[Procjena] [Procjena] Big Tower - CHIEFTEC

poruka: 6
|
čitano: 1.822
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Procjena] Big Tower - CHIEFTEC

Molio bih vas procjenu za kućište CHIEFTEC Mesh CA-01B-B-SL-OP. Kućište je staro par godina i u izvrsnom je stanju. Nema na sebi nikakvih oštećenja i nikakve modifikacije nisu rađene na njemu. Posjedujem i orginal kutiju koja ide sa njim. Hvala

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811160026

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 14:19 (Jolckan).
15 godina

Izvrsno kućište od prostranosti do kvalitete izrade (imam ga i sam), ali danas jednostavno nije "in".   200-250kn

14 godina
suspendiran

ak dobiš 100-150 budi sretan

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] [Procjena] Big Tower - CHIEFTEC

Kuciste je kvalitetno,prostrano i ima prostora i previse ali uz danasnje trziste "jeftinih i dobrih" kucista, na njuskalu za njega tesko da ces izvuc vise od 150 kn, tako da puno srece u svakom slucaju...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 20:42 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima. Nadao sam se malo većoj cijeni. Ništa, razmislit ću{#}

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
15 godina
neaktivan

Za 200 kuna sam novo kućište u dućanu kupio prostrano kućište koje sam mislio da će za tu cijenu biti šrot. Ali srećom, bilo je to Chieftec kućište i sada moram reći da sam prezadovoljan ima svakakve odlike i prednosti i jako je kvalitetno građeno. Sličan ovakvom kakvom ti prodaješ tako da moram moram dati veliki lajk za ovo kućište. Definitivno se isplati kupiti! {#}

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice