Danas sam kupio novo napajanje i nakon nekog vremena je pocelo smras izlazit i neznam u cemu je problem pa ako neko zna da malo pomogne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kul, vec kad si pitao za pomoc mogao si barem malo se potrudit napisat o kojem je napajanju riječ i malo problem opisat. Nisu ljudi tu na forumu sa kristalnim kuglama odmah do tipkovnice da unutra vide tuđe probleme na forumu.
Jeli smrad po spaljenom ili onaj smrad po novim komponentama koji zna tu i tamo bit?
napajanje je power supply spire 420w pomaze sta?
Ja kazem da je to smrad od napajanja....navedi ostale komponente
sam nemoj radit nista zahtjevno na kompu tipa igranje igrica i sl. jer samo je pitanje vremena kad ce se to smece od 130 kn skurit i povuc ostale komponente sa sobom....bilo bi najbolje na kupis za 300 i kusur novo LC power GP3 460w ...a moze se nac na njuskalu za 180-200
pa je smrad dolazi iz napajanja a neznam zasto staro je tek par sati
da stvarno nije bas neka kvaliteta bio sam u vemilu bilo je samo to i jos neko od 700 kn pa sam uzeo ovo
zato sto je smece...nemoze isporucit ni blizu 420 w...
salu na stranu, nema tu puno cila-mila, ako iz napajanja i dalje smrdi reklamacija
pa je smrad dolazi iz napajanja a neznam zasto staro je tek par sati
da stvarno nije bas neka kvaliteta bio sam u vemilu bilo je samo to i jos neko od 700 kn pa sam uzeo ovo
Spire napajanja su loša i preslaba, a sad ono najvažnije koji procesor i grafičku karticu imaš zapravo to je vrlo bitno.
upravo je crklo :( super
e ovo nek ti bude lekcija....ispod 300 kn ne smije se ic radi lose kvalitete....sad se samo moli da ti napajanje od 130 kn nije skurilo ostale komponente
sta da nosim to natrag ili? i zna neko neki drugi ducan s napajanjima i jel mi moze preporucit neko
ne isplati se nosit tam kad ti treba jace napajanje...kolko novaca mislis dat?
A jel mozes napisat koju konfu imas ?
oko 500 kn
powercolor readeon hd 4730 ax4730 51 graficka
Do 500kn lijepo uzmes LC GP3 460W koji ce ti biti i vise nego dovoljan !
bas sam mu ga sad htio preporucit
jel ga ima u nekom ducanu ili samo preko neta
nista hvala na pomoci i nadam se da nije jos nesto otislo