koji proizvodjac je poznat po tome da mu napajanja imaju dugacke kablove ?
O napajanjima...
- poruka: 39
- |
- čitano: 7.124
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Barem mi se čini Corsair da ima... Raptoxxovi kabeli su mi jedva dosezali kompnente, a Corsairove moram kratiti
Pitanje o napajanjima:Da li je bolje uzimati jače napajanje ili trba gledati da bude baš koliko je potrebno?Mislim može li jače napajanje štetiti kao što se zna da slabije može?
Pitanje o napajanjima:Da li je bolje uzimati jače napajanje ili trba gledati da bude baš koliko je potrebno?Mislim može li jače napajanje štetiti kao što se zna da slabije može?
Potrebno je uzeti VX550...
Potrebno je uzeti VX550...
sta sad to znaci ? vx550 ? di je on reko o kakvoj je konfiguraciji rijec ? s obzirom na njegov PC i cx400 je prebrutalno
Mene interesira da li je prmjera radi napajanje od 600 ili 650 W štetno za neku slabiju konfiguraciju.Jer ako ti se ukaže prilika da ga recimo dobiješ ispod cijene koliko je to dobro uopće?
ma to opce ne igra ulogu, stavi ti i kilovatno,nemas beda, PSu ne opterecuje sistem ako je prejako, bez brige
Vidim da raspravljate o napajanjima pa bi meni koristila vaša iskustva s OVIM napajanjem.
Kako bi se nosilo s nVidiom GF 9600 GT, i C2D E7400?
drzalo bi sigurno,drzalo mi je 400w takvo,e5200 + 4670 1gb