I šta i ako naprave od 2mm nikoga neće spriječiti da se na tržištu pojavi more 2mm na 3,5mm prijelaza koji će dodatno stršiti. Naravno za vlasnike već kvalitenih slušalica koji ih ne žele mijenjati narednih 10 godina.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije ce biti da ce ti apple rado prodati adapter lightening na 3,5 mm audio po smijesnoj cijeni od 99,99 USD...
Cak i da koriste, nije to bas toliki problem jer se tu ne radi o fiksnom uredjaju nego o zici s konektorom. Ja imam za Oppo R5S adapter microUSB na 3.5mm i on je dugacak nekoliko cm i nema nikakve razlike u odnosu na koristenje bilo kojih slusalica bez adaptera. Jedino kaj ne mozes punit dok su slusalice ukopcane.
Gle čuda, nitko se ne žali. Upakirat će u 6k kuna proizvod- tehnologiju koja se koristi na jeftinijim mobitelima, identičnog izgleda kao prethodna generacija, sa istim komponentama. Danas prelazim samo na vodu da mi bubreg bude spreman na prodaju kad izađe novi Iphone.
ma nek ne izvode opet, nego nek stave type c, jer ce uskoro i tak svi to imati, ovak samo problemi nastaju
Tanji telefoni od ovih sad su nepotrebni. Bolje da ostane taj milimetar deblji sa vecom baterijom a ne da prodaju milimetre. Na prezentaciji bude opet nas najtanji telefon do sada, a rulja pada u nesvijest!
(zamišljanje u tijeku. molim pričekati.)
Za par godina; "Zamislite novi iPhone; bez iPhone-a! Samo uplatite Apple-u 1000$ i dobijete samoljepljivu tetovažu za na čelo sa tekstom iDiot. Kad se tetovaža ispere, uplatite ponovno $1000 za novi model."
Koliko se sjećam prijedloga njihovog patenta za 2mm, i nije bio loš kao ideja, jer bi omogučio tanje uređaje, dok bi slušalice s takvim utorom bile iskoristive i bez adaptera u klasičnim 3.5 priključcima.
ma nek ne izvode opet, nego nek stave type c, jer ce uskoro i tak svi to imati, ovak samo problemi nastaju
(Ako si Apple) promašeno je staviti na uređaj standardni priključak koji postoji na 90% drugih uređaja i za koji postoji gomila široko dostupne periferije.
I svi opet negoduju i svi se nađu pljuvat a ni ne zna se još sigurno kako će izgledati.. Ali onda će se opet iskopirati dizajn iPhonea isto kao što sad većina mobitela podsjeća na iPhone 6 ili ima onu famoznu kameru za mm izbočenu.. Realno, koga briga za utor za slušalice, i tako se ne sjećam kad sam ih zadnji put koristio. I da, pošto sam sada vlasnik 6ice (zlatne) napomenuo bih da ću sigurno kupiti iPhone 7 Rose Gold
Apple iskopirao HTC... prici kraj. Daj jos tanji mob, jer je potrebno imat flispapir zbog manje baterije. Sve dok mozes prodavat muda pod bubrege samo udaraj.

I svi opet negoduju i svi se nađu pljuvat a ni ne zna se još sigurno kako će izgledati.. Ali onda će se opet iskopirati dizajn iPhonea isto kao što sad većina mobitela podsjeća na iPhone 6 ili ima onu famoznu kameru za mm izbočenu.. Realno, koga briga za utor za slušalice, i tako se ne sjećam kad sam ih zadnji put koristio. I da, pošto sam sada vlasnik 6ice (zlatne) napomenuo bih da ću sigurno kupiti iPhone 7 Rose Gold
drago nam je da voliš fensi boje za cure ;)
To ROse gold tako da znaju da ima 6s... koja svrha kupovanja inace.
drago nam je da voliš fensi boje za cure ;)
upravo ovakvoj masi je namjenjen rozi iphone
Osobno, za svoj gadget sam uzeo BT Plantronics slušalice, takooooo da me baš briga za tamo neki jack!!!!
Uvjeren sam da bi čak bilo i vrhunski da ga izbace uopće, obzirom živimo u današnje vrijeme, gdje bi za mobilne gadgete BT slušalice trebale, čitaj MORALE, biti standardna oprema!!!!
Što se tiče kvalitete zvuka uopće i snage samog signala, za to odgovornost da urede prepuštam audio inđinjerima!!!!

To je bilo i za očekivati, analitičari su već prije par godina predviđali da će Apple početi koristiti lightning port za slušalice (a preporučene, najkvalitetnije, najbolje zvučeće i najbolje po odnosu uloženo-dobiveno će naravno biti Beats). Samo ne znam zašto su prije par mjeseci patentirali ovo na slici. Bilo kako bilo, živi bili pa vidjeli, tko voli nek' izvoli, itd, itd.
Ima li uopće potrebe da smartphone bude značajno tanji od sadašnjih modela? To bi, ergonomski gledano, moglo vrlo brzo izgubiti svaki smisao. Iako je tehnoški zanimljivo, ne vidim praktičnost u držanju komada ''stakla'' u ruci. Meni bi više odgovaralo da se okanu većih izmjena u dimenzijama i da se okrenu, recimo, boljim baterijama za postojeće gabarite.
Koliko se sjećam prijedloga njihovog patenta za 2mm, i nije bio loš kao ideja, jer bi omogučio tanje uređaje, dok bi slušalice s takvim utorom bile iskoristive i bez adaptera u klasičnim 3.5 priključcima.
Ne. Radi se o odrezanom 3,5 mm konektoru. Apple slušalice ćeš moći uštekat u običan 3.5 mm, ali traženje položaja u kojem će svi kontakti imati kvalitetan spoj će biti problem. Uostalom, češći je scenarij korištenje drugih slušalica na mobitelu, nego korištenje originalnih slušalica od mobitela na drugom uređaju.
Tako
Ne. Radi se o odrezanom 3,5 mm konektoru. Apple slušalice ćeš moći uštekat u običan 3.5 mm, ali traženje položaja u kojem će svi kontakti imati kvalitetan spoj će biti problem. Uostalom, češći je scenarij korištenje drugih slušalica na mobitelu, nego korištenje originalnih slušalica od mobitela na drugom uređaju.
Tako sam i rekao, samo ovo oko nestabilnosti spoja nisam znao, imaš negdje detaljnije oko toga problema, jer ne znam zašto bi nastupio, pošto je u jednom dijelu promjer odrezanih i dalje 3.5mm
Tako sam i rekao, samo ovo oko nestabilnosti spoja nisam znao, imaš negdje detaljnije oko toga problema, jer ne znam zašto bi nastupio, pošto je u jednom dijelu promjer odrezanih i dalje 3.5mm
Uzmi mobitel i pogledaj raspored kontakata. Morao bi naći točno gdje okrenuti ravnu stranu, a da nije okrenuta prema kontaktu. Ako se malo pomakne, kontakt upade u odrezani dio i ili nema spoj ili ima loš spoj.
Ovo je na tragu onoga kako i ja razmišljam. I phone + iPad + +iMac= iDiot.
Ovo je na tragu onoga kako i ja razmišljam. I phone + iPad + +iMac= iDiot.
Pa da to je to suma sumarum, uostalom ako iPhone od početka nema obične led lampice za standardne obavijesti, pa kaj če im onda taj posrani 3.5mm audio priključak.