Tražim nekog za otkaćiti T-com, ovo bi valjalo provjeriti

Tražim nekog za otkaćiti T-com, ovo bi valjalo provjeriti
Ma to su tolike lopuže, kaj sada 60Mbps i idemo dignimo cijene u nebesa...
Vip je čak skuplji od T-com-a...
Imam njihov Homebox i jedva čekam da mi prođe ugovorna obveza, da si uzmem od T-com-a, za istu cijenu 13 GB (a ne 5GB kod Vip-a)...
Kaj nama uopće znači optička mreža, kad panjevi na tome beru love, umjesto da drže normalne cijene, dostojne građanima RH...
Ma mogu oni nuditi i gigabit kad kod mene nema ni fakin ADSLa. Uzalud im trud.
Nemoj mi reći da i ovo nije ok. Trenutno mi je s tcom istekla ugovorna obaveza pa sam mislio da su gulikože jer plaćam flet 240 kn i par min. razgovora. Šta i koga uzeti. Total mi je kad su nudili produljenje tv rekli da od 01.03.uvode net preko satelita pa moram i njih zvati da vidim.
100 eura za 60 mb brzine je katastrofa skupo.
Vip je oduvijek bio gulikoža i to veča od t-šrota,ma kad bolje razmisliš svi nas deru da nam je to već postalo normalno
U Zadru pokrivene samo vece zgrade i to je to od njihove optike.
Ovo Velika Gorica i Solin....hahahahaaaha, koje su to gradine...!
Kako god okrenemo i dalje imamo najgori internet u Europi!
A upload samo 5Mbit
Zbogom Hrvatska Govna ! Ne sad odma ali u veljači 2014. godine..
kupili sa bnetom hrpu optike posvuda, pa pored onog IPTV/ADSL sranja sad misle još nešto izmusti iz običnih ljudi koji ne znaju čitati ugovore i fineprint
barem znaju kako se muzu ovce
Ovo Velika Gorica i Solin....hahahahaaaha, koje su to gradine...!
Kako god okrenemo i dalje imamo najgori internet u Europi!
Malo istraži podatke o veličini gradova u HR prije nego što se - nasmiješ!
To je sve LOPOVSKA BAGRA.koja kao divovska pijavica siše krv.
08.10.2012 sam potpisao ugovor sa optimom i tek sam prije 15 dana dobio net i telefon zato što t...scum ima pravo(koje mu je dal država) da zahtjeve za promjenu operatera drži u ladici 90 dana.
Zvao sam Hakom i ministarstvo i pisao molbe i prigovore ali ništa ne pomaže.
Zivim 25 km od Zagreba(ili 15min vožnje) i nejde mi u glavu da se u 2013 godini dešavaju ovakve stvari.(svi operateri kao i u vecini manjih mjesta moraju ići preko t..comove mreže)
I mi idemo u Europu?????''Neće ta Evropa zadugo.
Bio sam i u vipu pitati za home box pa mi je lik rekao da bi imao vezu sporiju od dailup-a.
"već od 629,67 kuna"
Naravno, već
Presmijesne cijene. A posebice kad se uzme u obzir bnet i da vecina sa istim ima poprilicnih problema, narocito od 18h do 00h. 100€ za 60mb/s konekciju, a upload ostaje na 5mb/s... Smijurija :)
Haha da Bnet, preko dana 60mbita, po noci ako dobijes 10mbita si sretan. :)
10 ?
Pogreskom si nulu napisao iza jedinice. Ispravi to :)
10 ?
Kako koji kvart, negdje se i 10Mbita dobije. :)
10 ?
Potpuno je u pravu.
Na 16 mbit/s ne prelazi 7 kad je prime-time, pogotovo kad je BNet iskljucivo napravljen za tu zgradu (npr moj cijeli kvart je pod kablovskom, medu prvima)
Koji lopovi su u Hrvatskoj ne možeš vjerovati. I VIP i T-com nude po cijeloj europi puno, puno jeftinije cijene,. Tako se već u svim razvijenijim zemljama europe može dobiti 100Mbit upload i download za 20-30€. Ali mi smo bogati u Hrvatskoj, imamo bolje plaće pa što je nama dati 100€ za ono što je u europi 5 puta jeftinije.
Moja zgrada, 22 kata, 12 stanova po katu, sigurno ih je pola na bnetu i apsolutno nikad nikakvih problema!
Ima šta jeftinije od optima hr? A i da nije lošije.
T-com i vip su pre pre skupi, a malo nude.
Ma nebi rako da ima išta jeftinije.svi su oni tu negdje.
nitko neće sam sebi smanjivati zaradu.Zapravo se kod nas radi o namještanju cijena,šta se u normalnim državama teško kažnjava.
A pošto imamo tako dične i sposobne političare i sabornike vjerojatno će takvo stanje potrajati.
P.S.
Sjećam se dana iz kasnih 90-tih kad su nam mozak ispirali i govorili kad se tržište otvori i kad u potpunosti pređemo na kapitalizam da će i cjene raznih usluga padati.(zbog konkurencije)
hehehehe koji naivci,a kolko vidim nismo se promjenili.
Najbolji, Najskuplji i Najbrzi internet u Hrvatskoj do sada! WOW!!
U nas u Bosni telemach nudi 100/4 za nekih 350kn, a 60/3 za 200kn ali kako god okrenes tu je to negdje(razlika u standardu) :)
To je sve LOPOVSKA BAGRA.koja kao divovska pijavica siše krv.
08.10.2012 sam potpisao ugovor sa optimom i tek sam prije 15 dana dobio net i telefon zato što t...scum ima pravo(koje mu je dal država) da zahtjeve za promjenu operatera drži u ladici 90 dana.
Zvao sam Hakom i ministarstvo i pisao molbe i prigovore ali ništa ne pomaže.
Zivim 25 km od Zagreba(ili 15min vožnje) i nejde mi u glavu da se u 2013 godini dešavaju ovakve stvari.(svi operateri kao i u vecini manjih mjesta moraju ići preko t..comove mreže)
I mi idemo u Europu?????''Neće ta Evropa zadugo.
Bio sam i u vipu pitati za home box pa mi je lik rekao da bi imao vezu sporiju od dailup-a.
Tih 90 dana (zapravo i više) je zato što je Optima dužna HT-u puno novaca za najam infrastrukture, zato i jesu u stečaju. To se sada normaliziralo, ali nije to HT odgađao kako misliš na 90 dana, nego je jednostavno odbijao sve što se poslalo dok im Optima ne plati dug. Zato si čekao, a ne zato što HT ima nekih 90 dana fore...
Super na fixnoj i 60Mb/s a na mobilnoj na pretplati i dalje ništa od dual carriera samo na bonove (i 30Mb/s)
pretplata i dalje brzinski ogranićena na do 16Mb/s (do 13-14 u praksi)
Hvala Vip fixno je budućnost..... Moš mislit'....
Ponuda u Srbiji (Beograd za sada),ceka se sirenje usluge u Vojvodini.
Targo Telekom (SLO)
http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/targo/internet/
100 Din = 7 Kn
Zanimljivo da ovako skup internet imamo samo mi, sve druge drzave oko nas imaju vise puta jeftinij internet...