Treba mi procjena za procesor i5 3570k i matičnu asus maximus extreme V z77 od matične ne radi wi fi tj strgana je jedna antenica pa ga nema smisla spajati jel je slab signal za oc key i ostale feature nezz jer nisam znao montirati pa nisam ni koristio niti pokusavao, osnovno sve radi(ram slotov, pcie itd..) dogovaram prodaju s kolegom pa me sad zanima vasa procjena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i5 3570k - sa obzirom da se i5 2500k krece oko 900-950 kn,ovo bi rekao max 1200-1300 kn
ploca - ako je sve ispravno osim wifi modula,dosta tesko procijeniti,neka kolege bolje procijene,ali mislim da je top of the line maticna za ivy bridge pa ono 500-600 kn
CPU je cca 1100kn ili 1200kn.
Maticna, jako osjetljivo, cisto zbog psiholoskog aspekta - samo saznanje da na njoj nesto ne radi (iako ce malo tko relano korosit ovaj wifi) dakle to saznanje je problematicno jer na toj razini svatko voli imati sve tip top.
Sama po sebi bi vrijedjela oko 700kn (na tim sabertooth plocama su najveci gubitci love jer su te ploce skupe ko vrag bile a i jeftinije msi ili asrock z77 ploce odrađuju dobar overklok)
Obzirom da je wifi neisprvan rekao bih cca 400kn do 500kn max.
Za procjenu CPU-a se slažem, ali u vezi ploče situacija je odista delikatna. Valja podsjetiti da je to najbolja i najskuplja Asus-ova ploča na Z77 chipsetu čija se cijena svojedobno kretala oko 3+K Kn. Ispod 600Kn je u ovakvom stanju ne bih dao ni pod točkom razno i bez obzira na neispravan WiFi modul.