Bravo decki!
Drago mi je sto kod nas postoji entuzijasta koji nama forumasima omogucavaju lakse i ugodnije koristenje!!
Hvala!
Bravo decki!
Drago mi je sto kod nas postoji entuzijasta koji nama forumasima omogucavaju lakse i ugodnije koristenje!!
Hvala!
Hvala puno dečki! Najviše su me obradovali stari smajliji! Evo jedan moji prijedlog: Samo se klikne na smajli i on se doda. Ako je ikako moguće bilo bi dobro!
EDIT: Sad vjerojatno previše tražim ali jel bi e nekako moglo isprogramirat za smajlije da zamijene onaj botun u editoru i da se otvori onaj izbornik od dodatka?
Evo jedan moji prijedlog: Samo se klikne na smajli i on se doda. Ako je ikako moguće bilo bi dobro!
Imamo već u planu.
EDIT: Sad vjerojatno previše tražim ali jel bi e nekako moglo isprogramirat za smajlije da zamijene onaj botun u editoru i da se otvori onaj izbornik od dodatka?
Teško.....
Hvala puno dečki! Najviše su me obradovali stari smajliji! Evo jedan moji prijedlog: Samo se klikne na smajli i on se doda. Ako je ikako moguće bilo bi dobro!
ma dobro je i ovak
to bi se MOŽDA moglo sa greasomonkey skriptom
i imam jedno pitanje za developere:
u opcijama sam makno kvačicu sa Ikone u Statusbaru. pretpostavljam da onda ne bi trebao bit ikona dole, ali meni još uvijek stoji tamo. jel ti bug, ili nije to ono što ja mislim da jest?
i imam jedno pitanje za developere:
u opcijama sam makno kvačicu sa Ikone u Statusbaru. pretpostavljam da onda ne bi trebao bit ikona dole, ali meni još uvijek stoji tamo. jel ti bug, ili nije to ono što ja mislim da jest?
Trebaš pritisnuti na "Provjeri poruke sada", i onda bi trebao nestati....ako je i dalje, onda zatvori i nazad otvori Firefox.
Oće možda netko napraviti nešto slično ovome samo kao ekstenziju za chrome? Ovo sve izgleda odlično samo mi se neda baš paliti firefox samo zbog toga
Oće možda netko napraviti nešto slično ovome samo kao ekstenziju za chrome? Ovo sve izgleda odlično samo mi se neda baš paliti firefox samo zbog toga
Ja sam već počeo proučavati izradu dodataka za Chrome! Poželite mi sreću (još nisam shvatio kojim programskim jezikom se to radi)
samo naprijed
Hey, bio sam posao prijedlog za stare smaylije vlasniku ovoga plug-ina vidim da je uvažio prijedlog puno hvala :)
Trebaš pritisnuti na "Provjeri poruke sada", i onda bi trebao nestati....ako je i dalje, onda zatvori i nazad otvori Firefox.
je, je, skužio sam malo kasnije
Evo i ja sam si skinuo Add za FF, i odmah nakon toga se registrirao na forum
Hey bro, real cool.
Super stvar,svaka čast na trudu...Isplatilo se..
Sad sam se opet vratio na Firefox samo zbog ovoga dodatka i još par sitnica
opet nešto nije dobro, al nema veze
opet nešto nije dobro, al nema veze
Reci što.....ako je do addona baš, da znamo popraviti....
Reci što.....ako je do addona baš, da znamo popraviti....
mah, u vezi onog što sam već reko. kad sam sljedeći put ponovo pokreno firefox, ikona je opet bila u statusbaru, al ok
Do nedavno sam koristio Firefox ali zbog čestog rušenja browsera i još nekih nedostataka polako prelazim na Chrome. Postoji li ovaj dodatak za Chrome? Jel se radi službeno na tome ili je prepušteno entuzijastima? Inače dodatak mi je bio odličan na Firefoxu. Možda budem morao nastaviti koristiti Firefox samo zbog toga
Ne postoji ovakav osim ovog. Od početka, ovaj addon rade entuzijasti, pa tako je i dalje . Ako nisi isprobao, isprobaj Firefox 4.0 betu, mislim da ima dosta rješenih stvari u vezi rušenja i slično, samo što još nije finalna verzija izdana.
Add-on Bug.hr ne radi ispravno vec 1.5 - 2 tjedna
bug ×2 sam prijavio s Add-on Compatibility Reporter 0.7!
Ikonica bi trebala biti manja i siva ako nema nikakvih poruka (teme u kojima sudjelujem/teme koje pratim/pivatne poruke) odnosno bi trebala biti isto malo manja s oznakom koja ovisi o tome u kojem djelu imamo poruku (t.k.s/t.k.p./pp), ali posto ne funkcionira kako treba ikona ostaje stalno takva kakva je na slici.