I tako pocinje smak svijeta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E, a podrzava mobitele s 3D prikazom? Npr HTC EVO 3D?
To bi bilo zabavno :D
Moram ga izvaditi iz prasine
Ne treba ti takav mobitel.. VR ti stvara privid 3D-a jer ti projecira dvije zasebne slike.
YouTube je još prije podržavao video u 360° ali slika za lijevo i desno oko je bila ista pa nije bilo 3D. 1080p video u 360° izgleda kao 240p video jer se vidi samo mali dio slike ovisno o rotaciji glave a sada je kvaliteta prikaza dodatno prepolovljena jer se rezolucija još mora dijeliti za svako oko. Pogledao sam video o eboli, imam osjećaj kao da sam bio tamo, pogotovo kada afrička djeca u onoj školi stoje oko tebe i gledaju te. VR mi je najimpresivniji upravo za video sadržaj, više nego za igre. Može odlično dočarati prostor i omogućiti ljudima da virtualno posjete i dožive mjesta koja uživo nikada ne bi vidjeli. Izgleda impresivno samo što mi je slika bila mutna jer moj mobitel ne podržava video veći od 1080p. Koristio sam kartonski Google Cardboard ali za ovakve se doživljaje isplati kupiti Samsung Galaxy S6 i Gear VR.
Ne treba ti takav mobitel.. VR ti stvara privid 3D-a jer ti projecira dvije zasebne slike.
Ali ja imam takav mobitel pa da ga odma koristim, a ne da stavljam karton na glavu.