Corsair HX 620W

poruka: 32
|
čitano: 7.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Corsair HX 620W
Don Kihoty kaže...
SupremeCommander kaže...
Raja kaže...

SAmo je pitanje jel moze izdrzat SLI 2 gtx275?

Raja

Nebi se ja bas igrao s time. GTX275 trosi 150W, 2 komada trose 300W, Od tvojih 600W, ostane ti 300W za sve ostalo. Proc i  memorija trose sigurno jedno 150W, diskovi, DVD jedno min 50W. Dakle, ostane ti manje od 100W rezerve u idealnom slucaju. Tako da ako uspijes nekako izbalansirat railove da svaki daje maksimum koliko moze, i ne smeta ti sto ce se napajanje jako grijat i jako bucit jer ce raditi sa maksimalnom snagom, mozda ce to nekako raditi. Ali mislim da ti je pametnije dati malo vise love i uzet jace napajanje...

Svašta ću još pročitati...

Recimo da mu CPU sa memorijom pod prime95 troši MAX 180W, RAM nešto sitno, HDD 7-9W po disku,

optika jedno 1-12W (dok prži 12W max), i svaka 275GTX nekih 125W u furmarku...

To napajanje je i previše za tu kofu.

Jedan VX550W je dovoljno dobar...

CWT je savršen sklop, tu nema pogovora...

Naravno postoje i drugi brandovi od CWT-a, primjerice LC-Power itd...

The Man kaže...
SupremeCommander kaže...
Raja kaže...

SAmo je pitanje jel moze izdrzat SLI 2 gtx275?

Raja

Nebi se ja bas igrao s time. GTX275 trosi 150W, 2 komada trose 300W, Od tvojih 600W, ostane ti 300W za sve ostalo. Proc i  memorija trose sigurno jedno 150W, diskovi, DVD jedno min 50W. Dakle, ostane ti manje od 100W rezerve u idealnom slucaju. Tako da ako uspijes nekako izbalansirat railove da svaki daje maksimum koliko moze, i ne smeta ti sto ce se napajanje jako grijat i jako bucit jer ce raditi sa maksimalnom snagom, mozda ce to nekako raditi. Ali mislim da ti je pametnije dati malo vise love i uzet jace napajanje...

You're wrong! SLI ne troši kao dvije grafe nego otprilike kao jedna i pol, a HX620 je dovoljno jako. Čak i da nije imaš 5 godina jamstva, pa ga nije problem prodati ili zamijeniti za jače ukoliko netko poželi svoj TX950 zamijeniti modularcem.

A vi oboje pogledajte kolko je tema stara..Cool

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
neaktivan
Corsair HX 620W
Totalno nebitno. Odgovaram isključivo na aktivne teme. Kriv je onaj tko je aktivirao temu.
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice