iPhone 5 na široka 4 inča

poruka: 98
|
čitano: 23.971
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 na široka 4 inča".
17 godina
Re: iPhone 5 na široka 4 inča
brane47 kaže...

Pa malo nek mu povecaju dimenzije, big deal..mislim da bi se rijetko tko zalio..

da bi ostavili isti prostor, to je 7 mm

ja bi se zalia :D

www.stripovi.tk
15 godina
neaktivan

Ja sam isto jedan od onih koji bi voljeli vidjeti veći ekran na sljedećem iPhoneu. Nešto između 3.7 i 4.0'' bi mi bilo taman.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dajte nemojte govoriti o retini kao da se radi o tehnologiji prikaza. Iphone nema retina ekran, iphone ima ekran s IPS matricom, a ima retina rezoluciju.

Jer je retina ona rezolucija pri kojoj su pikseli na ekranu toliko zgusnuti da se ne vidi pojedini piksel golim okom, naravno s neke određene udaljenosti, oko 12'', a gustoća je oko nekih 300ppi.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mislim da većina nas to zna.. Ja sam npr. Stalno pisao retina jer mi je to lakše nego "ekran kod iPhonea 4" ;)
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 23:30 (alen-c).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Mislim da većina nas to zna.. Ja sam npr. Stalno pisao retina jer mi je to lakše nego "ekran kod iPhonea 4" ;)

Ja sam i previše puta pročitao i čuo da to NIJE LCD NEGO RETINA!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja sam i previše puta pročitao i čuo da to NIJE LCD NEGO RETINA!

Ja to nisam rekao. Tolko se barem u ekrane i njihov prikaz kužim {#}
Retina je samo Appleov tržišni naziv za ekrane koje ugrađuje u iPhone 4 i koji su jedni od najoštirijih

koji postoje (u svijetu mobilnih uređaja definitivno najoštriji). Samo ime retina je stavljeno jer oznacava

mrežnicu oka te time žele naglasiti tu jasnocu slike.

Kako god, još jednom napominjem, nisam spominjao ime Retina u smislu tehnologije prikaza ili sl.

kao ni AMOLED. To dvoje sam koristio kao zamjenice da skratim post.

Da ne pišem "zaslon na Samsungovom Galaxy S-u" ili "zaslon na Appleovom iPhoneu 4"

Nadam se da ke sad jasno {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
16 godina

Meni se sve čini da će ovo ljeto izači minimalno 3 iphona - jedan mini, jedan maxi, i jedan normalni kao do sada, jer jedino tako će zadržati postojeće korisnike i privući nove, pritom gađaju na one manjeg buđeta sa iMiniPhone, a oni koji žele veći za "mušku" ruku će uzeti iMaxiPhone, a ostali će uzeti iPhone Classic i svi sretni, pogotovo apple.

Mislim da je očito i vrijeme da ciljaju na razne ljude a ne da svi imaju jedan model, kao što je i sa ipodom - nano/shuffle/classic/touch svatko će si naći koji mu od njih paše.

Što se ekrana tiče, imam desire evo već nekih 10 mjeseci i dosta sam vremena proveo sa iphonom, i meni osobno ekranski prikaz iphona4 je kudikamo bolji od desire-a, puno oštrija slika, boje su mi prirodnije, slika sveukupno puno ljepšija. Na desireu mi ne smeta što su boje pojačane(zapravo to i volim inače) ali mi se ne sviđa nedostatak oštrine, a vidljivost na suncu mi nije problem. Ali desire ima puno više mana, ekranski prikaz je zapravo svijetla točka kod njega{#} A sam touchpanel je jako loš...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Meni se sve čini da će ovo ljeto izači minimalno 3 iphona - jedan mini, jedan maxi, i jedan normalni kao do sada, jer jedino tako će zadržati postojeće korisnike i privući nove, pritom gađaju na one manjeg buđeta sa iMiniPhone, a oni koji žele veći za "mušku" ruku će uzeti iMaxiPhone, a ostali će uzeti iPhone Classic i svi sretni, pogotovo apple.

Mislim da je očito i vrijeme da ciljaju na razne ljude a ne da svi imaju jedan model, kao što je i sa ipodom - nano/shuffle/classic/touch svatko će si naći koji mu od njih paše.

Što se ekrana tiče, imam desire evo već nekih 10 mjeseci i dosta sam vremena proveo sa iphonom, i meni osobno ekranski prikaz iphona4 je kudikamo bolji od desire-a, puno oštrija slika, boje su mi prirodnije, slika sveukupno puno ljepšija. . Na desireu mi ne smeta što su boje pojačane(zapravo to i volim inače) ali mi se ne sviđa nedostatak oštrine, a vidljivost na suncu mi nije problem. Ali desire ima puno više mana, ekranski prikaz je zapravo svijetla točka kod njega{#}  A sam touchpanel je jako loš...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice