Koje napajanje za moju kantu?

poruka: 6
|
čitano: 1.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

proc:amd 64 4000+ brisbane klokan na 2,4ghz,2X1 gb kingmax na 800,matična gigabayte ga ma 69g-s3h,2 X hd seagate 250 i 160 gb + eksterni hd seagate 80 gb koji se rijetko pali,grafičku uskoro kupujem,vjerovatno powercolor 3650 extreme 512 dd3,2 X dvd pržilica,čitač kartica,tv kartica,usb miš itd.

mislim se između foltrona 400w pnf,chieftec 400 ili 450 w,te coolmaster extreme power 430w.želim proć jefino,ali da se ne zahebem.

savjeti?da li mi možda treba jače napajanje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje napajanje za moju kantu?

Ne treba. Sve sto si naveo ti je sasvim dovoljno. Mislis li dodavati jos nesto od komponenata ili obnavljati ove u buducnosti?

17 godina
neaktivan

chieftec 400.450w,coolmaster extreme power 430w

Bilo  šta  da  uzmes  od  ovoga  neces  pogrijesit  a i moce izdrzat tu novu grafu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne mislim brzo minjt komponente.mislim da ću kupit ili fortrona ili coolermaster,ovisi u kojem se dučanu nađem sa lovom u džepu. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 17:06 (dome).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje napajanje za moju kantu?
Ja osobno sam dugo vemena imao chieftecova napajanja (trenutno od 550W) i stvarno nikad me nisu iznevjerili ( bilo normala ili OC ) i ja t ih preporučujem makar neš fulat ni s ovim ostalima
17 godina

potpis, i ja trenutno koristim chiefteca od 550W i nikakvih problem s njim.

Dapaca, napajanje je odlicno, i to ne samo zato kaj ga ja imam.

Ja zivim na selu i ima svakakvih likova kod mene koji rade sve i svasta pa se tako zna desiti da dolazi do velikih padova napona na mrezi, zbog svasaparata, brusilica, busilica i kaj ja znam cega sve ne.

Imam spojenu jednu neonku preko adaptera za mob koja mi svijetli po tipkovnici i ona konstanto blinka zbog padova napona, no s kompom i napajanjem nikakvih problema!!!

PC RULES!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice