Svaka čast pobjednicima, samo tako dalje!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čestitke pobjednicima!
Cestita bi svim sudionicima natjecanja, jer ipak do drzavnog natjecanja je tribalo doc, a posebno bi pohvalia sudionike u kategoriji razvoj softvera, jer za ono sto su radili treba doista uloziti i znanja, i vremena, i truda, i po meni su osobito oni svi pobjednici i zasluzuju cestitke, bez obzira na konacni plasman.
Moram takodjer skrenit paznju i da je organizator, odnosno sponzor, s pravom bio bar u ovoj kategoriji malo razrisene kese, pa su za prva tri mjesta podjeljene i prikladne nagrade (hardverske prirode naravno). O nekim zamjerkama necemo ovaj put, nije misto.
Sve u svemu, jedno jako lipo druzenje, i moram se slozit s citiram "prema onome što smo vidjeli u Primoštenu, čeka nas svjetla budućnost!". Jedino me pomalo zalosti sto vec i na bug-ovom forumu, a osobito u ostalim medijima, o ovoj dici nema ni komentara, a ni vijesti, jer to definitivno zasluzuju vise od apple-microsoft-linux-android-war-fan-hate i sl. ali ocito da je to zanimljivije, bas kao i ko se skim i kad u dnevnim novinama...
Koje su bile nagrade? Da znam da se sljedece godine malo potrudim, falilo mi 4 boda za prolazak :)
Čestitke svima i ovim putem :)
Lijepo je vidjeti kada mladi koriste svoje talente i spremni su ih pokazati na takvim natjecanjima.
Čestitke pobjednicima, ali i onima koji su sudjelovali. Trebalo je i doći do Infokupa :)
Ovo takmičenje je super. Ja bih se prijavio ali sam u Bosni i Hercegovini, pa nisam siguran kakva je situacija, ako neko zna neka kaže.
Trebalo bi biti više ovakvih događanja da privuku mlade programiranju. U mojoj generaciji, '96, one koje programiranje interesuje znam samo sebe, zašto?, zato što ih to ne interesuje - nema veze, hajmo ih privući. Dođe profesor programiranje im predstavi kao "glupo", svi se prepadnu i eto ti ga na.
Onda takmičenja ostaju jedini način za privlačenje. Natjecateljski duh čuči u skvakoj individui.
Bio san iz algoritama i zadovoljan sam uspjehom medu 16. Svaka cast svima koji su dospjeli tamo. Malo me samo zacudio pobjednicki rad za Razvoj softvera za srednje skole pod nazivom "Ivica i Marica". Imao sam priliku pogledati prezentaciju rada i nemogu reci da bas zasluzuje pobjedu. Evo vam link za trailer pobjednickog rada
Po mom misljenju bilo je daleko kvalitetnijih radova, ali ipak ziri je odlucio i nezelim ulazit dublje u to. Sve u svemu rijeci hvale za organizatore i za cijelo natjecanjeAko je lik sve sam crta onda je nevjerovatno puno truda ulozio, a aplikacija je po meni malo dosadna.
Ako je lik sve sam crta onda je nevjerovatno puno truda ulozio, a aplikacija je po meni malo dosadna.
Ma svak tko je dosel tak daleko na drzavno je puno truda ulozio, to je neupitno i neosporavam niciji trud.Nisam htio nikog podcjenjivati ili uvrijediti. Svaka cast svima
Samo sam napisal da je bilo po meni boljih projekata. Rezultati
Po mom misljenju bilo je daleko kvalitetnijih radova, ali ipak ziri je odlucio i nezelim ulazit dublje u to. Sve u svemu rijeci hvale za organizatore i za cijelo natjecanje
vec sam napisa, vjerojatno nije misto za takve stvari, ali jedan od stvari doista je i nekakav odabir koji je uvelike subjektivan. a sam ziri, mi je po nekim karakteristikama bia kombinacija tonya cetinskog, fox-a (njih 3 tipa) i anđe marić (dvi zenke), a one su davale kometare u stilu "svidja mi se, ne svidja mi se", jos je samo falilo "svidja mi se tvoj stajling", haha... al, dobro, doista tamo prakticki nije bilo rada u koji nije ulozeno dosta truda, ali bi reka da su neki posebno isli ciljano na sponzorsku publiku (ziri), visestrukim spominjanjem proizvoda sponzorske firme i zasto su oni super, buducnost, itd., itd. bilo je komicno na trenutke...
a kad vec spominjem zamjerke, ipak mi je cudno da osoba koja sudjeluje sa svojim ucenicima na natjecanju ujedno pise zadatke...ne znam, nije na meni da sudim, ali eto...