Kablovi za modularno napajanje - Corsair

poruka: 3
|
čitano: 2.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Kablovi za modularno napajanje - Corsair

Kupio sam rabljeno napajanje Corsair tx550m, povoljno, ali bez kablova. Napajanje je polumodularno, dosta su mi svi kablovi koji dodu s njim, al mi je glupo ne imat ostatak kablova all cu ih zatrebat jednog dana. Pa sad, zna li netko gdje ih mogu nabaviti? Ili ima netko tko ima višak da ih proda? Jel pasu kablovu sa svakog napajanja na svako ili ima posebno svak proizvodac?

I offtopic, jel to do mene ili ne rade bug oglasi?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Kablovi za modularno napajanje - Corsair

To je u pitanju ovaj novi TX-M?

Nisam siguran gdje bi se originali mogli nabaviti. Eventualno se "jadati" Corsairu da si ih izgubio i da te zanima gdje ih možeš kupiti. Možda ih besplatno pošalju... 'Aftermarket' rješenja se mogu pronaći, ali su skupi.

I odgovor na pitanje je da često kablovi jednog proizvođača ne odgovaraju na napajanjima drugog tako da osobno ne bih isprobavao. Možda bi netko s TX-om bio voljan točno utvrditi koji kablić (napon) odgovara kojem utoru na priključku pa ako imaš od nekog drugog proizvođača, onda samo premjestiš kabliće iz jednog utora u drugi ukoliko je potrebno. Pipkav posao, ali moguće je izvesti.

9 godina
neaktivan
Re: Kablovi za modularno napajanje - Corsair

Mislim da ne, ima zuta slova.

Zvuci malo preskakljivo za mene, pa sam im poslao mail, vidjet cemo sto ce bit, hvala puno :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice