećeš usrećiti s bilo kojim kućištem. Pošto si do sada uštedio 300 kn, mislim da možeš uštediti još koju kunu pa platiti malo više, da znaš na što si potrošio novce. Tako da, taj ms bih zaobišao.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

pozz ovako uzeo bih ovo kuciste ms dragon gaming pa me zanima vrijedi li sto i ima li sto bolje do 300 kn max znam da nije puno al eto vise ne mogu,

bolji izbor do 300 kn ti je Raijintek Arcadia ili zalman z3

16 godina
neaktivan

ma znam al ne treba mi nesto pretjerano pogledaj pod moj pc sto bih stavio unutra,mislim da nema smisla ici na nesto skuplje sto ti kazes?

EUNE LOL: frenkySTYLE
14 godina
Vodič za odabir kućišta

Još malo doloži i uzmi Zalman Z3(+) i bez brige si na dulje vrijeme. Ovaj MS je shit.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nije bitno što ćeš sada staviti u kućište. Vrijeme će puno prije pregaziti tvoj GPU nego tvoje kućište. I prije će ti krepati CPU, ili GPU, ili PSU, nego što će kućište. Skupi još koju kunu, kupi dobro i kvalitetno kućište, i nećeš imati problema. Nema veze što neće unutra sada biti konfa od 10k€.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

ma znam al ne treba mi nesto pretjerano pogledaj pod moj pc sto bih stavio unutra,mislim da nema smisla ici na nesto skuplje sto ti kazes?

arcadia je puno bolje kućište od tog MS-a plastikanera i čak par kuna jeftinije u nekim dućanima

15 godina
Vodič za odabir kućišta

Jucer sam dobio obavijest da mi je stigao Phanteks Enthoo Luxe, danas idem po njega :)

Gale
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice