8 pinski CPU kabel

poruka: 8
|
čitano: 1.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
8 pinski CPU kabel

Imam Chieftec 650 W napajanje koje ima samo 4 pinsko napajanje za CPU a meni treba 8 pinsko...  Chieftec napajanje izgleda ovako:

http://www.cobra.ua/pictures/11297/4140.jpg

Dakle meni bi trebao 8 pinski ženski na 8 pinski ženski... Na ebayu sam nasao samo na jednom mjestu takav kabel...

http://www.ebay.com/itm/8-broches-ATX-Feminin-PC-EPS-12V-PSU-Alimentation-Cable-cable-dalimentation-/281892153013?hash=item41a214e6b5:g:3R8AAOSwxN5WYFFl

Ima li netko neku drugu ideju osim novog PSU? CPU mi radi sa 4 pinskim ali kad ukljucim i onboard grafiku i malo zesce operacije i cijeli sustav se resetira. 

0 0 hvala 0
14 godina
8 pinski CPU kabel

Možeš tako, ali po meni ti je isplativije ovo. A ovo što se gasi, ja mislim da nebi smjelo biti do toga, moralo bi i sa 4pin normalno raditi, jedino pri žešćem overclocku nebi bio stabilan. Ako sam u krivu, ispravite me

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 19:02 (Tony1999).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: 8 pinski CPU kabel
Tony1999 kaže...

Možeš tako, ali po meni ti je isplativije ovo. A ovo što se gasi, ja mislim da nebi smjelo biti do toga, moralo bi i sa 4pin normalno raditi, jedino pri žešćem overclocku nebi bio stabilan. Ako sam u krivu, ispravite me

Sve radi stabilno ali kad upalim onboard grafiku i Intel Quicksync odmah se resetira. Mislim da cu ipak ići na 8pin sa napajanja na 8pin na CPU jer ovaj extender mi se cini da daje isti napon kao sto imam i sad, zar ne?

13 godina
protjeran
8 pinski CPU kabel

naravno da se resetira kad nema dovoljno napona, pa koji cpu imas? ako trazi 8 pinski onda je i ploca najvjerojatnije namjenjena jacim proceosrima koji mogu "potegnut"!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 20:08 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

naravno da se resetira kad nema dovoljno napona, pa koji cpu imas? ako trazi 8 pinski onda je i ploca najvjerojatnije namjenjena jacim proceosrima koji mogu "potegnut"!lp

i5 3570...

12 godina
8 pinski CPU kabel

Moj i5 3450 radi na Asrock z77 etreme 4 i kloknut na 3.9 a spojen je samo 4pinski bez ikakvih adaptera a napajanje je neko jadno (nije ono jadno iz moj pc jer došlo je do nekih promjena u konfiguracijama a nisam još updejta)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
nicky.sl kaže...

Moj i5 3450 radi na Asrock z77 etreme 4 i kloknut na 3.9 a spojen je samo 4pinski bez ikakvih adaptera a napajanje je neko jadno (nije ono jadno iz moj pc jer došlo je do nekih promjena u konfiguracijama a nisam još updejta)

Radi i moj i5 3570 bez problema sve dok ne ukljucim onboard grafiku i dok ne pocne intel quicksync raditi svoj posao... 

Ima li negdje u HR za nabaviti 8 pinski Ž-Ž kabel?

12 godina
8 pinski CPU kabel

Neznam di ima za kupiti taj adapter, možda i ima al nisam tražio jer imam namjeru kupit novo napajanje. Kod mene i radi jedino integrirana grafika a kad pokrenem prime95 bez problema ga prži na 3.9GHz i ništa se ne ruši.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice