Bok ljudi
molim prijedloge
Triba mi kućište do 500 ili 600 kn ali da ima one lipe rupe iza matične za kabele i da ima filtere na otvorima za ventilatore kako bi unutra ušlo sta manje prašine.
Naravno, bez napajanja
Puno hvala i pozdrav
Bok ljudi
molim prijedloge
Triba mi kućište do 500 ili 600 kn ali da ima one lipe rupe iza matične za kabele i da ima filtere na otvorima za ventilatore kako bi unutra ušlo sta manje prašine.
Naravno, bez napajanja
Puno hvala i pozdrav
ovo ima to što ti tražiš ali ni ti filteri nisu neko čudo dapače nakon nekog vremena se nakupi prašina pa ako to neskužiš i ne očistiš to može smanjit protok zraka te dolazi do zagrijavanja unutrašnjosti kučišta eto pa ti izaberi
zalman z9 plus :) best buy za tu cijenu, odličan cable managment :D filtri imaš naprijed i dole, ali svakako bi trebao čistit i sa filterima i bez, svakako se nakupi prašine...
hvala momci na savjetima, pogledat cu sad malo koje mi je bolje od nabrojanih
Moram reći da mi se ovaj cm silencio čini super (http://www.links.hr/?naziv=kuciste-coolermaster-silencio-550-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.137)
Još pogotovo ako ne mislis bijesno oc-ati. Slažem se s dombakom da je zalman z9+ za te novcw best buy.
Jutros sam pipnuo prednji 200mm ventilator na Obsidian 650D.
Zgrozio sam se. Nemam mesec-dva kuciste toliki je sloj prasine na rebrima, neopisivo. Plus je kuciste na polici kao metar od poda, u kuci nema tepiha, stalno se brise i opet prodje i kroz zastitnu masku onu.
Jos ima filter mrezicu. Sto je najgore svi mrtvi dobavljaci trenutno ne vrse narudzbinu da porucim ima DemciFlex bas za prednji deo 650D, okrugli, odlican, 200mm da nalepim samo.
Ali ovo je da ne poveruje covek koliko prasine.
Moram cetku da kupim sada a nedelju dana i sve da uradim, a odlazam i odlazem.
CM 690 II stiti OK od prasine.
Ovaj advanced mi ima usb 3.0 za razliku od z9+ tako da bi bolje isa uz moju matičnu od asusa koja podržava nekoliko usb 3.0. A sad, nisan ima niti jedan od spomenutih, moža ce na kraju prevagnut CM.