Kućište za 2x HD4870

poruka: 9
|
čitano: 2.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kućište za 2x HD4870

Zanima me kućište koje bi dovoljno hladilo konfiguraciju sa dvije HD 4870, naravno da se u obzir uzme omjer uloženo/dobiveno, i bez ikakvih pretjerivanja!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kućište za 2x HD4870
Ivsa kaže...

Zanima me kućište koje bi dovoljno hladilo konfiguraciju sa dvije HD 4870, naravno da se u obzir uzme omjer uloženo/dobiveno, i bez ikakvih pretjerivanja!?

Do koliko para??HAF 922;CM 690;NZTX Tempest (kralj prozračnosti)

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
15 godina
neaktivan

A za nekih, 700-800, ako ima šta i jeftinije, i molim ako može da uz kućišta napiše se i cijena!?

15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

A za nekih, 700-800, ako ima šta i jeftinije, i molim ako može da uz kućišta napiše se i cijena !?

pozz...malo je skuplje ali ako zelis jeftinije reci...:)

antec

15 godina
neaktivan
Kućište za 2x HD4870

HAF 922! Zato jer ima veliki bočni vent koji će odlično hladiti grafičke, a i ostali sustav ventovlja je poprilično močan i tih (CM-690 može slično obavljati, uz razliku da sam moraš birati ventove...)

Atomska bubamara - Last known good rank
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

HAF 922! Zato jer ima veliki bočni vent koji će odlično hladiti grafičke, a i ostali sustav ventovlja je poprilično močan i tih (CM-690 može slično obavljati, uz razliku da sam moraš birati ventove...)

922 nema bocni vent, ali ima mogucnost ugradnje, jedan 200mm ili 2x120mm. Iako  i bez venta otvor na bocnoj stranici ima svoju funkciju. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže..

922 nema bocni vent, ali ima mogucnost ugradnje, jedan 200mm ili 2x120mm. Iako  i bez venta otvor na bocnoj stranici ima svoju funkciju. 

Ahh... Svugdje ga prikazuju sa tim 200mm ventom Neodlučan

Atomska bubamara - Last known good rank
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Mad_Badger kaže..

Ahh... Svugdje ga prikazuju sa tim 200mm ventom Neodlučan

I na kutiji je slika sa bocnim led ventom, tako da nisan od prije zna, kutija bi me prevarila. Moguce da su ga izbacili u zadnji tren. A i bez njega su termalne performanse prilicno dobre, al s nim bi vjerojatno graficka ili graficke dodatno profitirale.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina

haf 922,rulez

sniper only
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice