pa bitno je kako okreneš, probaj ovako ispuh na leđima di uštekavaš kablove i gore ispod poklopca jedan, upuhuje prednji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa bitno je kako okreneš, probaj ovako ispuh na leđima di uštekavaš kablove i gore ispod poklopca jedan, upuhuje prednji.
mislio sam da treba obrnuto stavit, nvm. Jedan vent već imam iza di su kablovi, još ću ovaj premjestit gore i to je to.
Hello!
Moze samo kratka preporuka za kuciste?
Znaci uzeo bih kuciste, nista skupo do 800 kn, uslov da je sto tise , i naravno ono prostrano vent bla bla :) al tisina je glavna, volim to i sve komopnente tako i uzimam, cak i mis gledam uzeti vidio sam da ima silent click
. dosta sam procitao ove teme al ne sve i ima stvarno preljepih i dobih nemogu se odluciti, pa bili mi mogli linkat par kucista da imam to na jednom mjestu koja bi mom kriteriju odgvarala!
Hvala! Pozdrav
EDIT:
Primjer 1 , Primjer 2 recimo ova dva se meni svidjaju dali to ulazi u vasu preporuku?
Hvala
Fractal Define R4.
Hello!
Moze samo kratka preporuka za kuciste?
Znaci uzeo bih kuciste, nista skupo do 800 kn, uslov da je sto tise , i naravno ono prostrano vent bla bla :) al tisina je glavna, volim to i sve komopnente tako i uzimam, cak i mis gledam uzeti vidio sam da ima silent click
. dosta sam procitao ove teme al ne sve i ima stvarno preljepih i dobih nemogu se odluciti, pa bili mi mogli linkat par kucista da imam to na jednom mjestu koja bi mom kriteriju odgvarala!
Hvala! Pozdrav
EDIT:
Primjer 1 , Primjer 2 recimo ova dva se meni svidjaju dali to ulazi u vasu preporuku?
Hvala
NZXT čista plastika. Rađe uzmi Define R4 koji ti je trenutno na akciji po dućanima.
I ja dajem svoj glas za Define R4. Kućište je stvarno dobro i kvalitetno napravljeno. Ja ga kupio ovaj vikend i svaki dan mu se divim :D
Evo, premjestio jedan vent s prednje strane na vrh gdje je poklopac, odma su bolje temperature u full loadu ! :)
Kupujem kučište, budžet 350kn max.
Zalman Z3+ mi je trenutni odabir. Ako netko ima nešto bolje, slobodno neka napiše.
Uvijet je prozorčić na boku.
Zalman Z3+ mi je trenutni odabir. Ako netko ima nešto bolje, slobodno neka napiše.
Ili R1 model, dođeš na isto, odaberi koje ti se više sviđa.
ps. prozor na R1 je veći.
Ili R1 model, dođeš na isto, odaberi koje ti se više sviđa.
ps. prozor na R1 je veći.
Skuplji je R1.
Iči ću sa Z3+
Zahvaljujem se unaprijed :D
16 | Fractal Define R5 |
---|---|
8 | NZXT H440 |
4 | Phanteks Enthoo Pro |
1 | Corsair 760t |
Definitivno Fractal naspram NZXT plastike..
Ti govoriš kao da je cijeli od plastike zaboga, sva su odlicna kucista stvar je osobnog ukusa. Po meni ta anketa nema smisla.
A slusaj kad vec dajes tolike novce pazis na svaki detalj, nemam nista mrze nego kad kupis kuciste i odise onom kineskom plastikom. Fractal daje vibru da moze sluzit kao oklopno vozilo ako na njega stavis tockove. Ne kazem da je NZXT lose kuciste, al vidio sam ga i odma sam dobio taj kineski feeling.
Kazem opet sve stvar ukusa, imas ljudi kojima su fractal kucista neugledna, dosadan dizajn itd...meni su super osobno i ako mu je bitan silent case definitivno neka ide na r5 i to model bez prozora, no kazem sva su odlicna, build izgleda odlicno u H440 sa clean looking dizajnom, phanteks opet ima ponajbolju podrsku za vodeno i odlican CM itd...
Imam pitanje. Dal u kučište Fractal Design Core 1100 na matičnu AsRock H81-HDS stane grafička R7 260x ili R7 265?
Imam pitanje. Dal u kučište Fractal Design Core 1100 na matičnu AsRock H81-HDS stane grafička R7 260x ili R7 265?
Da, bez problema.
Cisto iz znatizelje... U budget racunala svi forumasi preporucuju ms phoenixs.. Dal ima netko slike iznutra, itd?
Zanima me bas, a nigdje na netu nema slika:)
Pozdrav.
Znači sveo sam odabir na Corsair 750D i 800D.
Jednostavno mi je teško naći nešto što mi se dopada i da je veliko među novijim kućištima. Htio bih nešto elegantno i da nije plastika.
Od novijih kućišta mi je Fractal Define R5 zapeo za oko, ali htio bih nešto veće. Sam sebi sam dosadan više, ali pretpostavljam da razumijete :)
Našao sam na Njuškalu ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/kucista/corsair-obsidian-800d-oglas-10724359
Kaj vi velite? Da nema tog oglasa vjerojatno bih odmah išao na 750D, ali sad imam dilemu. Naravno, računam da će čovjek spustiti cifru bar negdje u rang cijene 750D.
EDIT: 800D ne podržava 280mm radijator(h110). Niš. Uzet ću onda 750D. Hvala svejedno!
Pozdrav.
Znači sveo sam odabir na Corsair 750D i 800D.
Jednostavno mi je teško naći nešto što mi se dopada i da je veliko među novijim kućištima. Htio bih nešto elegantno i da nije plastika.
Od novijih kućišta mi je Fractal Define R5 zapeo za oko, ali htio bih nešto veće. Sam sebi sam dosadan više, ali pretpostavljam da razumijete :)
Našao sam na Njuškalu ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/kucista/corsair-obsidian-800d-oglas-10724359
Kaj vi velite? Da nema tog oglasa vjerojatno bih odmah išao na 750D, ali sad imam dilemu. Naravno, računam da će čovjek spustiti cifru bar negdje u rang cijene 750D.
EDIT: 800D ne podržava 280mm radijator(h110). Niš. Uzet ću onda 750D. Hvala svejedno!
Šta kažeš na Fractal XL R2, ako si zainteresiran javi se u inbox?!
trebao bih malu pomoć
zainteresiran sam za Cooler Master HAF XB Evo, ali zanima me da li ima još koje kučište u tom stilu da podržava ATX ploču
sve ostalo što sam našao bio je za mini ATX, vjerovatno mi nešto promiče
pozz ovako uzeo bih ovo kuciste ms dragon gaming pa me zanima vrijedi li sto i ima li sto bolje do 300 kn max znam da nije puno al eto vise ne mogu,
pozz ovako uzeo bih ovo kuciste ms dragon gaming pa me zanima vrijedi li sto i ima li sto bolje do 300 kn max znam da nije puno al eto vise ne mogu,
bolji izbor do 300 kn ti je Raijintek Arcadia ili zalman z3
ma znam al ne treba mi nesto pretjerano pogledaj pod moj pc sto bih stavio unutra,mislim da nema smisla ici na nesto skuplje sto ti kazes?
Još malo doloži i uzmi Zalman Z3(+) i bez brige si na dulje vrijeme. Ovaj MS je shit.
ma znam al ne treba mi nesto pretjerano pogledaj pod moj pc sto bih stavio unutra,mislim da nema smisla ici na nesto skuplje sto ti kazes?
arcadia je puno bolje kućište od tog MS-a plastikanera i čak par kuna jeftinije u nekim dućanima
Jucer sam dobio obavijest da mi je stigao Phanteks Enthoo Luxe, danas idem po njega :)