Završio Infokup - imamo 60 pobjednika!

poruka: 11
|
čitano: 2.962
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Završio Infokup - imamo 60 pobjednika!".
16 godina
neaktivan

Svaka čast pobjednicima, samo tako dalje!{#}

{| qu!ck_s!1\/3r |}

4 0 hvala 0
13 godina

Čestitke pobjednicima!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cestita bi svim sudionicima natjecanja, jer ipak do drzavnog natjecanja je tribalo doc, a posebno bi pohvalia sudionike u kategoriji razvoj softvera, jer za ono sto su radili treba doista uloziti i znanja, i vremena, i truda, i po meni su osobito oni svi pobjednici i zasluzuju cestitke, bez obzira na konacni plasman.

Moram takodjer skrenit paznju i da je organizator, odnosno sponzor, s pravom bio bar u ovoj kategoriji malo razrisene kese, pa su za prva tri mjesta podjeljene i prikladne nagrade (hardverske prirode naravno). O nekim zamjerkama necemo ovaj put, nije misto. 

Sve u svemu, jedno jako lipo druzenje, i moram se slozit s citiram "prema onome što smo vidjeli u Primoštenu, čeka nas svjetla budućnost!". Jedino me pomalo zalosti sto vec i na bug-ovom forumu, a osobito u ostalim medijima, o ovoj dici nema ni komentara, a ni vijesti, jer to definitivno zasluzuju vise od apple-microsoft-linux-android-war-fan-hate i sl. ali ocito da je to zanimljivije, bas kao i ko se skim i kad u dnevnim novinama...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje su bile nagrade? Da znam da se sljedece godine malo potrudim, falilo mi 4 boda za prolazak :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Čestitke svima i ovim putem :)

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Lijepo je vidjeti kada mladi koriste svoje talente i spremni su ih pokazati na takvim natjecanjima.

Čestitke pobjednicima, ali i onima koji su sudjelovali. Trebalo je i doći do Infokupa :)

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

1 1 hvala 0
13 godina

Ovo takmičenje je super. Ja bih se prijavio ali sam u Bosni i Hercegovini, pa nisam siguran kakva je situacija, ako neko zna neka kaže.
Trebalo bi biti više ovakvih događanja da privuku mlade programiranju. U mojoj generaciji, '96, one koje programiranje interesuje znam samo sebe, zašto?, zato što ih to ne interesuje - nema veze, hajmo ih privući. Dođe profesor programiranje im predstavi kao "glupo", svi se prepadnu i eto ti ga na.

Onda takmičenja ostaju jedini način za privlačenje. Natjecateljski duh čuči u skvakoj individui.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bio san iz algoritama i zadovoljan sam uspjehom medu 16. Svaka cast svima koji su dospjeli tamo. Malo me samo zacudio pobjednicki rad za Razvoj softvera za srednje skole pod nazivom "Ivica i Marica". Imao sam priliku pogledati prezentaciju rada i nemogu reci da bas zasluzuje pobjedu. Evo vam link za trailer pobjednickog rada

Po mom misljenju bilo je daleko kvalitetnijih radova, ali ipak ziri je odlucio i nezelim ulazit dublje u to. Sve u svemu rijeci hvale za organizatore i za cijelo natjecanje

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:40 (Xalacom).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je lik sve sam crta onda je nevjerovatno puno truda ulozio, a aplikacija je po meni malo dosadna.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Završio Infokup - imamo 60 pobjednika!
Jonja kaže...

Ako je lik sve sam crta onda je nevjerovatno puno truda ulozio, a aplikacija je po meni malo dosadna.

Ma svak tko je dosel tak daleko na drzavno je puno truda ulozio, to je neupitno i neosporavam niciji trud.Nisam htio nikog podcjenjivati ili uvrijediti. Svaka cast svima

Samo sam napisal da je bilo po meni boljih projekata. Rezultati

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:59 (Xalacom).
17 godina
neaktivan
Re: Završio Infokup - imamo 60 pobjednika!
Xalacom kaže...

Po mom misljenju bilo je daleko kvalitetnijih radova, ali ipak ziri je odlucio i nezelim ulazit dublje u to. Sve u svemu rijeci hvale za organizatore i za cijelo natjecanje

vec sam napisa, vjerojatno nije misto za takve stvari, ali jedan od stvari doista je i nekakav odabir koji je uvelike subjektivan. a sam ziri, mi je po nekim karakteristikama bia kombinacija tonya cetinskog, fox-a (njih 3 tipa) i anđe marić (dvi zenke), a one su davale kometare u stilu "svidja mi se, ne svidja mi se", jos je samo falilo "svidja mi se tvoj stajling", haha... al, dobro, doista tamo prakticki nije bilo rada u koji nije ulozeno dosta truda, ali bi reka da su neki posebno isli ciljano na sponzorsku publiku (ziri), visestrukim spominjanjem proizvoda sponzorske firme i zasto su oni super, buducnost, itd., itd. bilo je komicno na trenutke...

a kad vec spominjem zamjerke, ipak mi je cudno da osoba koja sudjeluje sa svojim ucenicima na natjecanju ujedno pise zadatke...ne znam, nije na meni da sudim, ali eto...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice