Malo ste skrenuli s teme, kao i kod ostalih proizvođača ništa novo niti kod HTC-a ove godine, malo jači hardver sitna poboljšanja softvera,
ovaj mob je super za ljude koji imaju malo starije mobitele One x i sl.
S obzirom da se opet stvara hype i oko HTC-ovih uređaja može se reći da je One bio izvrstan mobitel.
Što se tiče nadogradnje sa One na ovaj novi ista situacija kao i sa Iphone 5/5s ili s4/s5 nema potrebe ali ko voli nek izvoli.
Iskreno, ja sam bio oduševljen s One X. Koristio sam ga 3 tjedna i ostao mi je u dobrom sjećanju. Imao je dobar dizajn, finu kameru i zvuk (volim beats audio), ali mana mu je bilo pregrijavanje i kratka baterija (inače mana Tegre3).
One je vrlo dobar mobitel s prosječnom kamerom i jedino zbog čega ga nisam zadržao je manji ekran. Nakon njega sam prešao na G2 koji je zaista odličan mobitel ali nekako nezgrapan i malo mi je glupo ono sa stražnjim tipkama pa sam se skrasio sa S4. Koji također ima dosta mana, ali je nekako u odnosu na sve ove najviše kompletan i ono što ja najviše volim - lagan i tanak. S5 me je razočarao, smatram to nebitnim korekcijama i ne sviđa mi se što je dimenzijama veći i teži od prethodnika. Isto to vrijedi i za ovaj novi One. Mislim da ću preskočiti sve ovogodišnje flagshipove i pričekati 64-bitne Androide.