VIA tuži Apple

poruka: 55
|
čitano: 7.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "VIA tuži Apple".
17 godina
VIA tuži Apple

Kad je Apple proizvodio prve kompjutere tajvanci su proizvodili male radio tranzistore. 

Ako Apple krade onda ne znam sta rade svi ostali proizvodjaci hardvera (Ne mogu se setiti nekog pristojnog tableta pred Appleovog) a sad skoro svaka firma ima neki iPad klon.

Moj PC  
4 5 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: VIA tuži Apple
Paolo2612 kaže...
microman kaže...
Paolo2612 kaže...

Iz koje si ti sad guzice izvukao da opet govorim o financijama ove gospode. Aludirao sam na moguće malverzacije prodaje jedne tvrtke drugoj a kojima je ona na najvišoj funkciji i da je to neka zanimljiva ličnost. A ti samo vidiš lovu u svemu

Imas problem sa kratkorocnim pamcenjem?

Al evo citiram tvoj post:

Ti shvaćaš da predsjednica VIA-e je predsjednica HTC-a i kćer bivše najbogatije osobe u Tajvanu, a vjerovatno i u Aziji (Umro je pred par godina i ostavio svo bogatstvo njoj) da će prije ona kupiti i zatvoriti Apple nego Apple VIA-u.

Dakle jos uvjek kazes da nisi spomenuo njeno bogatstvo i financijsko stanje?

I'll be back
15 godina
neaktivan
VIA tuži Apple

A puno sreće via-i onda će možda napokon imati dovoljno love da naprave x-86 procesor koji bi bio konkurentan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 23:24 (g12356).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VIA tuži Apple
Nema potrebe, sa trecim postom pokusavas opravdati prvi, pokazujuci na to kako je to strasna zenska koja je po tvom misljenju (iz prvog posta) dovoljno bogata i opasna da kupi i zatvori apple. I da jos jednom ponavljam: U kapitalizmu i biznisu LOVA je najbitnija, a ako je se moze zaraditi na parnicama to se i radi. Uostalom to je upravo ono sto VIA pokusava.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Nema potrebe, sa trecim postom pokusavas opravdati prvi, pokazujuci na to kako je to strasna zenska koja je po tvom misljenju (iz prvog posta) dovoljno bogata i opasna da kupi i zatvori apple. I da jos jednom ponavljam: U kapitalizmu i biznisu LOVA je najbitnija, a ako je se moze zaraditi na parnicama to se i radi. Uostalom to je upravo ono sto VIA pokusava.

Ajde ne seri - kada ne mogu lijepše reći. Lijepo sam rekao zašto sam to napisao. Prestani sada se izvlačiti glupostima da sam ja to mislio - ja sam lijepo napisao i objasnio što sam mislio s time. Svoje glupe analize moga mišljenja i teorije zavjere i opravdavanja drži sa sebe

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
VIA tuži Apple
Da se zabrane iphone, ipodi i ipadi situacija na trzistu bi bila svakako zanimljivija za krajnjeg korisnika. Izbor pri kunji bi bio jako tezak jer od silnog smeca bi morao jako paziti da ne kupis upravo najgore.
Moj PC  
3 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da ja vama iskreno kazem. Idete mi na k. vise sa pustim prepucavanjem. Umisto da vidim nesto korisne informacije u komentarima samo vase glupe svadjice. Odrastite i shvatite da je i apple i via i samsunga itd.briga samo za vasim parama i nicim drugim, a u ostalom zato i postoje( da bi svojim vlasnicima zaradjivali novac i to je to)!!!
17 godina
Ezio kaže...
Da se zabrane iphone, ipodi i ipadi situacija na trzistu bi bila svakako zanimljivija za krajnjeg korisnika. Izbor pri kunji bi bio jako tezak jer od silnog smeca bi morao jako paziti da ne kupis upravo najgore.

Bez brige korisnici bi imali kaj izabrat, ima Vitezova itekak ne bi se izgubili u smeču sigurno da Apple ispari nekim slučajem čak imaju i bolji izbor. Tu su recimo Toshiba Thrive,Asus Eee Pad Transformer,Motorola Xoom,Samsung Galaxy 10.1 sve te modele pogoni Nvidia Tegra 2 i to je to.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
VIA tuži Apple

Rambox: A sad nemamo na izbor te iste tablete koje si nabrojao?

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 1:00 (microman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
VIA tuži Apple

ja sam inace via fanboy od davnina. iznimno me obradovao ovaj uredjaj kojeg iscekujem...te ga fino posadim umjesto wdtv pokraj tv-a.

via je uvijek bila skroman i samozatajan igrac na trzistu. isto tako skromna i samozatajna publika cijenila je njihove prizvode.

eto..ima li tko sto protiv vie...odnosno mene  :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...

Rambox: A sad nemamo na izbor te iste tablete koje si nabrojao?

A ko je rekel da ih nemamo zapravo di sam to napisal,{#} da nema Apple proizvoda Tableti recimo na to se misli ne bi ništ ljudima falilo sigurno jer ta četri modela su dobra itekak to se zna i nema frke.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran

Ovu parnicu dobiva onaj sa više patenata.

Pošto fapple ima "navodno" nešto više patenata,

moglo bi završiti nagodbom, makar je moguče i da VIA još uvjek drži više

patenata, te svakako VIA kupnjom i preuzimanjem drugih firmi dobija i njihove patente,

tako da je moguće i da VIA ima više patenata, onda je fapple u banani (jabuka u banani, fuj kombinacija).

Nije Google kupio Motorolu zato što im treba tvornica za mobitele (Samsung im radi Nexusa),

nego zato što su tom kupnjom preuzeli hrpu patenata preko kojih fapple ne može preći,

pa je fapple udario na Samsunga.

Fapple - Being Gay ever since..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
VIA tuži Apple
ljudi moji, sva konkurencija se urotila protiv applea jer je apple pre mocan i boje se da ne preuzme sve. boje se samo da ne propadnu svi osim apple. 15 god sam koristio pc, sad 4 god mac i nema sanse da predjem vise na windows. a vi koji niste isprobali razliku, probajte pa cete vidjet i osjetit! nit sam njihow fanboj ni nista ali imao sam oboje od racunala i mac mi je prva liga, isto tako imam iphone 4 i sluzbeni htc dizajr. ljudi moji, htc mi je smijeh spram cetvorke.

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Mogu da shvatim da Leonardo Da Vinci ili Braca Rajt nesto patentiraju ali ovo je nesto sto ima svaki procesor !

US Patent No. 6253312, Method and apparatus for double operand load

US Patent Nos. 6253311 & 6754810, Instruction set for bi-directional conversion and transfer of integer and floating point data

Ne, to je nesto sto potencijalno radi svaki procesor. Sto ne znaci da svi rade te stvari na nacin koji je patenirala VIA.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina
neaktivan
VIA tuži Apple

samo čekam da se Tesla probudi iz mrtvih i zabrani izmjeničnu struju te zatvori sve elektrane i svima nam izhebe patentnu majku, evo ajnštajna već hebu sa neutrinima, radi patenata čega drugog, njutn se raspao odavno pa njega neće dirati a on bi nam tek mogao majku majčinu... odoše planete u vražju mater zajedno sa greedy kompanijama i usranim patentima

sandinista
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miki-os kaže...
ljudi moji, sva konkurencija se urotila protiv applea jer je apple pre mocan i boje se da ne preuzme sve. boje se samo da ne propadnu svi osim apple. 15 god sam koristio pc, sad 4 god mac i nema sanse da predjem vise na windows. a vi koji niste isprobali razliku, probajte pa cete vidjet i osjetit! nit sam njihow fanboj ni nista ali imao sam oboje od racunala i mac mi je prva liga, isto tako imam iphone 4 i sluzbeni htc dizajr. ljudi moji, htc mi je smijeh spram cetvorke.

Znači 15 godina si radio na kršinama da bi prije par godina malo iskeširao i kupio pristojan mac i sada kao sučelje je fluidno a windows je šrot na 128 MB rama itd. Mac je fluidan, svi programi rade fluidno xD

Anyway Apple je nula u Europi (osim u rijetkim državama) nasuprot onome što je u Americi, slično kao i njihovi auti. Činjenica je da su kod nas svi mac-ovi daleko skuplji nego što bi trebali biti, tako i ajfon. Ali ajfon se može pretplatom nekako izgurat.

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

samo čekam da se Tesla probudi iz mrtvih i zabrani izmjeničnu struju te zatvori sve elektrane i svima nam izhebe patentnu majku, evo ajnštajna već hebu sa neutrinima, radi patenata čega drugog, njutn se raspao odavno pa njega neće dirati a on bi nam tek mogao majku majčinu... odoše planete u vražju mater zajedno sa greedy kompanijama i usranim patentima

Sumnjam da bi tako mislio u situaciji u kojoj si ti izumio nesto sto ce ti donijeti milione, spijun to vidio i neka firma sutra izbacila na trziste i zaradila milione.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sumnjam da bi tako mislio u situaciji u kojoj si ti izumio nesto sto ce ti donijeti milione, spijun to vidio i neka firma sutra izbacila na trziste i zaradila milione.

prirodni zakoni se ne mogu patentirati, ono što se može patentirati su tehnička rješenja koja se na tim zakonima baziraju, danas imamo krdo uređaja koji na sve mile i mrske načine rade jedno te isto, gube se resursi, novac kako bi naprave sa istom funkcijom radile na minimalno različitom tehničkom rješenju, ono na što ciljam je da patenti trebaju biti opće dobro a ne sredstva za stopiranje tehnološkog razvoja i obična roba koju se kupuje, prodaje i iznajmljuje, fcking kapitalizam, viva la piratska stranka!

sandinista
14 godina
neaktivan
VIA tuži Apple
al su se neki uskokodakali na ironicnu izjavu artfulla oko apple-via spora lol. sve ovo sa patentima lagano stvara opterecenje u sustavu i morat ce se mijenjati. Vecina sporova vodi se oko nekakvih generaliziranih ili FRAND patenta. Oni znacajni se ionako licenciraju ili plate kroz kupovinu tehnologije.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Kad je Apple proizvodio prve kompjutere tajvanci su proizvodili male radio tranzistore. 

Ako Apple krade onda ne znam sta rade svi ostali proizvodjaci hardvera (Ne mogu se setiti nekog pristojnog tableta pred Appleovog) a sad skoro svaka firma ima neki iPad klon.

http://www.archos.com/corporate/investors/index.html?country=us&lang=en&p=1&s=12 

Ezio kaže...

1 234 5 678

miki-os kaže...

da je premoćan ne bi tužio konkurenciju bezveze samo da makne odlične proizvode iz prodaje.

imam desire hd i na poslu se znam svakodnevno igrat s iphonom 4, i da baš je smijeh taj htc, pogotovo dok smo uspoređivali uređaje i npr mail na desireu je prije stigao, slikanje pogona i djeljenje slika je puno bolje rješeno na desireu. da taj htc je smijeh. kreiranje ,uređivanje i čitanje dokumenata mi je lakše na desireu nego na iphoneu. 

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
VIA tuži Apple
archos?? dajte budite malo realni. apple je izmislio kompjuter kakav poznajete i jos dosta toga. Ovi ostali su samo primjeri neupotrebljivog hardwarea (archos pogotovo ) :D

2 5 hvala 0
16 godina
protjeran
grzzi kaže...
archos?? dajte budite malo realni. apple je izmislio kompjuter kakav poznajete i jos dosta toga. Ovi ostali su samo primjeri neupotrebljivog hardwarea (archos pogotovo ) :D

ROFLOCOPTER.

Gates je izmislio dupli klik, a to je 90% kompjutera kakve poznajemo. Samo, otisao sam prijatelju da se poigram na jednom Apple stolnom racunalu i to uopste nije bio racunar kakav poznajem.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina

Ovo sa Archosom ti je smesno, pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Archos i vidi da oni imaju 184 zaposlenih i 99 u Franciji.

Archos sigurno ne proizvodi nista vec lepi svoje ima na kineskim jeftikanerima sa nekim generickim dizajnom.

Pogledaj ovaj link i sporedi za unutrasnjosti nekog Apple ureda. http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/inside-archos-101-internet-tablet/

Nije daleko od nekog kineskog tranzistora :)

16 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Ovo sa Archosom ti je smesno, pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Archos i vidi da oni imaju 184 zaposlenih i 99 u Franciji.

Archos sigurno ne proizvodi nista vec lepi svoje ima na kineskim jeftikanerima sa nekim generickim dizajnom.

Pogledaj ovaj link i sporedi za unutrasnjosti nekog Apple ureda. http://www.arctablet.com/blog/archos-tablet/inside-archos-101-internet-tablet/

Nije daleko od nekog kineskog tranzistora :)

Ajd oprosti onda, nisam znao da Apple sam proizvodi maticne, memoriju , procesore, kucista i stakla...

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
grzzi kaže...

ono što je apple ismislio je kako pokrasti tuđe ideje, čak su i iPad iskopirali od roddenberrya

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice