Pozdrav razmisljam o prodaji svoje konfe u djelove pa da vidimo kolko vi cjenjeni forumasi mislite da bi mogao dobiti.
Komponente su slijedece:
Intel i7 970 - lga 1366, kupljen 2011. u superNET-u, imam full bundle, kutiju, nekoristeni hladnjak, procesor je ubojica za klokanje (kod mene radi na 4.5ghz uz 1.25v, stabilan do 4.9 uz 1.35v)
Asus Rampage III Extreme - ploca nema bundle, niti je poznato odakle potjece, kupio sam ju na PC ekspertu, donesena mi u nekoj zamjenskoj kutiji, sve na njoj radi bez problema
6x2Gb Kingmax DDR3 9-9-9-21-2 RAM koji na sebi ima Arctic coolingove hladnjake za ram, kupljeni 2009. u supernetu, nemam nikakve njihove ambalaze
Sapphire R9 290 - grafa kupljena 2014. godine, garancija istekla, imam full bundle i kutiju, stock hladnjak bi isao na njoj
Evga 1300W Supernova G2 - 80+ gold napajanje, kupljeno 2014. godine u computeruniversu, napajanje ima jos 8 godina garancije preko Evga, ima full bundle, kutiju
Corsair Obsidian 800D - kuciste kupljeno 2011. u ADM-u, tada mi receno da ima 5 godina garancije, medutim kutija bacena, a racun zagubljen tako da mozda cak ima nesto kratko garanciju ali pitanje jeli ostvariva, kuciste ima par crtica po sebi i iznutra i izvana, nista prestrasno.
2x Hitachi 1Tb HDD - ne znam tocan model, kupljeni 2009. kao dio konfiguracije vrte sena 7200rpm-a uz 32mb cachea
SSD Kingston Fury 240Gb - imam kutiju i bundle, garanciju bi trebao imati preko uvoznika do 2017. godine
Laing DDC-1T pumpa - kupljena 2014. godine sa PCeksperta, prava starost nepoznata, gola pumpa
EKWB Coolstream 360 XT - bez bundlea, nepoznata starost
Alphacool 360 radijator - ne znam ni naziv tocnog modela, stariji od 2010. godine
EKWB Supremacy HF - full bundle i kutija, 2013.g
Coolermaster eisberg 240L all-in one - kupljen 2012.g u linksu, full bundle, racun, kutija, par crtica po fittinzina i cepovima zbog koristenja, dolazi sa ventilatorima
Alphacool Cape Corp Bullseye rezervar - kupljen 2015.g u nekom njemackom ducanu, mozda garancija (ako takve stvari uopce imaju garanciju), kutija.
Evo mislim da bi to bilo sve eto ako neko ima neku ideju koliko da trazim za koju komponentu slobodno neka pise.